• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım ara deki annecim de bakkk aynen böle ben çok kötüyüm noldu dicektirr evime haciz kağıdı geldiiii çok kötüyüzz oğluında bende oda sölyemedi felan biraz ağlaşşşş bebekte istiyo nasıl yapıcazz akıl ver deee bişiler de yakın davran bakim belki istediği budur hastaneye bile gidemiorum de kredi borcuuu için de sürekli arıolar deee

bak bu fikir güzel :46:
Bana danışıyo der hoşunada gider

uzun olsun canım anlat o sıkıntı değilde arada boşluk bırak
zaten bütün gün pc başındayım gözlerim yoruldu desem yalan olmaz
görümceni yerden yere çalasım geldi şimdi valllaa
sende iii demişsin oda gelin oldu bak bide kocasını anasına yollamıyormuş bak bak bak sen geline
anası hemen kızını savunmuştur garanti yani eminim benimkide öyle yapıyo çünkü

he bana dioki kaynana sende çok kincisin töbe yaaa mahallede kimse sevmio bunalrı tepeden bakıoalr insanlara kimseyi almazlar kimseye gitmezler sonra bana gelen giden olsaaa çok yüz verme derlerr ben geleni kovmam ablam bikere gördü görümcemi dediki dünya kendi etrafında dönüo sanıo herhald sana kolaylık versin rabbim uzaksındaa dio sürekli arıo şimdi alt katıma tşaıncanı söledim hayırdır aberta abarta kocasının dükkanalrı vardı nolmuş krayımı ödeyeemmiş dedi sen glein olaydın kayınpederinde öderdi eee allahın sopası yok gözyaşlarımın bedlei bbunlarrr eşim çalşımıor biride git çalış demior bana sölüolar hanfendi çok bilio ya ben eşim çalışmasa bile çalışırdım dedi bende çalıştım zaten ama abinnn evde pc başında olunca hiçte tahmin ettim gibi olmadı dedim belki gururu vardır karım çalışıo evde napıorum der die dedim sen kocan çalışmazsa ben hatrılatırım bunuda dedim

seninkiler daha fenaymış betülcüm yaaa
2 evin var oğluna vermeyip kirya vermek :53: şaştım kaldım onlara
bravo babacına ellerinden öp benim yerime :46:
Aynen en doğruyu bilen gören o havale et gitsin canım

yaa evet bunları aşmıştım kafamda.yeterki uzak oliyim huzurum olsun dedim .
ama bu sömürücükleri ben çıldırttı.yoksa tek bi çöplerini istemem artık.

he bana dioki kaynana sende çok kincisin töbe yaaa mahallede kimse sevmio bunalrı tepeden bakıoalr insanlara kimseyi almazlar kimseye gitmezler sonra bana gelen giden olsaaa çok yüz verme derlerr ben geleni kovmam ablam bikere gördü görümcemi dediki dünya kendi etrafında dönüo sanıo herhald sana kolaylık versin rabbim uzaksındaa dio sürekli arıo şimdi alt katıma tşaıncanı söledim hayırdır aberta abarta kocasının dükkanalrı vardı nolmuş krayımı ödeyeemmiş dedi sen glein olaydın kayınpederinde öderdi eee allahın sopası yok gözyaşlarımın bedlei bbunlarrr eşim çalşımıor biride git çalış demior bana sölüolar hanfendi çok bilio ya ben eşim çalışmasa bile çalışırdım dedi bende çalıştım zaten ama abinnn evde pc başında olunca hiçte tahmin ettim gibi olmadı dedim belki gururu vardır karım çalışıo evde napıorum der die dedim sen kocan çalışmazsa ben hatrılatırım bunuda dedim

valla saç baş dalasım geldi heeee
kincilikle alakası yok bunun yaaaa kinci olsak etmediğimizi bırakmayız
onlar kinci insan görmemiş hadiskom yaaa
komşular onlara gitmeyince kıskanmışlardır tabiii :1:
Eşin neden çalışmıyor canım
pc başında ne yapıyor???

