muhasebe - kasiyerlik
Yarabbim yaaa
Korktum kız senden şimdi
arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)
benden nie korktunki kızz naptım ne didim şimdi ben ama öle bacım hadddini bilecek yerini bilecekk elimi öpecek işte okadar:)para virmem hıhhh
şaka diyrm canım ya
tabiki herkes haddini bilecek bilmeyenlere bildirilecek
onlar dhaa nasıl bi hadiyeyle karşılaştıklarını bilmiolar uyandım geç oldu ama cahilliğimde soktular laflarını ses etmedim şimdi sıkar hahayt bana dokunmayan yılan 1000 yıl 1 milyon yıl yaşasınnn dimi ama canım allahım fesat insanlardan korusun kem gözlerden iyilerle karşılarştırsın hepimizi
ben işlerime bakayım geliommm öpüğldünüz şimdilik güselliklerr
ben işlerime bakayım geliommm öpüğldünüz şimdilik güselliklerr
sen '' Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı'' topiğine gel tatlım
saranın topikini bozmayalım
ama önce eşinle güzül güzel konuş bence tatlım olay hep onlarda bitiyor çünkü
ya ne biliiyim o kadar bunaldımki burda sizleri tanıyorum diye yazdım.ben hep denedim güzel konuştum olmadı çirkefleştim yine olmadı.
neyse canınızı sıkmayayım.
canım ben burda hep bebişlerden bahsediyoruz diye dedim sıkmak ne demek
paylaşıcaz ki ortak olucaz dertlerimize beraber çözümler bulucaz
senin kocanın gözü kör olmuş desene iyilikten anlamıyor kötülükten anlamıyor
Kv arayıp dersen oğluna şikayet etme ihtimali % 99.9 canım bu sefer eşinle aran çok fena açılır bence
sen bizim topikede gel canım
valla ben rahatladım oraya yaza yaza
Paylaşmak güzel oluyor...
kızzzzz hamarat hatun ne yapıyosun kuzummmmmm neden gelmedin annem buralarda fink atıyosunnn
sara ablama saygılar
yaa evet bunları aşmıştım kafamda.yeterki uzak oliyim huzurum olsun dedim .
ama bu sömürücükleri ben çıldırttı.yoksa tek bi çöplerini istemem artık.
kız bide görümce beni güya işe aldırcaktı cahilliğimle geldim ee
işten yeni çıkmışım evde duramazdım iş arıodum
nese kayınpder bırak kocan çalışsın dedi ama
şimdi bu sözünü unutmuş neyse görümce
çalıştığ ıyere muhasebeci olarak alıcaktı----
görüşmeye gittim haber bekliom hala yok sordum meğerse
hanfendi muhasebeciğiliği kasiyerlikle karıştırmış markette kasiyerdi nese
benim işime atlamışşş parasını az yükseltmiş bellki e be kuzum
diyeydin paraya ihtiyacım vardı diee bileydim beklemeydim haber senin
mevkin yükseltirdik bu ne fesatlık hasetliktirki nese allahım sen büyüksün
3 gün durmuş yapamamış bok etmiş işi onuda demio haaa ben duyuyommm bana
aynen şöle dio yaa barkodları yaptım cart curtt ee dedim muhasebede kolaydır nasılsa
sen geçmişsen ee zeki olmakta zor buzamanda dedim çıt çıkmadı nese kimsenin lokması
kimseden geçmez demem o şimdi banalayık gördüğü iş bebek bakıcılığı dedim sen bak ben
daha anne olmadım işim mesleğim var hahayt bende laf çokk gelsin onu lafımla boğayım
kızzzzz hamarat hatun ne yapıyosun kuzummmmmm neden gelmedin annem buralarda fink atıyosunnn
sara ablama saygılar
sara ablan yesn seni deli kız nasılsın bakim sen evine dönmüyonmu tızım ananın evinde doğuracan bu gidişle
ayrıca hadişkoma burda olduğu için bişey deme o menimde canım arkadaşım tamam mı
bu arada kızlar çok güzel bi gün geçirdim eşimle gezdik tozduk alışveriş yaptık kendime ciciler aldım
bu arada kızlar çok güzel bi gün geçirdim eşimle gezdik tozduk alışveriş yaptık kendime ciciler aldım
canm benim ltfen menim için kavga etmeyin biliom tmm payylaşılamıorum seviniom ama ben hepinizin misafirim olurum anacımmmm
ne güsel kocanı allah başından eksik etmesin darısı başıma ama sanmıom ümidimi kestim ben artıkınnn
oohh ne güzel ne güzel canım bizim yerimizede gezseydin keşke
efet seni seviyom men tızım senin başımın üstünde yerin var
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?