[COLOR="#000080"
Amin canım hayırlısıyla inşallah versin rabbim hepimize.
canım bişey sorcam adetime yaklaşık 8 gün var da sol kasığımda bir batma var ama böyle belli belirsiz eğildiğimde felan ya da üstüne bastırdığımda hissediyorum. göğüs ağrısı felan hiç yok göğüs ağrısı olmayınca da ümitlenemiyorum. ilk önce göğüs ağrısı diolar ya yane sol kasıktaki batma hariç şu an hiç bişey yok adet sancısı da yok normalde adete yakın sancılarım başlardı sence hamilelikte kasık batmaları nasıl oluyor hiç bilgin var mı şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]
Canım ben hamileyken hiç kasık batması yaşamadım kişiden kişiye değişiyor, benim en belirgin hissettiğim göğüslerdeki ağrı ve adet olacakmışım gibi çok hafif bir de karın ağrım vardı. Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla umutlarını yeşertsin inşallah.
[quote="BetulMuratErdem, post: 36005811"]Merhaba arkadaşlar bende 32+3 günlük ağustos annesi olucam inş. Bebişim erkek ve çoğu hazırlığımızı hazırladık sayılır. Ufak tefek bişeyler kaldı tabi yine ☺️ topiği görünce yazmak istedim.
Cümleten hayırlı ramazanlar inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canm saol ☺️
Sizler kaç haftalıksınız?
Canım ben hamileyken hiç kasık batması yaşamadım kişiden kişiye değişiyor, benim en belirgin hissettiğim göğüslerdeki ağrı ve adet olacakmışım gibi çok hafif bir de karın ağrım vardı. Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla umutlarını yeşertsin inşallah.
Canım sana da hayırlı ramazanlar Allah bebeğini bağışlasın, hayırlısıyla kucağına almanı da nasip etsin.
Bu topicte şu an hamile olanımız yok canım, efsun da tüp tedavisi gördü bekleme aşamasında , hepimiz hayırlısıyla anne olmak istiyoruz inşallah.
Canım sana da hayırlı ramazanlar Allah bebeğini bağışlasın, hayırlısıyla kucağına almanı da nasip etsin.
Bu topicte şu an hamile olanımız yok canım, efsun da tüp tedavisi gördü bekleme aşamasında , hepimiz hayırlısıyla anne olmak istiyoruz inşallah.
Amin canm saol ☺️
Sizler kaç haftalıksınız?i
ben tüp bebek tedavi gördüm canım şuan tedavi sonrası beklemedeyim
inşaallaaahhhhbrimi vermek istiyorum topişimizde
Ne demek hayatım hoş geldinHoş geldin topigimize canım ins bebis habercisidir bu batmalar
teşekkür ederim tatlım hoşbulduk inş. dedğin gibidir canım inş. bu arada beni de aranıza kabul ettiğiniz için ayrı bir teşekkür daha:)
Bu arada ben hamileyken kasık batmalarim olmuştu fakat günüm geçtikten sonra olmuştu
İns yetercimgeçmiş olsun canımmmm bir şey yoktur inş
İns tatlımaramıza hoşgeldin canımmm
yaklaşık ayını zamnlarda evlendik demekki bende 3.yılımı doldurdum canım
hoşgedin canım aramıza
sanada hayırlı ramazanlar canımm hoşgeldinnnn
saoll canım inşşallah ahyırlı uğurlu olur bebişlerimm
oooo maşşallahh maşşallahhhh canım çekti yeterim şimdi yaawww
inşşşallah sonuçların süper çıkar hatresimmm
Merhaba arkadaşlar bende 32+3 günlük ağustos annesi olucam inş. Bebişim erkek ve çoğu hazırlığımızı hazırladık sayılır. Ufak tefek bişeyler kaldı tabi yine ☺️ topiği görünce yazmak istedim.
Cümleten hayırlı ramazanlar inş.
Hayırlı bir şekilde alırsın ins kucağına bebisini
günaydın kızlarrrrrrrr
ben ve musab sizi bekliyoruz hadi gelin bakim
günaydınlar
musab bu smileyi çok sevmiş bu onun için
bir de bu diyo
günaydınlar
günaydın kızlarrrrrrrr
ben ve musab sizi bekliyoruz hadi gelin bakim
musab bu smileyi çok sevmiş bu onun için
bir de bu diyo
Günaydın canlar
Rana da ben yazarken hep gelip bakar.
Bun görün ce anne bu neden bana dil çıkarıyor?
Bunu görünce anne bu neden bana kızıyor?
