Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım yerme içme iyide gittikmi kaynanam gece de burda kalın diyo ona sıkılıyorum ben bazen kalıyoruz tmamda her zaman olmazki kadın alıştımı hep öyle olsun istiyo

sara mesaj 10 dk takıldı burdan yazayım bari...sorun değil canım..seni anlıyorum

tatlım yerme içme iyide gittikmi kaynanam gece de burda kalın diyo ona sıkılıyorum ben bazen kalıyoruz tmamda her zaman olmazki kadın alıştımı hep öyle olsun istiyo

hımmmmmmm anladım...oda biraz anlayış göstersin canım...öyle olmaz tabiki...

eee görünen köy kılavuz istemez yetercim ama tabiki önlemini alacaksın laparoskopiyi niye yapıyo patoloji için falan parçamı alacak:26::26::26::26::26:

anım midenin içinde usg ile görülemeyen yaralar falan olabiliyormuş onun için yapacaklar

inş kolaydır laylacığımm benim midem çok hasas inşş sorun çıkartmaz

şeker yok böbreklerinden rahatsız, ben evlendikten 2 ay sonra kalp pili takıldı
beni çok seviyorlar sağolsunlar yani ama ben evliliğimden bişey anlamıyorum sıkıntım orda
akşam bebiş çalışması var nasıl erken yatsam diye düşünüyorum :18:

hıııı anladım canım ;Allah onlarada şifa versin sanada yardım etsin

inş kolaydır laylacığımm benim midem çok hasas inşş sorun çıkartmaz
Korkma canım..bişey olmaz merak etme...kendini strese sokma..inan bana korkulacak hiç bir şey yok..rahat ol sen yeter...

Allah kolaylık versin bacım...

kızlar ben gezmeye gitmezsem bana misafir gelir ooof ya eşimin amcasının kızı aramış akşam bize geleceklermiş ben izin alıp gideyim evi toplayayım bide pasta falan yapayım bana kolaylık dileyin kremelı pasta peynirli börek ve rus salatası yapsam yeter dimi başka bişey yapacak halim yok kendimide takatsiz hisediyorum yaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sen kocana halsizim dememişmiydin kuzenine deseymiş sara rahatsız biraz diye

çalışan insana hafta içi oturmaya mı gelinir ya..ben gıcık oluyorum böyle durumlara..hafta sonu haber etsin bir iki gün önceden gelsin... yaptıkların yeter canım..daha ne olsun...kolay gelsin sana...

Akşam muhteşem yüzyılda neler olacak acaba...?meraktayım...

sen kocana halsizim dememişmiydin kuzenine deseymiş sara rahatsız biraz diye

evet söyledim ama kuzeni burada annesinde misafir yarında gidecekler gelmeyin diyemedim diyo eşim

çalışan insana hafta içi oturmaya mı gelinir ya..ben gıcık oluyorum böyle durumlara..hafta sonu haber etsin bir iki gün önceden gelsin... yaptıkların yeter canım..daha ne olsun...kolay gelsin sana...

aynen bende gıcık oluyorum ama yapacak bişey yokki tatlım

evet bide görümcem var zaten evli başka yok

bende dört tanede görümce var ikisi evli ikisi bekar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…