gezdim gezdim efsuncum havada çok güzeldi iyi geldi valla
kızzzz deme öle şımarcam haa bende seni seviom tatlımmmmm hepinizi çok seviorum iyiki varsınınz nannnn yoksa kimlere analtıcam derdimi saracım bi okuyup üflesen hayrınaaa üzerime ölü toprağı serilmiş gibi çok kırgınım uykum vaaaaa of oy anammmm ben nereletre gidemmmm
sen neler yaptın hadişkocum bugün :26::26::26::26::26::26:
sen anca kendini gezdir hıhhhh gez kız böle koca bulmuşsunnnn daha nee bizimki odunnnn kışın soba kurcam odun derdim yok çok şükürrr
ay kızz hiçvbişi yapmadım toz aldım evi süpürdüm balkonu yıkadım daha diğee odaya geçemedim ustalar gitti aşağısı karosu bitti çok şükür de üstümde bi ağırlık varr ayyy bayılazammm
gelmez altında araba olmassa arabada doğurmuş anası onuuu arkadşı hadi gidelim desin gider ben bunu teşhisi koydum arkadaş müptelası ama görücem ben onuuu görücemmmm gezdirmesinnn daha desemde bin türlü şey uyduruo canımn menimöle deme enişteme kız yazık sen istedinde o gezdirmedimi hadi kocişim bugün beni gezdir de bak geliyomu gelmiyomu
hadişkocum az bi işim var 5 - 10 dakikalık yapıp geleyim tamam mı canım
canım bend eçıkıcam salata yapıcam öptüm
efsuncum huuuuuuu
efendim saraaaaaaaaa
hiiiiç canım aşağıda ismin yazıyodu ama konuşmuyodun bi sesleneyim didim
karnım ağrıyo gibi
bakıyom öleee
geçmiş olsun canım regl zamanınmı yoksa üşüttünmü
regl geçti sanırım üşüttüm tam karnım değil zaten sol tarafım
geçmiş olsun canım
sağol canım
eşim evde değil ya belki ondanda olabilirde olmayınca bazen sıkıntıdan karnım başım ağrıyo
o ev
kıyamam canım ya eşin çokmu geç geliyo :26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?