Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol saracım
darısı başına güzel arkadaşım
inş yarın dolma yapıcam
canım cicilerini Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah prensesim benim...senin yazdıklarını okuyunca duygulandım yaa..bende hepsini dizip karşısını oturup izlemiştim...Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguları inşallah...
iyi olmana sevindim kardelencim..seni merak ediyordum bende...inşallah sınavda başarılı olursun canım...
kızlar merhaba, nasılsınız?
geliyorum bakıyorum buraya yazdıklarım kaynıyor aralarda...
neyse hepinize sevgiler sekerler....
zeynoooooocum nasılsın tatlım...seninle hiç karşılaşamıyoruz oğluşun nasıl..epey büyümüştür artık....
tşkr ederim canım aminnnnn çok saollll
ececim hamilelik nasıl gidiyor tatlım...
herkese iyi akşamlar nasılsınız

kız edancım sen daha doğurmadın mı?

ilk ay şöyle güzelce çalışim dedim ama nasip olmadı canım
sadece 1 akşam çalışma vardı arkası yok
ondanda umutsuzum ihtimal vermiyorum

Canını hiç sıkma bitanem...bunun biride bir binide...Rabbim ol desin yeterki efsuncum..ümitsizlik yok...kimisi 10 kez dener olmaz kimisi bir kez dener şıp gelir bebiş...o yüzden Rabbimden ümidini kesme...ben hep bunu bilir bunu söylerim...Yüce Yaradan sizlerin yavrusunuda yollasın inşallah canım....hepiniz için yürekten dua ediyorum inan bana...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21, MDK55+

efsuncum hg bitanem..nasılsın canım?sara daha gelmedi..yoksa resmi tatili uzattı mı bu kız

saraaaaaaaaaaa tızımmmmmmmm resmi tatil bitti hadi gel artık topice...

hayırlısı bakalım loylim başka sıkıntılarımda varya stresten olmaz diye deim ben hayırlısı artık
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

aynıyım canım ne olsun çalış çalış çalış
senden nbr nasılsın?
sara dün akşam girmiş sanırım bende misafir vardı akşam bakamadım ben nete

arkadaşlar hepinize günaydın bana bir yardımcı olun nolur... ben 6 ay yasminle korundum ve bıraktım üzerine 2 adet gördüm ve bu ay son adet tarihim 9 nisandı tabi biz artık bebek istiyoruz ama geçen ay çok umutlandım belki güleceksiniz ama 5 kere kolumu deldirdim beta testi için ama sonuç hüsran olunca söz verdim adet geçmeden test mest yok diye. yalnız ben çok kötüyüm kızlar şikayetlerimi saysam bana yardımcı olur musunuz?
1. rejimde olduğum için her gün düzenli yarım saat yürürüm ama 4 gündür dizlerim beni taşımıyor sürekli yorgunluk.
2. 3 gündür aşırı gaz ve karnım şiş
3. dün ilişkiden sonra bişey yoktu ama 1 saat sonra sol kasığımda ağrı başladı adet sancısı gibi değil apandisit ameliyatı oldum ben o böyle kesik kesik ağrırdı onun gibi bir ağrı
4. midem çok kazınıyor bugün kahvaltı yaptım her günkü porsiyon şeklinde ama işe geldim midem kazınıyor tekrar yedim tiksinerek ama yine kazınıyor ( ayrıca midemde gastrit olduğu için her gün ilaç alırım 2 aydır çok rahattım)
5. göğsüm dün tarihte ilk defa büyüdü eşim de fark etti ama ağrı yok sadece dün sabah kalktığımda koltuk altıma vuran bir sızı vardı geçti sonra
6. sarı akıntım oldu yoğun şekilde 1 haftadır vardı bugün kesildi sanırım
7. adetime 5 gün var
bu arada kistim yok vajinal ultarason çektirdim 1,5 ay önce temiz dedi doktor

günaydın kızlaaaaar

ben bu sabah mide bulantısıyla uyandım midem çok kötü su içerken bile tiksinerek içiyorum çünkü midem bulanıyo başım ağrıyo ooof yaaa tatilden sonra bide hastalık eklenince iş hiç çekilmez oldu

canım menim rsmi tatil bitti evet malesef e sabah sdabah bir sürü işle ilgilenmek zorunda kaldım midem çok kötü ben çıkıyorum

Bende iyiyim canım saolasın..inşallah bu ay güzel haberler alırız sizlerden...
geçmiş olsun tatlişim ya...üşütüyoruz sanırım kendimizi..kendine dikkat et tatlım...
canım menim rsmi tatil bitti evet malesef e sabah sdabah bir sürü işle ilgilenmek zorunda kaldım midem çok kötü ben çıkıyorum
bir gün hiç bişey anlamadım valla..busenin mızmızlığıyla geçti gitti...eşim grip oldu..tüm gün bir yerede gidemedik..yatak döşek yattı adamcağız...öyle işte..

ilk ay şöyle güzelce çalışim dedim ama nasip olmadı canım
sadece 1 akşam çalışma vardı arkası yok
ondanda umutsuzum ihtimal vermiyorum

o hiiiç belli olmaz canım

canım çok geçmiş olsunnn hamile olmayasın

canım valla hamilelik belirtileriyle çok uyuşuyor
tabii psikolojik değilse acele etme bekle derim ben
en azından bat gününü bekle
hayırlısı canım inşallah hamişsindir

teşekkür ederim cevabın için canım evet ben de beklemekten yanayım ama gerçekten hiç iyi değilim psikolojik olmadığına eminim bulantım da başladı ama kusturacak kadar değil acaba kanda çıkar mı;???

canım daha 5 gün varmış kanda belki çıkabilir ama beklemeni tavsiye ederim
Allahtan hayırlısını iste ve sabırlı ol canım yıllarca o anı bekleyenler var
sabret alacağın sonuca sevinebileceğin gibi hüsrana uğramakta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…