canım daha 5 gün varmış kanda belki çıkabilir ama beklemeni tavsiye ederim
Allahtan hayırlısını iste ve sabırlı ol canım yıllarca o anı bekleyenler var
sabret alacağın sonuca sevinebileceğin gibi hüsrana uğramakta var
teşekkür ederim cevabın için canım evet ben de beklemekten yanayım ama gerçekten hiç iyi değilim psikolojik olmadığına eminim bulantım da başladı ama kusturacak kadar değil acaba kanda çıkar mı;???
saram güzel yüreklim nerelerdesin neler yapıyorsun çok yoğunum bu günlerde ve sıkıntılarım var o yüzden gelemiyorum bebişim
[sıze=2] günaydın arkadaşlar sağlıklı mutlu huzurlu bol bebişli günler diliyorum[/sıze]
o hiiiç belli olmaz canım
canım çok geçmiş olsunnn hamile olmayasın
leyla nbr canım nasılsınya benimde adetim 3 gün geçti ne yapsamki :18::18::18:
Bende iyiyim canım saolasın..inşallah bu ay güzel haberler alırız sizlerden...
geçmiş olsun tatlişim ya...üşütüyoruz sanırım kendimizi..kendine dikkat et tatlım...
bir gün hiç bişey anlamadım valla..busenin mızmızlığıyla geçti gitti...eşim grip oldu..tüm gün bir yerede gidemedik..yatak döşek yattı adamcağız...öyle işte..
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+
saracım işin yoğun galiba canım..bende 10 dk sonra çıkacam ya...
bakalım hayırlısı inşallah veririm
hayırlısı artık sevinçcim
arkadaşlar hepinize günaydın bana bir yardımcı olun nolur... ben 6 ay yasminle korundum ve bıraktım üzerine 2 adet gördüm ve bu ay son adet tarihim 9 nisandı tabi biz artık bebek istiyoruz ama geçen ay çok umutlandım belki güleceksiniz ama 5 kere kolumu deldirdim beta testi için ama sonuç hüsran olunca söz verdim adet geçmeden test mest yok diye. yalnız ben çok kötüyüm kızlar şikayetlerimi saysam bana yardımcı olur musunuz?
1. rejimde olduğum için her gün düzenli yarım saat yürürüm ama 4 gündür dizlerim beni taşımıyor sürekli yorgunluk.
2. 3 gündür aşırı gaz ve karnım şiş
3. dün ilişkiden sonra bişey yoktu ama 1 saat sonra sol kasığımda ağrı başladı adet sancısı gibi değil apandisit ameliyatı oldum ben o böyle kesik kesik ağrırdı onun gibi bir ağrı
4. midem çok kazınıyor bugün kahvaltı yaptım her günkü porsiyon şeklinde ama işe geldim midem kazınıyor tekrar yedim tiksinerek ama yine kazınıyor ( ayrıca midemde gastrit olduğu için her gün ilaç alırım 2 aydır çok rahattım)
5. göğsüm dün tarihte ilk defa büyüdü eşim de fark etti ama ağrı yok sadece dün sabah kalktığımda koltuk altıma vuran bir sızı vardı geçti sonra
6. sarı akıntım oldu yoğun şekilde 1 haftadır vardı bugün kesildi sanırım
7. adetime 5 gün var
bu arada kistim yok vajinal ultarason çektirdim 1,5 ay önce temiz dedi doktor
efsuncum Allah ol dedimi bi defada yeter o yüzden umudunu yitirme canım inşallah hamilesindir
aslında o kadar doluyum ki umut etmiyorum şuan
olsun mu olmasın mı o bile karışık kafamda
ama Rabbim ne verirse razıyım artık...
bugün çok umutsuzsun canım toparlan biraz yaaa
sıkma canını herşey olacağına varır
inşallah hamilesindir tatlım...şuanda görüntü onu gösteriyor ...istersen bir test yap..negatif çıkarsa 5 gün sonra tekrar yaparsın...güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...bu arada ismin neydi?
tatlım belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyo ancak biliyosundur regl belişrtileri ile hamilelik belirtileri aynıdır o yüzden biraz daha sabırlı ol hemen test yapma ama kendini kaptırmadan kendine dikkat et günün geöerse kanda baktır eğer gebelik varsa kanda hemen çıkar ama idrarda günün 7 ila 10 gün geçmeden çıkamayabilir.şimdi test yapsan daha günün geçmemiş belki hamilesindir ama negatifi görünce üzülürsün boşun boşuna kısacası azıcık sabır
yaa hemen test yapasım yok çünkü kürtajdan sonra 2. regl dönemim acaba düzene binmedimi diye düşünüyorum ama kürtajın ertesinde bile 33. günde oldu
artık bugünde beklerim yarın yaparım:18::18: aspirine başlamadım ya daha korkuyorum hematologa felan gidecem
bu hazırlıkları yapmadan gelirse :18::18::18::18:
bu arada ne yemek yapacaksınız canlar..
inşalah canım sadece idrar testi yapacağım bugün olur ya %1 de olsa belki çıkar çıkmazsa üzülmem çünkü çok erken biliyorum kanı da salı günü gelmezse yaptırcam. adım didem canım. seninki leyla sanırım:)
o yüzden kanı beklicem canım pazartesi akşam benim damla halinde gelir salı da yoğun şekilde adetim başlar bakalım olmazsa salı akşam yaptırcam:) dua edin nolur
aslında o kadar doluyum ki umut etmiyorum şuan
olsun mu olmasın mı o bile karışık kafamda
ama Rabbim ne verirse razıyım artık...
bugün çok umutsuzsun canım toparlan biraz yaaa
sıkma canını herşey olacağına varır
hiç korkma canım Allah nasip ettiyse muhakkak bi hayır vardır tedavini hamileykende olabilirsin şimdi tıp çok ilerledi eskisi gibi değil o yüzden içini ferah tut
yemek konusuna gelinde öğlen gidince yoğurtlu makarna yapayım diyorum
akşamada mercimek çorbası,pirinç pilavı,etli nohut yemeği ve salata nasıl ama
sen ne yemek yapacan:26::26::26::26::26:
evet çok umutsuzum sevinçim
dokunsan ağlicam.........
menü güzelmiş canım benim canım da mercimek çorbası istediydi :26:
yaparım zaar patates otutturma pirinç pilavı cacık yapmayı planlıyorum
senin menüde çok güzelmiş ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun
Allah yardımcın olsun didemcim ama canım hemileysen bile günün geçmediği için idrarda çıkmaz ki şimdi yapsan bile büyük ihtimalle negatif çıkacak ama yinede sen bilirsin tabi inşallah bebğin çok bekletmeden gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?