MDK55 sanki seni tanıyor gibiyim ya...nikin bana hiç yabancı gelmedi tatlişim ya.. :26::26::26::26: hg aramıza bu arada...
leyla sen başakın topiğindendin dimi mdk55 de arada takılıo sanırım ordan olabilir
hg zehracım topicimize...hamileliğin hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucaklarsın canım benim...herzaman aramızda görmek isteriz seni canım...zehra :) bayadır buralardayım sürekli foorumda ama yazmaya yeni başladım sizlerle paylaşmaya 3 yıllık evliiylm ve ilk bebeğime tüp bebek yöntemi ile ilk defa denemede allaha şükür hamileym .
İnş herkese Allah nasip etsin
al al saracım...karpızzz faydalı bir meyve...ben çok seviyorum vallaiyi akşamlar canım bende alayım karpız bu sefer
evet normal doğumda hemen şak diye kalkıyorsun ayağa...bende normal doğumda hemen ayağa kalkılırda sezeryanda daha uzun sürede iyileşilir diye biliyorum demekki kişiden kişiye değişiyo canım
öptüm bile teyzesi...hoşçakal canım buseyi öp yerime
hoş geldin canım
bebeğin hayırlı olsun canım
amiiiinnn
iyi olmana sevindim edancım..sağlıkla doğurursun inşallah hemşom...sağoll cnm benimm biz şimdi geldik hastaneden çok şükür bi sorun yok,
dedi doktor artık doğumu bekleyecez dedi ve geldim cnmm ama çok yorulduk yaa
şimdide ne yemek yapacağımı düşünüyom
inşallah dediğin gibidir cnm ne bilim hergece hergece
saat 12ye kadar pc başında tabi doğal olarak bende biraz ilgi istiyrm
ama yook inşallah doğumdan sonra değişir cnm :26::26::26::26:
anaaaaaaa bende varım yav..diyarbakır geliniyim bende...anaaa ne güzelll bende diyarbakırdan
iyi yaa çook sevindim vallaaa
başakın topici hangisi canım...ben onu bilmiyorum..leyla sen başakın topiğindendin dimi mdk55 de arada takılıo sanırım ordan olabilir
evet saracım doğru söylüyor..hayır canım leyla başakın topiğinden değil benim topiğin en eski en daimi müdavimi hatta başak bile bu topikten çıkıp kendi topiğini açtı yaaaaa
hayır canım leyla başakın topiğinden değil benim topiğin en eski en daimi müdavimi hatta başak bile bu topikten çıkıp kendi topiğini açtı yaaaaa
anam leyloşum gelmiş hoşgeldin canım
hg zehracım topicimize...hamileliğin hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucaklarsın canım benim...herzaman aramızda görmek isteriz seni canım...
al al saracım...karpızzz faydalı bir meyve...ben çok seviyorum valla
evet normal doğumda hemen şak diye kalkıyorsun ayağa...
öptüm bile teyzesi...
iyi olmana sevindim edancım..sağlıkla doğurursun inşallah hemşom...
anaaaaaaa bende varım yav..diyarbakır geliniyim bende...
başakın topici hangisi canım...ben onu bilmiyorum..:26:
evet saracım doğru söylüyor..
analdım cnaım arada görüodum sankiii aklımda kalmışşş 3 topikçiğimiz oluncaaa böle oluomuş demekki zatn fındık kadar akılcım kalmış şurda yarısını görümceyle yedim uf pufff ben gidiom kızlar intihar etmeye tutun beniii:18::18::18::18::18::18::18::18:
analdım cnaım arada görüodum sankiii aklımda kalmışşş 3 topikçiğimiz oluncaaa böle oluomuş demekki zatn fındık kadar akılcım kalmış şurda yarısını görümceyle yedim uf pufff ben gidiom kızlar intihar etmeye tutun beniii:18::18::18::18::18::18::18::18:
hb bitanem...buseyi uyuttum geldim...bu laptop bir saat yazılanı atmıyor topice ya beni çıldırttı..zor açıyor sayfaları deli olacam valla...
karpızı bende çok severim kız şimdi tam mevsimi değil ya o yüzden almıyodum ama yarın alacam
intihar nerden çıktı kız du bakim sen nereye öyle
hımmmmmmmmmm evet mevsimi değil daha ama tadı çok güzeldi valla..akşam yine kestim saracım...sanada gönderem canım bir tabak...
iyi yaptın canım boş ver laptop geçyollasın yazdıklarını burdasın ya o da güzel
gönder valla yiyelim şöyle sulu sulu tatlı tatlı diyarbakır karpızını
ah ahhhh diyarbakır karpuzu olsa bacummmmmmmmmm şöyle sulu şeker gibi nerdeeeeeee bunlar adana karpızıııııı
birileri bensiz sohbet ediyormuş
prenses mood hoşgeldiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?