Anne bu neden ağlıyor , niye üzgün? diye sorup duruyor
Bazen de yazarken smileler kaybolunca anne az aşağı az yukarı çık da göreyim onları diye talimat veriyor küçük hanım
Merhaba kızlar ben bu aralar cok yogun oldugumdan gelemedim ama hep aklımdasınız evimi temizlefim heryer mis gibi oldu dunde kaynanamlari iftara aldim bugunde bendeler insallah yarın gidecekler bende artık dinlenecem cok yorgunum aksamlar iftardan sonra ağrı kesici olmadan ayakta duramıyorum fırsatım olunca hepinize tek tek yazıcam prensesim gelmissin seni gördüğüme çok sevindim yetercim karlı pekmez yedinmi hic cok güzel oluyo hatresim kilo vermissin darısı başıma efsuncum insallah hamileyim diye yazarsın yagmur ve fatma hatunlar topigimizi senlendirdiginiz icin sagolun ben kaçtım görüşmek üzere hoşçakalın
günaydınnn canlarrrrrr
yesin teyzeleri musab ve ranayııııı
Merhaba kızlar ben bu aralar cok yogun oldugumdan gelemedim ama hep aklımdasınız evimi temizlefim heryer mis gibi oldu dunde kaynanamlari iftara aldim bugunde bendeler insallah yarın gidecekler bende artık dinlenecem cok yorgunum aksamlar iftardan sonra ağrı kesici olmadan ayakta duramıyorum fırsatım olunca hepinize tek tek yazıcam prensesim gelmissin seni gördüğüme çok sevindim yetercim karlı pekmez yedinmi hic cok güzel oluyo hatresim kilo vermissin darısı başıma efsuncum insallah hamileyim diye yazarsın yagmur ve fatma hatunlar topigimizi senlendirdiginiz icin sagolun ben kaçtım görüşmek üzere hoşçakalın
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TABİKİ YEDİM PEKMEZLİ YANI SIRA ŞEKERLE YADA MEYVE MARMELATI İLE ÇEŞİT ÇEŞİT YAPARIZ CANIMM
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TABİKİ YEDİM PEKMEZLİ YANI SIRA ŞEKERLE YADA MEYVE MARMELATI İLE ÇEŞİT ÇEŞİT YAPARIZ CANIMM
Sizinkiler olsun da biz de yiyelim Efsuncum
Güle güle kirlet evini, gerçi kirletmesen de olur temizlemesi çohh zor yawwww
Evet tatlım ya çok şükür nihayet erimeye başladı kilolar.Darısı başına hadi diyete beraber devam edelim, zayıflama işi olunca kimse benimle arkadaş olmak istemiyor
Benim de 3 gündür ardarda misafirlerim var bu akşam da kaynımlar gelecek. Ramazanın güzellliği birlikte açılan iftarlarla daha güzel anlaşılıyor
Bu karlı pekmez işini bizim köyde de çok yaparlardı ama bana garip geliyordu tadına bile bakmamışım sanırım:44::44::44:
Ama görüyorum ki acaiplik ben de herkes bayıldığına göre
Bugünkü menüm diğer günlerime benziyor ama ek olarak içli köfte ve közlenmiş kırmızı biber ekledim, dünkü köstebek pastalarımı çok methettiler, ben de şiştim tabiEşim ilkönce gidip pastaneden aldığımı zannetmiş, sonra soruyor sen mi yaptın diye Halbuki şimdiye kadar misafir için hiç dışarıdan pasta almadığımı da bilir yani
Tavsiye ederim kızlar siz de deneyin hem şık hem lezzetli. İşte köstebek pastam
Eki Görüntüle 1178414
Kızlar bunlar da menekşelerim
Eki Görüntüle 1178415
Eki Görüntüle 1178416
[SUP]ayyy diyorum bende sara ablam nirdeeee:84::84::84::84::84:
Allaah kolaylık versin ablam sana kayganayla
inşşallah ablam inşşallahhhh o kdr büyük bi salaklık varki üstümde görmeniz lasım27: : [/SUP]
[SUB]çocukluğum geldi yeterim aklıma yaaaa :2::2::2:
bizde köyde kar yağdığı zmn bakır tasları kapı önüne koyar
tasın içine pekmez yada şeker katıp yerdik yaaaaaa
aradannn o kdr zmn gecmişki yapmayalı siz yazmasanız hiç aklıma gelmezdi yaniii
aaahhhh çocukluğum rahmetli babaannem...
[/SUB]
olsun da hele biii ye hatresim nidemekkk
ellerine kollarına sağlık canımmmm maşallahhh köstebek şahane görünüyo vallaabizde istiyoruzzzzz :84::84::84:
hatresimmmmmm bunlar ne güzel menekşe böyleeee maşallahhhh bahçe yapmışsın kız eve sen resmen
Yahu Efsun şu yazıların ebatın niye küçültüyorsun tızım gözlerim yoruldu be
Efsunnnn önceki sayfaya bak da menekşelerime gör gözün gönlün açılsın
Bak eşim de yanım da diyorum ki arkadaşlara köstebek pastanın resmini attım senin yazdıklarını okuyorum eşime, diyoki millete oruçlu oruçlu gösteriyorsun pastaları günaha sokuyon kendini
Efsuncum bu gördüklerin benim çiçeklerimden sadece bazıları, evime gelenler bazen orman bile diyorlar
Eşe dosta verdiğim halde bunlar bana kalanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?