Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın hadiskocum
iş güç sürekli takip edemiyorum valla :14:
kaçırıyorum hep muhabbetleri :14:
dünde çok yoğun bi günde akşamda misafir vardı giremedim :14:

mrb canım ismini bilmiorum ama nasıl hitap edim bilemedim allah kolaylık versin öncelikle bende bu aralr yoğunum pek fazl takılamıorum buda beni üzüo çok yarım yamalak okuyup anca cvp yazabiliorum bigün bol bol muhabbet ederiz umarımmmm

mrb canım ismini bilmiorum ama nasıl hitap edim bilemedim allah kolaylık versin öncelikle bende bu aralr yoğunum pek fazl takılamıorum buda beni üzüo çok yarım yamalak okuyup anca cvp yazabiliorum bigün bol bol muhabbet ederiz umarımmmm

günaydın canım adım efsun seninki ne canım?
aynen işten güçten tamamen takip edilmiyor işyerinde
eve gittiğinde de aynı henüz bebişim yok ama evdede iş güç oluyor
inşallah canım sohbeti muhabbeti seven bi insanım inşallah canım

çalışmasam deniz kenarına gitmek isterdim ben şuan yürüyüş yapmak güzel olurdu sahilde :1:

deniz bize yakın sayılır aslında tek başımada gidilmeski yaa:44:
bugün aslında a101 e gidesim var dün gazetede gördüm.çok güzel tabaklar var paşabahçenin.fiyatlarıda çok uygun.
kuaförede gitmem lazım.bakalım:37:

deniz bize yakın sayılır aslında tek başımada gidilmeski yaa:44:
bugün aslında a101 e gidesim var dün gazetede gördüm.çok güzel tabaklar var paşabahçenin.fiyatlarıda çok uygun.
kuaförede gitmem lazım.bakalım:37:

işin yoksa git valla kuaföre benimde gidesim geldi şimdi kaç aydır saçımı boyatmadım :1:

meraba kizlar benim iki kizim oluyor :emir_bebek::emir_bebek:
hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun cadıcımmmm...41 kere maşallahhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
günaydın efsun.nasılsın.
günaydın tatlım...nasılsın betülcüm..?:nazar::38:
iyiyim canım sen nasılsın
kahvaltı yapıyorum pc başında gel buyur :1:
hg efsuncum..günaydın canım..nasılsın?
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

günaydın tatlişimmmmm...akşam misafirleri ağırladın mı?:nazar::38::38:

işim yok günlük ev işleri yemek vs. saymazsak:50:
saçlarımı ucundan aldırayım diyorum kaş bıyık :44:az bi değişim bile insan a iiyi geliyo.

evet canım ya..bazen bende kıyafetlerimi falan değiştirmek isterim...gardrop yenileme olayı yani...ama bir türlü yapamıyorum...üşengecim ben üşengeçç :nazar::12::12::19::19::19::19:

işim yok günlük ev işleri yemek vs. saymazsak:50:
saçlarımı ucundan aldırayım diyorum kaş bıyık :44:az bi değişim bile insan a iiyi geliyo.

evet ii geliyor kaş bıyık hallettim ben salı akşamı valla ondan kurtuldum :1:

hg efsuncum..günaydın canım..nasılsın?

iyi canım çalışıyrm ne olsun senden nbr

günaydın leyla.
ayyy bende üşengeçim ne burcusun acaba

canım ben boğa burcuyum..sen ne burcusun tatlım...iş yapmaya başlayınca kendimi öldürürüm iş yapacam diye...ama canım istemezsede ortalığı götürselerde kolumu kaldırmam...öyle bir yapım var...sevmiyorum ama yapacak bişey yok...:nazar::1::1::1::1::1:

saraaaa nerdesin bu sabah..ceeeee diyip kaçmışsın tontişim..fazla çalışma kızzzz...:nazar::1::1::1::1::1:

canım ben boğa burcuyum..sen ne burcusun tatlım...iş yapmaya başlayınca kendimi öldürürüm iş yapacam diye...ama canım istemezsede ortalığı götürselerde kolumu kaldırmam...öyle bir yapım var...sevmiyorum ama yapacak bişey yok...:nazar::1::1::1::1::1:

ayynen kimi zaman boşveririm gelen giden yoksa.canım istemeden yapamam hiç bi iş.
eşim sağolsun çok yardım eder bana.mesela bugünlerde cam silmek istiyorum gözüme batıyo.üst katları hallettim yatak odaları.alt kat duruyo yağmurlar bittiyse başlicam:1:bu arada yengeçim ben.

efsun ben hiç kaş bıyık almazdım.evlenirken bile aldırmadım düşün yani.sonra bi heves aldırdım ve hep istiyo artık düzeltmek gerekiyo

ayynen kimi zaman boşveririm gelen giden yoksa.canım istemeden yapamam hiç bi iş.
eşim sağolsun çok yardım eder bana.mesela bugünlerde cam silmek istiyorum gözüme batıyo.üst katları hallettim yatak odaları.alt kat duruyo yağmurlar bittiyse başlicam:1:bu arada yengeçim ben.

efsun ben hiç kaş bıyık almazdım.evlenirken bile aldırmadım düşün yani.sonra bi heves aldırdım ve hep istiyo artık düzeltmek gerekiyo
yengeç mi...ayyyyy ne güzel benim kızımda yengeç betül teyzesi...burçdaşsınız busemle...kendini yorma tatlım yavaş yavaş yaparsın...
gunaydin kizlar nasilsiniz :16: biz iyiz cok sukur :emir_bebek::emir_bebek:

hg ikiz kızların annesi...kız çocuğu sahibi biri olarak bunun süper bişi olduğunu sana söylemeliyim tatlım...ben çok seviyorum kızları...:nazar::38::38:

Back
X