Sabırla Bebeğini Bekleyenler

doğru söylüyorsun canım beklemek ve anı yaşamak daha güzel olacak sanırım zaten hüsran olursa da Allahın takdiri..

inşallah hamilesindir tatlım...şuanda görüntü onu gösteriyor ...istersen bir test yap..negatif çıkarsa 5 gün sonra tekrar yaparsın...güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...bu arada ismin neydi?

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

saracım işin yoğun galiba canım..bende 10 dk sonra çıkacam ya...

saram güzel yüreklim nerelerdesin neler yapıyorsun çok yoğunum bu günlerde ve sıkıntılarım var o yüzden gelemiyorum bebişim

merhaba yetercim hasta oldum ya oooof sen nasılsın

[sıze=2] günaydın arkadaşlar sağlıklı mutlu huzurlu bol bebişli günler diliyorum[/sıze]

amiiiiiiin canım menim

o hiiiç belli olmaz canım

canım çok geçmiş olsunnn hamile olmayasın

inşallah ama sanmıyorum canım daha reglime 3 gün var bide yüzümde sivilce çıkmış yani bunlar regl belirtisi

leyla nbr canım nasılsın ya benimde adetim 3 gün geçti ne yapsamki :18::18::18:

akıllım ne duruyosun bi test yapsana inşallah hamilesindir

geçmiş olsun canım eşine

ben dün grezmeye gittim bi ara çok sıcaktı betona oturdum belki ondan dolayı üşütmüş olabilirim az önce tuzlu leblebi yedim şimdi accık daha iyi midem tuz bastırdı sanırım

tatlım belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyo ancak biliyosundur regl belişrtileri ile hamilelik belirtileri aynıdır o yüzden biraz daha sabırlı ol hemen test yapma ama kendini kaptırmadan kendine dikkat et günün geöerse kanda baktır eğer gebelik varsa kanda hemen çıkar ama idrarda günün 7 ila 10 gün geçmeden çıkamayabilir.şimdi test yapsan daha günün geçmemiş belki hamilesindir ama negatifi görünce üzülürsün boşun boşuna kısacası azıcık sabır

yaa hemen test yapasım yok çünkü kürtajdan sonra 2. regl dönemim acaba düzene binmedimi diye düşünüyorum ama kürtajın ertesinde bile 33. günde oldu
artık bugünde beklerim yarın yaparım:18::18: aspirine başlamadım ya daha korkuyorum hematologa felan gidecem
bu hazırlıkları yapmadan gelirse :18::18::18::18:

bu arada ne yemek yapacaksınız canlar..

inşallah hamilesindir tatlım...şuanda görüntü onu gösteriyor ...istersen bir test yap..negatif çıkarsa 5 gün sonra tekrar yaparsın...güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...bu arada ismin neydi?

inşalah canım sadece idrar testi yapacağım bugün olur ya %1 de olsa belki çıkar çıkmazsa üzülmem çünkü çok erken biliyorum kanı da salı günü gelmezse yaptırcam. adım didem canım. seninki leyla sanırım:)

o yüzden kanı beklicem canım pazartesi akşam benim damla halinde gelir salı da yoğun şekilde adetim başlar bakalım olmazsa salı akşam yaptırcam:) dua edin nolur

hiç korkma canım Allah nasip ettiyse muhakkak bi hayır vardır tedavini hamileykende olabilirsin şimdi tıp çok ilerledi eskisi gibi değil o yüzden içini ferah tut

yemek konusuna gelinde öğlen gidince yoğurtlu makarna yapayım diyorum

akşamada mercimek çorbası,pirinç pilavı,etli nohut yemeği ve salata nasıl ama

sen ne yemek yapacan:26::26::26::26::26:

Allah yardımcın olsun didemcim ama canım hemileysen bile günün geçmediği için idrarda çıkmaz ki şimdi yapsan bile büyük ihtimalle negatif çıkacak ama yinede sen bilirsin tabi inşallah bebğin çok bekletmeden gelir

Son düzenleme:
aslında o kadar doluyum ki umut etmiyorum şuan
olsun mu olmasın mı o bile karışık kafamda
ama Rabbim ne verirse razıyım artık...

efsuncum önce kafanın içini rahatlat sdorun herneyse muhakkak çözümü vardır bide ben bişey daha anladım bazı konularda biz ne yaparsak yapalım olacak şey zaten oluyo yani değiştiremiyoruz o yüzden kendini sıkma hep kalbine ferahlık ver belki bebeğin uğuruyla gelecek ve herşey senin içinde eşin içinde daha iyi olacak

bugün çok umutsuzsun canım toparlan biraz yaaa
sıkma canını herşey olacağına varır

sana katılıyorum canım

menü güzelmiş canım benim canım da mercimek çorbası istediydi :26:
yaparım zaar patates otutturma pirinç pilavı cacık yapmayı planlıyorum

evet çok umutsuzum sevinçim
dokunsan ağlicam.........

kıyamam ya ağlama annem sakinleş yada kimsenin olmadığı bi yere git ağla içini boşalt bazen iki damla gözyaşı insanın bütün sıkıntılarını alıp gidiyo tecrübeyle sabittir

öyle de canım ne bileyim bazı arkadaşlarda var bir hafta kala bile idrarda öğrenen bakalım kısmet ben de negatif çıkacağına eminim ama yine de yapmak geldi içimden öğleden sonra yazaruım sonucu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…