seninkiler daha fenaymış betülcüm yaaa
2 evin var oğluna vermeyip kirya vermek :53: şaştım kaldım onlara
bravo babacına ellerinden öp benim yerime :46:
Aynen en doğruyu bilen gören o havale et gitsin canım

hey allahımmmm bir evladın anne babaya zulmü cenent kokusundan uzaklaştırımış bir anne babanın evlada zulmü bunu araştırmak gerekir ama inanıorumki rabbim bunları yazıodurr anne baba olmak çok önemli bak allah var kayınpederim kayınvalidem şunu al desek alırlarrr ama ben kocamdan istiyorum evine bişiler yapsın kimseye muhtaç etmesin istiyorum çok şükür borç yapmıoruz kredi kartı yasağı koydummm işi yok gücü yok onla hiç uğraşamam ben eşime başta söledim kredi kartı alıp yarın icra gelirse ikinci şok benden gelir sana dedim biz böle şeye alışık değilizzz gerçketn anne babalarımz hep derler ya ana gib yar baba gibi diyar olmaz dieee elin elinde ezilirsiniz bizim yanımızda çok iiii hallerinizz bunlar dieee gerçekten öleymiş

yaa evet bunları aşmıştım kafamda.yeterki uzak oliyim huzurum olsun dedim .
Ama bu sömürücükleri ben çıldırttı.yoksa tek bi çöplerini istemem artık.

sen o kart ödemelerinden hacizden falan kurtulduktan sonra parayı al kocanın elinden yollar yine annesine o

hey allahımmmm bir evladın anne babaya zulmü cenent kokusundan uzaklaştırımış bir anne babanın evlada zulmü bunu araştırmak gerekir ama inanıorumki rabbim bunları yazıodurr anne baba olmak çok önemli bak allah var kayınpederim kayınvalidem şunu al desek alırlarrr ama ben kocamdan istiyorum evine bişiler yapsın kimseye muhtaç etmesin istiyorum çok şükür borç yapmıoruz kredi kartı yasağı koydummm işi yok gücü yok onla hiç uğraşamam ben eşime başta söledim kredi kartı alıp yarın icra gelirse ikinci şok benden gelir sana dedim biz böle şeye alışık değilizzz gerçketn anne babalarımz hep derler ya ana gib yar baba gibi diyar olmaz dieee elin elinde ezilirsiniz bizim yanımızda çok iiii hallerinizz bunlar dieee gerçekten öleymiş

aynen öle canım sakın kredi kartı işine girmeyin

pc başında ne yapıyor???

ay canım iş çıakrsa gidior serbestt abim gitme dedi bak dedi babam ellerinde hiç nasır yok kızım çalışan bi insan eli değil bu dediysede cahil zamanıma denk geldi ama napalımmm yataktan kalkıp gitmek zor gelio snaırm bigün kayınvalide öle demişti dedim ee bu nereye kadar gidicek bölee allah büyük dedi allah büyük çok şükürrr bilioruzda allahta çalışmayana nimetlerin vermezz kısmeti kapandı o çok çalışıodu felan yah yapmayın dedim içten gelirr çalışan insan evde oturamaz ne diosunuz pc de oyunu var kendi oynuo oyun otomatik ama bu pc yi atamadım evimdenn nahlet gelsinnn:27::27::27::27::27:

anne babanın hakkı varsa evladında ana baba üstünde hakkı var.Allah görüyo zorlu bi sınavdan geçiyoruz.biz kaç senedir kredi karı kullanıyorruz bi günden bi güne ödeyememezlik yapmadım.kontrolu bendedir.ama2 kere kredi çekmesine engel olamadım.
gerçekten insanın ana babası gibi kimse olmaz.

anne babanın hakkı varsa evladında ana baba üstünde hakkı var.Allah görüyo zorlu bi sınavdan geçiyoruz.biz kaç senedir kredi karı kullanıyorruz bi günden bi güne ödeyememezlik yapmadım.kontrolu bendedir.ama2 kere kredi çekmesine engel olamadım.

pc başında ne yapıyor???

yahh kendileri kinci kız bunlar beni hep kıskanç bildiler kocama karşı yah allah aşkına diom çalışmayan admaın nesini kıskanayım anne sadece oğlun çalışmadığı halde ben ona hala kadınlık yapıosam öğsün başına koysuın kim alır işsiz haliyle bu kadar sabreder bütün bu laflarım dokanmış sanırım küsmüş işte hahahayt küssün belki değerimiz artarrrr kız değermi allah aşkına ben onlarııı ciddiliğimle aklımla döverim ama daldımmı da tam dalarımmmm patlak vermesse iii :41::41::41::41::41::41:

aynen öle canım sakın kredi kartı işine girmeyin

yok kız param olursa alırım yoksa ne borç alım ben ben borcum olsun uyuyamam geceleri heran yarınım çıkmassa die allahım sen kul hakkıyla alma bizleri yanınaaa ne demiş rabbim bana bütün günahlarla gelin affedeyim ama kul hakkıyla gelmeyinn yani febulty hakkınız kalmaz emin olllllll rabbim bi tokat atar ve o para tıpış tıpış gelir sein gözyaşınnnnn inan meleklerin tarafından her damlası yazılıoooo ve sebebi kimse tek damlasının hesabı çok büyük kolay gelsin onlaraa sennn içini ferah tut tatlımmmm hiç bişi olmıcakkkk sen bikere araaaa anneciğim felan cart curt yağla balla bide öle dene bakalım ee insansaa anlar artıkın değilseeee hiç yaşamasınnnn ne diyim

evladında ana baba üzerinde hakları var.bakalım öbür taarafta hesaplaşıcaz.
kredi kartımız kaç senedir var ALLAHA ŞÜKÜR bi sorunumuz olmamıştı taki bu 2 krediyi çekene kadar.
kartlar benim yönetimimdeydi.şu kredi olayı bizi tepetaklak etti.
eşime bu konuda güvenmiyorum hiç aklı başına gelmiş gibi durmuyo.yine olsa yine verir.
yoruldum bu hallerinden.
kızlar çok iyi geldiniz.ben biraz ev işi yapcam kaç günür ellemedim bi yeri can sıkıntısından ama bugün artık mecbur bi yerden başlicam.
hadiskocum efsuncum Allah sıkıntılarımızı gidersin.hadisko insallah esinde iş bulur en yakın zmanda.

ay canım iş çıakrsa gidior serbestt abim gitme dedi bak dedi babam ellerinde hiç nasır yok kızım çalışan bi insan eli değil bu dediysede cahil zamanıma denk geldi ama napalımmm yataktan kalkıp gitmek zor gelio snaırm bigün kayınvalide öle demişti dedim ee bu nereye kadar gidicek bölee allah büyük dedi allah büyük çok şükürrr bilioruzda allahta çalışmayana nimetlerin vermezz kısmeti kapandı o çok çalışıodu felan yah yapmayın dedim içten gelirr çalışan insan evde oturamaz ne diosunuz pc de oyunu var kendi oynuo oyun otomatik ama bu pc yi atamadım evimdenn nahlet gelsinnn:27::27::27::27::27:

evet aşkın gözü kör diye boşa demiyorlar bacım bende çok cahillik ettim
aynen çalışmayana ne nimet verecek
evet çalışkan insan duramıyo evde
pc at dicem ama biz varız :1:
Ama çalışmayan kocada zor yaaa

yah bırak eşin düşünsün o girsin sıkıntıyaa sen ne girion tatlım evine yansır evt bi şekilde ama eğer haysiyeti varsa ki vardır annesi ağlanıp sızlansa bile bigünnn nasılsa toprak olurlarrr sizde rahata erersinizzz insan bi düşünür yah dünür kız babası olmasıona rağmen oğlumu evinde oturrttu dieee şeref yok yaa olsa gerçekten bu hatalar yapılmaz insan o borcu ne yapar eder kapatırrr borç yiğidin kamçısıdır evi satarım yine öderim nedir yahh canım üzme kendini sen bi araaa

yahh kendileri kinci kız bunlar beni hep kıskanç bildiler kocama karşı yah allah aşkına diom çalışmayan admaın nesini kıskanayım anne sadece oğlun çalışmadığı halde ben ona hala kadınlık yapıosam öğsün başına koysuın kim alır işsiz haliyle bu kadar sabreder bütün bu laflarım dokanmış sanırım küsmüş işte hahahayt küssün belki değerimiz artarrrr kız değermi allah aşkına ben onlarııı ciddiliğimle aklımla döverim ama daldımmı da tam dalarımmmm patlak vermesse iii :41::41::41::41::41::41:

aynen iş konusunda neyini kıskancan adam zaten evde :1:
Başkası olsa çalışmaz evein erkeği o derdi valla
bırakıp giderdi...
Maşallah sana :1:

evladında ana baba üzerinde hakları var.bakalım öbür taarafta hesaplaşıcaz.
Kredi kartımız kaç senedir var allaha şükür bi sorunumuz olmamıştı taki bu 2 krediyi çekene kadar.
Kartlar benim yönetimimdeydi.şu kredi olayı bizi tepetaklak etti.
Eşime bu konuda güvenmiyorum hiç aklı başına gelmiş gibi durmuyo.yine olsa yine verir.
Yoruldum bu hallerinden.
Kızlar çok iyi geldiniz.ben biraz ev işi yapcam kaç günür ellemedim bi yeri can sıkıntısından ama bugün artık mecbur bi yerden başlicam.
Hadiskocum efsuncum allah sıkıntılarımızı gidersin.hadisko insallah esinde iş bulur en yakın zmanda.

siz krediyi onlar için çekmediniz mi bune vurdum duymazlık yaaa
evet eşinin aklı başına gelmemiş gibi duruyo ama sen artık getir bence canım
kolay gelsin sana canım işlerin...

aynen iş konusunda neyini kıskancan adam zaten evde :1:
Başkası olsa çalışmaz evein erkeği o derdi valla
bırakıp giderdi...
Maşallah sana :1:

kız bide görümce beni güya işe aldırcaktı cahilliğimle geldim ee
işten yeni çıkmışım evde duramazdım iş arıodum
nese kayınpder bırak kocan çalışsın dedi ama
şimdi bu sözünü unutmuş neyse görümce
çalıştığ ıyere muhasebeci olarak alıcaktı----
görüşmeye gittim haber bekliom hala yok sordum meğerse
hanfendi muhasebeciğiliği kasiyerlikle karıştırmış markette kasiyerdi nese
benim işime atlamışşş parasını az yükseltmiş bellki e be kuzum
diyeydin paraya ihtiyacım vardı diee bileydim beklemeydim haber senin
mevkin yükseltirdik bu ne fesatlık hasetliktirki nese allahım sen büyüksün
3 gün durmuş yapamamış bok etmiş işi onuda demio haaa ben duyuyommm bana
aynen şöle dio yaa barkodları yaptım cart curtt ee dedim muhasebede kolaydır nasılsa
sen geçmişsen ee zeki olmakta zor buzamanda dedim çıt çıkmadı nese kimsenin lokması
kimseden geçmez demem o şimdi banalayık gördüğü iş bebek bakıcılığı dedim sen bak ben
daha anne olmadım işim mesleğim var hahayt bende laf çokk gelsin onu lafımla boğayım :56::56::56::56:

kız bide görümce beni güya işe aldırcaktı cahilliğimle geldim ee
işten yeni çıkmışım evde duramazdım iş arıodum
nese kayınpder bırak kocan çalışsın dedi ama
şimdi bu sözünü unutmuş neyse görümce
çalıştığ ıyere muhasebeci olarak alıcaktı----
görüşmeye gittim haber bekliom hala yok sordum meğerse
hanfendi muhasebeciğiliği kasiyerlikle karıştırmış markette kasiyerdi nese
benim işime atlamışşş parasını az yükseltmiş bellki e be kuzum
diyeydin paraya ihtiyacım vardı diee bileydim beklemeydim haber senin
mevkin yükseltirdik bu ne fesatlık hasetliktirki nese allahım sen büyüksün
3 gün durmuş yapamamış bok etmiş işi onuda demio haaa ben duyuyommm bana
aynen şöle dio yaa barkodları yaptım cart curtt ee dedim muhasebede kolaydır nasılsa
sen geçmişsen ee zeki olmakta zor buzamanda dedim çıt çıkmadı nese kimsenin lokması
kimseden geçmez demem o şimdi banalayık gördüğü iş bebek bakıcılığı dedim sen bak ben
daha anne olmadım işim mesleğim var hahayt bende laf çokk gelsin onu lafımla boğayım :56::56::56::56:

muhasebe - kasiyerlik :1:
Yarabbim yaaa :9:
Korktum kız senden şimdi :1:

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

Back
X