Çok fazla Çubuk kraker Tüketiyorum Tuzla İle ilgili inş bir sorun çıkmaz Tansiyon gibi
evet canım az kaldı tam 8 hafta
memnun oldum tatlım..hg sefalar getirdin topicimize...eşin mi diyarbakırlı canım...benim eşimde diyarbakırlı..
memnun oldum bitanem..evet adım leyla...olabilir canım, adım efsun seninkide leyla olmalı
tuzlu yeme fazla canım...hg topicimize...Çok fazla Çubuk kraker Tüketiyorum Tuzla İle ilgili inş bir sorun çıkmaz Tansiyon gibi
anladım canım...sağlıkla doğur inşallah bitanem..haklısın canım insan stres yapıyor çok şükür ki sıkı bir diyetin ardından normal çıktı
aslında ben de acıktım ama arada bir şey atıştırmak istemiyorum o zaman yemek yiyemem
tatlım bebeğimin suyu az ya günde en az 4 lt su içmem gerekiyor
yoksa su içmeye hiç hevesli değilim
yok kız hamile olmak çok stresli her an ya bişey olursalar beni bunaltıyor en iyisi doğurup kurtulmak
karpuz harika bu ikinci alışımız..migrostan aldık hafta sonu..süper tadı var valla...burdayım canım arada iş çıkınca gidiyorum leyloşum
az kaldı sabret canım menim
ne güzel ismin varmış efsuncum memnun oldum
tatlım hoşgeldin sefalar getirdin ancak niye yaş kısımlarını boş geçtin :26::26::26::26::26::26::26:
menün güzelmiş canım ben daha güvenip karpuz almadım hormonludur diye nasıl güzelmi tadı
tam yerine geldin canım tekrardan hoşgeldin
bende çok acıktım yaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hoşgeldin canım ismin nedir yırtılır diye hitap etmek hoş olmaz dimi hamilemisin kaç yıllık evlisdin ne kadarlık hamilesin hele bi bahset bakaklım tanışalım
yazamamışım yirmidört yaşindayim iki yillik evliyim :) evet eşim diyarbakırlı
memnun oldum bitanem..evet adım leyla...
tuzlu yeme fazla canım...hg topicimize...ismini bağışlarsan isminle hitap edelim tatlım..kendini tanıtırsan sevinirim..
anladım canım...sağlıkla doğur inşallah bitanem..
karpuz harika bu ikinci alışımız..migrostan aldık hafta sonu..süper tadı var valla...
bendeeeeeeee...
kızlar cümleten hayırlı akşamlar...Leyloşunuz kaçarrrrrrrrr...
Eş durumundan hemşo oluyoruz eylemcim..buna çok sevindim bitanem...
zehra :) bayadır buralardayım sürekli foorumda ama yazmaya yeni başladım sizlerle paylaşmaya 3 yıllık evliiylm ve ilk bebeğime tüp bebek yöntemi ile ilk defa denemede allaha şükür hamileym .
İnş herkese Allah nasip etsin
yemekleri ocağa atıp geldim.topik almış başını gitmişyeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
prenses çok kilo almamışsın demekki,ben 15kg almıştım.ama avantajım çok zayıf hamile kalmıştım.
bide sezeryan konusu vardı sanırım.sezeryana öcüüü gibi bakılmasın bence.herşeyin hayırlısı.çoook zooooorr bi normal doğumdansa riskliyse sezeryan tercih edilmelidir .tabiki en güzeli normal doğum.ben sezeryan oldum bebeğim tersti.çokda memnun kaldım ertesi günden itibaren hiç yatmadım.
hoşçakal canım buseyi öp yerime
memnun oldum bitanem..evet adım leyla...
tuzlu yeme fazla canım...hg topicimize...ismini bağışlarsan isminle hitap edelim tatlım..kendini tanıtırsan sevinirim..
anladım canım...sağlıkla doğur inşallah bitanem..
karpuz harika bu ikinci alışımız..migrostan aldık hafta sonu..süper tadı var valla...
bendeeeeeeee...
kızlar cümleten hayırlı akşamlar...Leyloşunuz kaçarrrrrrrrr...
zehra :) bayadır buralardayım sürekli foorumda ama yazmaya yeni başladım sizlerle paylaşmaya 3 yıllık evliiylm ve ilk bebeğime tüp bebek yöntemi ile ilk defa denemede allaha şükür hamileym .
İnş herkese Allah nasip etsin
bende normal doğumda hemen ayağa kalkılırda sezeryanda daha uzun sürede iyileşilir diye biliyorum demekki kişiden kişiye değişiyo canım
yemekleri ocağa atıp geldim.topik almış başını gitmişyeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
prenses çok kilo almamışsın demekki,ben 15kg almıştım.ama avantajım çok zayıf hamile kalmıştım.
bide sezeryan konusu vardı sanırım.sezeryana öcüüü gibi bakılmasın bence.herşeyin hayırlısı.çoook zooooorr bi normal doğumdansa riskliyse sezeryan tercih edilmelidir .tabiki en güzeli normal doğum.ben sezeryan oldum bebeğim tersti.çokda memnun kaldım ertesi günden itibaren hiç yatmadım.
ohh iyi yapmışsın hamarat hatun
evet çok almadım ama zaten kiloluydum
benim de bebeğim ters hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun
hiç önemli değil valla
sende bebğinde Allaha emanet olun canım menim
edancım bende saraya katılıyorum..ilk kez baba olduğu için onun verdiği bir durumdur...takma kafanı bebişiniz gelsin durum düzelir canım...sen şuan boştasın gözüne çok gözüküyor..bebiş olunca eşine zaman bile ayıramayacaksın..o bırak pc yi bu durumdan şikayetçi olacak...
yazamamışım yirmidört yaşindayim iki yillik evliyim :) evet eşim diyarbakırlı
anaaa ne güzelll bende diyarbakırdan
iyi yaa çook sevindim vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?