Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Amin canm saol ☺️

Sizler kaç haftalıksınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sana da hayırlı ramazanlar Allah bebeğini bağışlasın, hayırlısıyla kucağına almanı da nasip etsin.
Bu topicte şu an hamile olanımız yok canım, efsun da tüp tedavisi gördü bekleme aşamasında , hepimiz hayırlısıyla anne olmak istiyoruz inşallah.

Son düzenleme:

Teşkkr ederim amiiiiinn tüm hamişler sağlıkla sıhhatle alsın bebişlerini kucağına inş 🙏😍

inş. tatlım teşekkür ederim.

ben tüp bebek tedavi gördüm canım şuan tedavi sonrası beklemedeyim
inşaallaaahhh hbrimi vermek istiyorum topişimizde

İnş hayırlı sonuçlar alırsın canm. Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin ☺️👶

günaydın kızlarrrrrrrr
ben ve musab sizi bekliyoruz hadi gelin bakim

Günaydın canlar

musab bu smileyi çok sevmiş bu onun için

bir de bu diyo

Rana da ben yazarken hep gelip bakar.

Bun görün ce anne bu neden bana dil çıkarıyor?

Bunu görünce anne bu neden bana kızıyor?

Anne bu neden ağlıyor , niye üzgün? diye sorup duruyor

Bazen de yazarken smileler kaybolunca anne az aşağı az yukarı çık da göreyim onları diye talimat veriyor küçük hanım

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrr
ben ve musab sizi bekliyoruz hadi gelin bakim

günaydınnn canlarrrrrr

musab bu smileyi çok sevmiş bu onun için

bir de bu diyo

yesin teyzeleri musab ve ranayııııı

Merhaba kızlar ben bu aralar cok yogun oldugumdan gelemedim ama hep aklımdasınız evimi temizlefim heryer mis gibi oldu dunde kaynanamlari iftara aldim bugunde bendeler insallah yarın gidecekler bende artık dinlenecem cok yorgunum aksamlar iftardan sonra ağrı kesici olmadan ayakta duramıyorum fırsatım olunca hepinize tek tek yazıcam prensesim gelmissin seni gördüğüme çok sevindim yetercim karlı pekmez yedinmi hic cok güzel oluyo hatresim kilo vermissin darısı başıma efsuncum insallah hamileyim diye yazarsın yagmur ve fatma hatunlar topigimizi senlendirdiginiz icin sagolun ben kaçtım görüşmek üzere hoşçakalın

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TABİKİ YEDİM PEKMEZLİ YANI SIRA ŞEKERLE YADA MEYVE MARMELATI İLE ÇEŞİT ÇEŞİT YAPARIZ CANIMM

günaydınnn canlarrrrrr

yesin teyzeleri musab ve ranayııııı

Sizinkiler olsun da biz de yiyelim Efsuncum

Güle güle kirlet evini, gerçi kirletmesen de olur temizlemesi çohh zor yawwww
Evet tatlım ya çok şükür nihayet erimeye başladı kilolar.Darısı başına hadi diyete beraber devam edelim, zayıflama işi olunca kimse benimle arkadaş olmak istemiyor
Benim de 3 gündür ardarda misafirlerim var bu akşam da kaynımlar gelecek. Ramazanın güzellliği birlikte açılan iftarlarla daha güzel anlaşılıyor

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TABİKİ YEDİM PEKMEZLİ YANI SIRA ŞEKERLE YADA MEYVE MARMELATI İLE ÇEŞİT ÇEŞİT YAPARIZ CANIMM

Bu karlı pekmez işini bizim köyde de çok yaparlardı ama bana garip geliyordu tadına bile bakmamışım sanırım:44::44::44:
Ama görüyorum ki acaiplik ben de herkes bayıldığına göre

Bugünkü menüm diğer günlerime benziyor ama ek olarak içli köfte ve közlenmiş kırmızı biber ekledim, dünkü köstebek pastalarımı çok methettiler, ben de şiştim tabiEşim ilkönce gidip pastaneden aldığımı zannetmiş, sonra soruyor sen mi yaptın diyeHalbuki şimdiye kadar misafir için hiç dışarıdan pasta almadığımı da bilir yani
Tavsiye ederim kızlar siz de deneyin hem şık hem lezzetli. İşte köstebek pastam

Kızlar bunlar da menekşelerim

[SUP]ayyy diyorum bende sara ablam nirdeeee:84::84::84::84::84:
Allaah kolaylık versin ablam sana kayganayla
inşşallah ablam inşşallahhhh o kdr büyük bi salaklık varki üstümde görmeniz lasım 27::
[/SUP]

[SUB]çocukluğum geldi yeterim aklıma yaaaa :2::2::2:
bizde köyde kar yağdığı zmn bakır tasları kapı önüne koyar
tasın içine pekmez yada şeker katıp yerdik yaaaaaa
aradannn o kdr zmn gecmişki yapmayalı siz yazmasanız hiç aklıma gelmezdi yaniii
aaahhhh çocukluğum rahmetli babaannem...
[/SUB]

olsun da hele biii ye hatresim nidemekkk

ellerine kollarına sağlık canımmmm maşallahhh köstebek şahane görünüyo vallaa bizde istiyoruzzzzz :84::84::84:

hatresimmmmmm bunlar ne güzel menekşe böyleeee maşallahhhh bahçe yapmışsın kız eve sen resmen

Yahu Efsun şu yazıların ebatın niye küçültüyorsun tızım gözlerim yoruldu be
Efsunnnn önceki sayfaya bak da menekşelerime gör gözün gönlün açılsın

Bak eşim de yanım da diyorum ki arkadaşlara köstebek pastanın resmini attım senin yazdıklarını okuyorum eşime, diyoki millete oruçlu oruçlu gösteriyorsun pastaları günaha sokuyon kendini

Efsuncum bu gördüklerin benim çiçeklerimden sadece bazıları, evime gelenler bazen orman bile diyorlar
Eşe dosta verdiğim halde bunlar bana kalanlar

Yahu Efsun şu yazıların ebatın niye küçültüyorsun tızım gözlerim yoruldu be
Efsunnnn önceki sayfaya bak da menekşelerime gör gözün gönlün açılsın

aslında küçültmüyrm canımmm hatta 2 de yazıyrm ama senin için bu defa 3 sectim
gördüm canım gördüm bayıldım zatennnn

oruçlu olsam yine ii hatresim sineye çeker yersin akşam daaa ya junyrlarımın bi yeri düşerse :26::26::26:
kargoyla yolla bana

valla bende ölee dicektim bi arada hatresim beni yanlış anlar kırılırsın diye yazamadım valla aynen orman gibi
anneminkine çok diodum ben maşşallah sen onuda gecmişsin yaniiii şekerim bu kdr menekşe olurmu
doğuruyomu bu menekşeler ne edin sen bunlara böleee neyle besliyon
bide vermesen eşe dosta evde ranayı enişteyi zor bulcaksın desene sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…