- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
canım geçmiş olsun bat ne zamandı senin tatlım
o yaklaşmış olabilir :26:
saol canım batım 14 mayıs daha çok var
düşünmekten yorgunluktan ağrıyor
çayla poaça yiyip ilaç içcem şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun bat ne zamandı senin tatlım
o yaklaşmış olabilir :26:
saol canım batım 14 mayıs daha çok var
düşünmekten yorgunluktan ağrıyor
çayla poaça yiyip ilaç içcem şimdi![]()
ilacını iç canım o zaman bu arada daha çok varmış
çalışmalar devammı![]()
canım cicilerini Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah prensesim benim...senin yazdıklarını okuyunca duygulandım yaa..bende hepsini dizip karşısını oturup izlemiştim...Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguları inşallah...sağol saracım
darısı başına güzel arkadaşım
inş yarın dolma yapıcam
iyi olmana sevindim kardelencim..seni merak ediyordum bende...inşallah sınavda başarılı olursun canım...herkese selam kızlar
ben geleli baya oldu aslında ama geliyorum,kimse yok,çıkıyorum,bi daha geliyorum gene kimse yok,gene çıkıyorum,hep böyle oldu,yazasım gelmedi
şu an mı?
gene kimse yok ta,yazayım bari dedim,baktım hiç karşılaşamıcaz
biz iyiyiz bu arada,dr kontrolümüzü olduk
heee birde lys ye başvurdum,artık sınav salonunda mı doğururum,yoksa doğurup doğruca sınava mı giderim bilmiyorum![]()
zeynoooooocum nasılsın tatlım...seninle hiç karşılaşamıyoruz oğluşun nasıl..epey büyümüştür artık....kızlar merhaba, nasılsınız?
geliyorum bakıyorum buraya yazdıklarım kaynıyor aralarda...
neyse hepinize sevgiler sekerler....![]()
ececim hamilelik nasıl gidiyor tatlım...tşkr ederim canım aminnnnn çok saollll
herkese iyi akşamlar nasılsınız![]()
ilk ay şöyle güzelce çalışim dedim ama nasip olmadı canım
sadece 1 akşam çalışma vardı arkası yok
ondanda umutsuzum ihtimal vermiyorum
Canını hiç sıkma bitanem...bunun biride bir binide...Rabbim ol desin yeterki efsuncum..ümitsizlik yok...kimisi 10 kez dener olmaz kimisi bir kez dener şıp gelir bebiş...o yüzden Rabbimden ümidini kesme...ben hep bunu bilir bunu söylerim...Yüce Yaradan sizlerin yavrusunuda yollasın inşallah canım....hepiniz için yürekten dua ediyorum inan bana...![]()
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21, MDK55+
efsuncum hg bitanem..nasılsın canım?sara daha gelmedi..yoksa resmi tatili uzattı mı bu kız
saraaaaaaaaaaa tızımmmmmmmm resmi tatil bitti hadi gel artık topice...![]()
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21, MDK55+
efsuncum hg bitanem..nasılsın canım?sara daha gelmedi..yoksa resmi tatili uzattı mı bu kız
saraaaaaaaaaaa tızımmmmmmmm resmi tatil bitti hadi gel artık topice...![]()
Bende iyiyim canım saolasın..inşallah bu ay güzel haberler alırız sizlerden...hayırlısı bakalım loylim başka sıkıntılarımda varya stresten olmaz diye deim ben hayırlısı artık
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
aynıyım canım ne olsun çalış çalış çalış
senden nbr nasılsın?
sara dün akşam girmiş sanırım bende misafir vardı akşam bakamadım ben nete
geçmiş olsun tatlişim ya...üşütüyoruz sanırım kendimizi..kendine dikkat et tatlım...günaydın kızlaaaaar
ben bu sabah mide bulantısıyla uyandım midem çok kötü su içerken bile tiksinerek içiyorum çünkü midem bulanıyo başım ağrıyo ooof yaaa tatilden sonra bide hastalık eklenince iş hiç çekilmez oldu
bir gün hiç bişey anlamadım valla..busenin mızmızlığıyla geçti gitti...eşim grip oldu..tüm gün bir yerede gidemedik..yatak döşek yattı adamcağız...öyle işte..canım menim rsmi tatil bitti evet malesef e sabah sdabah bir sürü işle ilgilenmek zorunda kaldım midem çok kötü ben çıkıyorum![]()
ilk ay şöyle güzelce çalışim dedim ama nasip olmadı canım
sadece 1 akşam çalışma vardı arkası yok
ondanda umutsuzum ihtimal vermiyorum
günaydın kızlaaaaar
ben bu sabah mide bulantısıyla uyandım midem çok kötü su içerken bile tiksinerek içiyorum çünkü midem bulanıyo başım ağrıyo ooof yaaa tatilden sonra bide hastalık eklenince iş hiç çekilmez oldu
canım menim rsmi tatil bitti evet malesef e sabah sdabah bir sürü işle ilgilenmek zorunda kaldım midem çok kötü ben çıkıyorum![]()
kızlar bana cevap yok mu?((((((((((
Bende iyiyim canım saolasın..inşallah bu ay güzel haberler alırız sizlerden...nazar:
]
o hiiiç belli olmaz canım![]()
canım valla hamilelik belirtileriyle çok uyuşuyor
tabii psikolojik değilse acele etme bekle derim ben
en azından bat gününü bekle
hayırlısı canım inşallah hamişsindir![]()
teşekkür ederim cevabın için canım evet ben de beklemekten yanayım ama gerçekten hiç iyi değilim psikolojik olmadığına eminim bulantım da başladı ama kusturacak kadar değil acaba kanda çıkar mı;???
leyla nbr canım nasılsınya benimde adetim 3 gün geçti ne yapsamki :18::18::18: