günaydın hadiskocum
iş güç sürekli takip edemiyorum valla
kaçırıyorum hep muhabbetleri
dünde çok yoğun bi günde akşamda misafir vardı giremedim
mrb canım ismini bilmiorum ama nasıl hitap edim bilemedim allah kolaylık versin öncelikle bende bu aralr yoğunum pek fazl takılamıorum buda beni üzüo çok yarım yamalak okuyup anca cvp yazabiliorum bigün bol bol muhabbet ederiz umarımmmm
günaydın efsun.nasılsın.
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
iyiyim canım sen nasılsın
kahvaltı yapıyorum pc başında gel buyur
afiyet olsun canım.
bende kızı servise bindirdim.
hava çok güzel yaaa bugüb bişeyler yapmak lazım
günaydın saracım sen nasılsın
çalışmasam deniz kenarına gitmek isterdim ben şuan yürüyüş yapmak güzel olurdu sahilde
deniz bize yakın sayılır aslında tek başımada gidilmeski yaa:44:
bugün aslında a101 e gidesim var dün gazetede gördüm.çok güzel tabaklar var paşabahçenin.fiyatlarıda çok uygun.
kuaförede gitmem lazım.bakalım
işin yoksa git valla kuaföre benimde gidesim geldi şimdi kaç aydır saçımı boyatmadım
hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun cadıcımmmm...41 kere maşallahhhhhhmeraba kizlar benim iki kizim oluyor
günaydın tatlım...nasılsın betülcüm..?günaydın efsun.nasılsın.
hg efsuncum..günaydın canım..nasılsın?iyiyim canım sen nasılsın
kahvaltı yapıyorum pc başında gel buyur
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
işim yok günlük ev işleri yemek vs. saymazsak
saçlarımı ucundan aldırayım diyorum kaş bıyık :44:az bi değişim bile insan a iiyi geliyo.
evet canım ya..bazen bende kıyafetlerimi falan değiştirmek isterim...gardrop yenileme olayı yani...ama bir türlü yapamıyorum...üşengecim ben üşengeçç
işim yok günlük ev işleri yemek vs. saymazsak
saçlarımı ucundan aldırayım diyorum kaş bıyık :44:az bi değişim bile insan a iiyi geliyo.
hg efsuncum..günaydın canım..nasılsın?
iyi canım çalışıyrm ne olsun senden nbr
günaydın leyla.
ayyy bende üşengeçim ne burcusun acaba
canım ben boğa burcuyum..sen ne burcusun tatlım...iş yapmaya başlayınca kendimi öldürürüm iş yapacam diye...ama canım istemezsede ortalığı götürselerde kolumu kaldırmam...öyle bir yapım var...sevmiyorum ama yapacak bişey yok...
yengeç mi...ayyyyy ne güzel benim kızımda yengeç betül teyzesi...burçdaşsınız busemle...kendini yorma tatlım yavaş yavaş yaparsın...ayynen kimi zaman boşveririm gelen giden yoksa.canım istemeden yapamam hiç bi iş.
eşim sağolsun çok yardım eder bana.mesela bugünlerde cam silmek istiyorum gözüme batıyo.üst katları hallettim yatak odaları.alt kat duruyo yağmurlar bittiyse başlicambu arada yengeçim ben.
efsun ben hiç kaş bıyık almazdım.evlenirken bile aldırmadım düşün yani.sonra bi heves aldırdım ve hep istiyo artık düzeltmek gerekiyo
gunaydin kizlar nasilsinizbiz iyiz cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?