• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızzzz deme öle şımarcam haa bende seni seviom tatlımmmmm hepinizi çok seviorum iyiki varsınınz nannnn yoksa kimlere analtıcam derdimi saracım bi okuyup üflesen hayrınaaa üzerime ölü toprağı serilmiş gibi çok kırgınım uykum vaaaaa of oy anammmm ben nereletre gidemmmm :37::37::37::37:

Allah senin iyiliğini versin emi ben ne anlarım okuyup üflemekten ama sen kalk bi abdest al ihlas suresini felak suresini ve nas suresini üçer defa oku elini yüzüne sür ferahlarsın biliyosan ayetel - kürsi duasınıda oku oda seni ferahlatır inşallah canım arkadaşım

Son düzenleme:
sen neler yaptın hadişkocum bugün :26::26::26::26::26::26:

ay kızz hiçvbişi yapmadım toz aldım evi süpürdüm balkonu yıkadım daha diğee odaya geçemedim ustalar gitti aşağısı karosu bitti çok şükür de üstümde bi ağırlık varr ayyy bayılazammm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sen anca kendini gezdir hıhhhh gez kız böle koca bulmuşsunnnn daha nee bizimki odunnnn kışın soba kurcam odun derdim yok çok şükürrr:47::47::47::47:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: öle deme enişteme kız yazık sen istedinde o gezdirmedimi hadi kocişim bugün beni gezdir de bak geliyomu gelmiyomu:34::34::34::34::34::34::34::34:

ay kızz hiçvbişi yapmadım toz aldım evi süpürdüm balkonu yıkadım daha diğee odaya geçemedim ustalar gitti aşağısı karosu bitti çok şükür de üstümde bi ağırlık varr ayyy bayılazammm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hemhavalardandır hem yorgunluktandır canım dinlen biraz geçer

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: öle deme enişteme kız yazık sen istedinde o gezdirmedimi hadi kocişim bugün beni gezdir de bak geliyomu gelmiyomu:34::34::34::34::34::34::34::34:
gelmez altında araba olmassa arabada doğurmuş anası onuuu arkadşı hadi gidelim desin gider ben bunu teşhisi koydum arkadaş müptelası ama görücem ben onuuu görücemmmm gezdirmesinnn daha desemde bin türlü şey uyduruo canımn menim

Back
X