sıkma canını git ye iç keyfine bak tatlım..ne güzel yemek yapmaktan kurtulmuşsun işte...pembe gözlüklerine takarak bak olaya :103::103::103::103::102:
hep yanyanada zor tatlım...bazen katlanılmaz bir hal alıyor...
albüme evet canım...koy bakalım bizde melikeciği görelim...
geçmiş olsun yetercim...basit bir operasyon laparoskopi..benim eşimde oldu...boğazını donduruyorlar bir ilaçla..zaten bayıltıyor..15-20 da biter..korkma hiç...
sara mesaj 10 dk takıldı burdan yazayım bari...sorun değil canım..seni anlıyorum
tatlım yerme içme iyide gittikmi kaynanam gece de burda kalın diyo ona sıkılıyorum ben bazen kalıyoruz tmamda her zaman olmazki kadın alıştımı hep öyle olsun istiyo
hımmmmmmm anladım...oda biraz anlayış göstersin canım...öyle olmaz tabiki...
eee görünen köy kılavuz istemez yetercim ama tabiki önlemini alacaksın laparoskopiyi niye yapıyo patoloji için falan parçamı alacak:26::26::26::26::26:
sıkma canını git ye iç keyfine bak tatlım..ne güzel yemek yapmaktan kurtulmuşsun işte...pembe gözlüklerine takarak bak olaya :103::103::103::103::102:
hep yanyanada zor tatlım...bazen katlanılmaz bir hal alıyor...
albüme evet canım...koy bakalım bizde melikeciği görelim...
geçmiş olsun yetercim...basit bir operasyon laparoskopi..benim eşimde oldu...boğazını donduruyorlar bir ilaçla..zaten bayıltıyor..15-20 da biter..korkma hiç...
sen kaynananlardan uzaksın dimi leyloşum
aboooooooooov 52 yaşında ama hasta diye bırakamıyosun tansiyon şeker herkeste var kendine dikkat etse bişey olmazki ama bide sizde anneannede var Allah yardımcın olsun canım ma kaynanan kendisinede anasınada bakacak yaşta yani bence o senin gibi gelini bulmuş bırakmak istemiyo
anım midenin içinde usg ile görülemeyen yaralar falan olabiliyormuş onun için yapacaklar
şeker yok böbreklerinden rahatsız, ben evlendikten 2 ay sonra kalp pili takıldı
beni çok seviyorlar sağolsunlar yani ama ben evliliğimden bişey anlamıyorum sıkıntım orda
akşam bebiş çalışması var nasıl erken yatsam diye düşünüyorum :18:
Korkma canım..bişey olmaz merak etme...kendini strese sokma..inan bana korkulacak hiç bir şey yok..rahat ol sen yeter...inş kolaydır laylacığımm benim midem çok hasas inşş sorun çıkartmaz
şeker yok böbreklerinden rahatsız, ben evlendikten 2 ay sonra kalp pili takıldı
beni çok seviyorlar sağolsunlar yani ama ben evliliğimden bişey anlamıyorum sıkıntım orda
akşam bebiş çalışması var nasıl erken yatsam diye düşünüyorum :18:
[ı] hıııı anladım canım ;allah onlarada şifa versin sanada yardım etsin [/ı]
amin canım inşallahh...
Bırakıp gidemem dimi evin bi oğlu
[ı] kızlar ben gezmeye gitmezsem bana misafir gelir ooof ya eşimin amcasının kızı aramış akşam bize geleceklermiş ben izin alıp gideyim evi toplayayım bide pasta falan yapayım bana kolaylık dileyin kremelı pasta peynirli börek ve rus salatası yapsam yeter dimi başka bişey yapacak halim yok kendimide takatsiz hisediyorum yaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: [/ı]
kızlar ben gezmeye gitmezsem bana misafir gelir ooof ya eşimin amcasının kızı aramış akşam bize geleceklermiş ben izin alıp gideyim evi toplayayım bide pasta falan yapayım bana kolaylık dileyin kremelı pasta peynirli börek ve rus salatası yapsam yeter dimi başka bişey yapacak halim yok kendimide takatsiz hisediyorum yaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
[ı] ay seninkidemi evin bi oğlu benimkide aynı evin bi oğlu böyle olunca daha bi zor oluyo yaaa seni çok iyi anlıyorum [/ı]
sen kocana halsizim dememişmiydin kuzenine deseymiş sara rahatsız biraz diye
çalışan insana hafta içi oturmaya mı gelinir ya..ben gıcık oluyorum böyle durumlara..hafta sonu haber etsin bir iki gün önceden gelsin...yaptıkların yeter canım..daha ne olsun...kolay gelsin sana...
evet bide görümcem var zaten evli başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?