Sabırla Bebeğini Bekleyenler

arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

canım benim ikizde olsa tekte olsa seninnn sen sadec onun sağlığını düşün kendini düşün yeter sağlıklı olsunnn kızz doktor bişi demedimi sonuç için

şaka diyrm canım ya
tabiki herkes haddini bilecek bilmeyenlere bildirilecek

onlar dhaa nasıl bi hadiyeyle karşılaştıklarını bilmiolar uyandım geç oldu ama cahilliğimde soktular laflarını ses etmedim şimdi sıkar hahayt bana dokunmayan yılan 1000 yıl 1 milyon yıl yaşasınnn dimi ama canım allahım fesat insanlardan korusun kem gözlerden iyilerle karşılarştırsın hepimizi

amin canım inaşallah...
Bende ilk zamanlar sustum içime attım
şimdi sıra bende
Yaşasın efsunnnn

sen '' Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı'' topiğine gel tatlım
saranın topikini bozmayalım
ama önce eşinle güzül güzel konuş bence tatlım olay hep onlarda bitiyor çünkü

benim topikimi bozmazsınız canım ne demek biz burada hep bebekten konuşmuyoruzki dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıp rahatlıyoruz her zaman bebk konuşmak insanı kasar

ya ne biliiyim o kadar bunaldımki burda sizleri tanıyorum diye yazdım.ben hep denedim güzel konuştum olmadı çirkefleştim yine olmadı.
neyse canınızı sıkmayayım.

konuş canım konuşacaksın tabiki sen bizim arkadaşımızsın derdini bize demiyeceksinde kime diyeceksin

aynen konuşup paylaşacazki rahatlayalım burda kimse kimseden sıkılmadı bugüne kadar sıkılmazda

sen bizim topikede gel canım
valla ben rahatladım oraya yaza yaza
Paylaşmak güzel oluyor...

arkadaşımı kandırıp götürme kıııız sen otur burda oturduğun yerde bakim

kızzzzz hamarat hatun ne yapıyosun kuzummmmmm neden gelmedin annem buralarda fink atıyosunnn

sara ablama saygılar

sara ablan yesn seni deli kız nasılsın bakim sen evine dönmüyonmu tızım ananın evinde doğuracan bu gidişle

ayrıca hadişkoma burda olduğu için bişey deme o menimde canım arkadaşım tamam mı

bu arada kızlar çok güzel bi gün geçirdim eşimle gezdik tozduk alışveriş yaptık kendime ciciler aldım

yaa evet bunları aşmıştım kafamda.yeterki uzak oliyim huzurum olsun dedim .
ama bu sömürücükleri ben çıldırttı.yoksa tek bi çöplerini istemem artık.

üzülme tatlım bugünlerde geçer ama asıl iş eşinde bitiyo o ailesine dur demedikçe olmazki sen yinede eşinle aranı bozmadan güzellikle anlatmaya çalış çünkü restleşirsen eşin ailesine daha çok yönelir onlara bu fırsatı verme

hadişkocum seninkilerde ayrı bi dert ha Allah yardımcın olsun valla ne diyim kaynanan bi yandan görümce bi yandan

Son düzenleme:
kızzzzz hamarat hatun ne yapıyosun kuzummmmmm neden gelmedin annem buralarda fink atıyosunnn

sara ablama saygılar

biri banamı seslendi hamarat denince akla hemen onun adı gelir hadiş hadiş hadişş kızz ben hep geliom kimseler olmuo yazıom farkındaysan sen bile yoksun yaniii topik başkanı olmayınca demek topiklikten çıkıomuşşş canım 3 dene nur ropu gibi topiciğimiz var maşallah hepsine de geliorum cvplıorum gelim bi kahveni içim bakim napıosun topikte kimler varrrr başakkk

sara ablan yesn seni deli kız nasılsın bakim sen evine dönmüyonmu tızım ananın evinde doğuracan bu gidişle

ayrıca hadişkoma burda olduğu için bişey deme o menimde canım arkadaşım tamam mı

canm benim ltfen menim için kavga etmeyin biliom tmm payylaşılamıorum seviniom ama ben hepinizin misafirim olurum anacımmmm

canm benim ltfen menim için kavga etmeyin biliom tmm payylaşılamıorum seviniom ama ben hepinizin misafirim olurum anacımmmm

efet seni seviyom men tızım senin başımın üstünde yerin var

ne güsel kocanı allah başından eksik etmesin darısı başıma ama sanmıom ümidimi kestim ben artıkınnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

efet seni seviyom men tızım senin başımın üstünde yerin var

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

kızzzz deme öle şımarcam haa bende seni seviom tatlımmmmm hepinizi çok seviorum iyiki varsınınz nannnn yoksa kimlere analtıcam derdimi saracım bi okuyup üflesen hayrınaaa üzerime ölü toprağı serilmiş gibi çok kırgınım uykum vaaaaa of oy anammmm ben nereletre gidemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…