Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Allah senin iyiliğini versin emi ben ne anlarım okuyup üflemekten ama sen kalk bi abdest al ihlas suresini felak suresini ve nas suresini üçer defa oku elini yüzüne sür ferahlarsın biliyosan ayetel - kürsi duasınıda oku oda seni ferahlatır inşallah canım arkadaşım

Son düzenleme:
sen neler yaptın hadişkocum bugün :26::26::26::26::26::26:

ay kızz hiçvbişi yapmadım toz aldım evi süpürdüm balkonu yıkadım daha diğee odaya geçemedim ustalar gitti aşağısı karosu bitti çok şükür de üstümde bi ağırlık varr ayyy bayılazammm

sen anca kendini gezdir hıhhhh gez kız böle koca bulmuşsunnnn daha nee bizimki odunnnn kışın soba kurcam odun derdim yok çok şükürrr

öle deme enişteme kız yazık sen istedinde o gezdirmedimi hadi kocişim bugün beni gezdir de bak geliyomu gelmiyomu

hemhavalardandır hem yorgunluktandır canım dinlen biraz geçer

öle deme enişteme kız yazık sen istedinde o gezdirmedimi hadi kocişim bugün beni gezdir de bak geliyomu gelmiyomu
gelmez altında araba olmassa arabada doğurmuş anası onuuu arkadşı hadi gidelim desin gider ben bunu teşhisi koydum arkadaş müptelası ama görücem ben onuuu görücemmmm gezdirmesinnn daha desemde bin türlü şey uyduruo canımn menim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…