• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

canım benim ikizde olsa tekte olsa seninnn sen sadec onun sağlığını düşün kendini düşün yeter sağlıklı olsunnn kızz doktor bişi demedimi sonuç için

şaka diyrm canım ya
tabiki herkes haddini bilecek bilmeyenlere bildirilecek :1:

onlar dhaa nasıl bi hadiyeyle karşılaştıklarını bilmiolar uyandım geç oldu ama cahilliğimde soktular laflarını ses etmedim şimdi sıkar hahayt bana dokunmayan yılan 1000 yıl 1 milyon yıl yaşasınnn dimi ama canım allahım fesat insanlardan korusun kem gözlerden iyilerle karşılarştırsın hepimizi

onlar dhaa nasıl bi hadiyeyle karşılaştıklarını bilmiolar uyandım geç oldu ama cahilliğimde soktular laflarını ses etmedim şimdi sıkar hahayt bana dokunmayan yılan 1000 yıl 1 milyon yıl yaşasınnn dimi ama canım allahım fesat insanlardan korusun kem gözlerden iyilerle karşılarştırsın hepimizi

amin canım inaşallah...
Bende ilk zamanlar sustum içime attım
şimdi sıra bende :1:
Yaşasın efsunnnn

sen '' Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı'' topiğine gel tatlım
saranın topikini bozmayalım :1:
ama önce eşinle güzül güzel konuş bence tatlım olay hep onlarda bitiyor çünkü

benim topikimi bozmazsınız canım ne demek biz burada hep bebekten konuşmuyoruzki dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıp rahatlıyoruz her zaman bebk konuşmak insanı kasar

ya ne biliiyim o kadar bunaldımki burda sizleri tanıyorum diye yazdım.ben hep denedim güzel konuştum olmadı çirkefleştim yine olmadı.
neyse canınızı sıkmayayım.:ssz:

konuş canım konuşacaksın tabiki sen bizim arkadaşımızsın derdini bize demiyeceksinde kime diyeceksin

canım ben burda hep bebişlerden bahsediyoruz diye dedim sıkmak ne demek
paylaşıcaz ki ortak olucaz dertlerimize beraber çözümler bulucaz
senin kocanın gözü kör olmuş desene iyilikten anlamıyor kötülükten anlamıyor :47:
Kv arayıp dersen oğluna şikayet etme ihtimali % 99.9 canım bu sefer eşinle aran çok fena açılır bence

aynen konuşup paylaşacazki rahatlayalım burda kimse kimseden sıkılmadı bugüne kadar sıkılmazda:48::48::48::48::48::48::48::48:

sen bizim topikede gel canım
valla ben rahatladım oraya yaza yaza :1:
Paylaşmak güzel oluyor...

arkadaşımı kandırıp götürme kıııız :20::20::20::20::20::20::20:sen otur burda oturduğun yerde bakim:9::9::9::9::9::9::9:

kızzzzz hamarat hatun ne yapıyosun kuzummmmmm neden gelmedin annem buralarda fink atıyosunnn:1::1::1::1:

sara ablama saygılar:42::42::42::42::42:

sara ablan yesn seni deli kız nasılsın bakim sen evine dönmüyonmu tızım ananın evinde doğuracan bu gidişle:9::9::9::9::9::9::9:

ayrıca hadişkoma burda olduğu için bişey deme o menimde canım arkadaşım tamam mı:48::48::48::48::48::48::48::48:

bu arada kızlar çok güzel bi gün geçirdim eşimle gezdik tozduk alışveriş yaptık kendime ciciler aldım :12::12::12::12::12::12::12::12::31::31::31::31::31::31::31::31:

yaa evet bunları aşmıştım kafamda.yeterki uzak oliyim huzurum olsun dedim .
ama bu sömürücükleri ben çıldırttı.yoksa tek bi çöplerini istemem artık.

üzülme tatlım bugünlerde geçer ama asıl iş eşinde bitiyo o ailesine dur demedikçe olmazki sen yinede eşinle aranı bozmadan güzellikle anlatmaya çalış çünkü restleşirsen eşin ailesine daha çok yönelir onlara bu fırsatı verme

kız bide görümce beni güya işe aldırcaktı cahilliğimle geldim ee
işten yeni çıkmışım evde duramazdım iş arıodum
nese kayınpder bırak kocan çalışsın dedi ama
şimdi bu sözünü unutmuş neyse görümce
çalıştığ ıyere muhasebeci olarak alıcaktı----
görüşmeye gittim haber bekliom hala yok sordum meğerse
hanfendi muhasebeciğiliği kasiyerlikle karıştırmış markette kasiyerdi nese
benim işime atlamışşş parasını az yükseltmiş bellki e be kuzum
diyeydin paraya ihtiyacım vardı diee bileydim beklemeydim haber senin
mevkin yükseltirdik bu ne fesatlık hasetliktirki nese allahım sen büyüksün
3 gün durmuş yapamamış bok etmiş işi onuda demio haaa ben duyuyommm bana
aynen şöle dio yaa barkodları yaptım cart curtt ee dedim muhasebede kolaydır nasılsa
sen geçmişsen ee zeki olmakta zor buzamanda dedim çıt çıkmadı nese kimsenin lokması
kimseden geçmez demem o şimdi banalayık gördüğü iş bebek bakıcılığı dedim sen bak ben
daha anne olmadım işim mesleğim var hahayt bende laf çokk gelsin onu lafımla boğayım :56::56::56::56:

hadişkocum seninkilerde ayrı bi dert ha Allah yardımcın olsun valla ne diyim kaynanan bi yandan görümce bi yandan

Son düzenleme:
kızzzzz hamarat hatun ne yapıyosun kuzummmmmm neden gelmedin annem buralarda fink atıyosunnn:1::1::1::1:

sara ablama saygılar:42::42::42::42::42:

biri banamı seslendi hamarat denince akla hemen onun adı gelir hadiş hadiş hadişş kızz ben hep geliom kimseler olmuo yazıom farkındaysan sen bile yoksun yaniii topik başkanı olmayınca demek topiklikten çıkıomuşşş canım 3 dene nur ropu gibi topiciğimiz var maşallah hepsine de geliorum cvplıorum gelim bi kahveni içim bakim napıosun topikte kimler varrrr başakkk:49::49::49::49:

sara ablan yesn seni deli kız nasılsın bakim sen evine dönmüyonmu tızım ananın evinde doğuracan bu gidişle:9::9::9::9::9::9::9:

ayrıca hadişkoma burda olduğu için bişey deme o menimde canım arkadaşım tamam mı:48::48::48::48::48::48::48::48:

canm benim ltfen menim için kavga etmeyin biliom tmm payylaşılamıorum seviniom ama ben hepinizin misafirim olurum anacımmmm :32::32::32::32:

canm benim ltfen menim için kavga etmeyin biliom tmm payylaşılamıorum seviniom ama ben hepinizin misafirim olurum anacımmmm :32::32::32::32:

efet seni seviyom men tızım senin başımın üstünde yerin var

ne güsel kocanı allah başından eksik etmesin darısı başıma ama sanmıom ümidimi kestim ben artıkınnn :14::14::14::14::14:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin :nazar:

efet seni seviyom men tızım senin başımın üstünde yerin var

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin :nazar:

kızzzz deme öle şımarcam haa bende seni seviom tatlımmmmm hepinizi çok seviorum iyiki varsınınz nannnn yoksa kimlere analtıcam derdimi saracım bi okuyup üflesen hayrınaaa üzerime ölü toprağı serilmiş gibi çok kırgınım uykum vaaaaa of oy anammmm ben nereletre gidemmmm :37::37::37::37:

Back
X