Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Çok fazla Çubuk kraker Tüketiyorum Tuzla İle ilgili inş bir sorun çıkmaz Tansiyon gibi :(

hoşgeldin canım ismin nedir yırtılır diye hitap etmek hoş olmaz dimi hamilemisin kaç yıllık evlisdin ne kadarlık hamilesin hele bi bahset bakaklım tanışalım:34::34::34::34:

olabilir canım, adım efsun seninkide leyla olmalı :1:
memnun oldum bitanem..evet adım leyla...:nazar::38::38:
Çok fazla Çubuk kraker Tüketiyorum Tuzla İle ilgili inş bir sorun çıkmaz Tansiyon gibi :(
tuzlu yeme fazla canım...hg topicimize...:nazar::38::38: ismini bağışlarsan isminle hitap edelim tatlım..kendini tanıtırsan sevinirim..:38::38:
haklısın canım insan stres yapıyor çok şükür ki sıkı bir diyetin ardından normal çıktı

aslında ben de acıktım ama arada bir şey atıştırmak istemiyorum o zaman yemek yiyemem:1::1:

tatlım bebeğimin suyu az ya günde en az 4 lt su içmem gerekiyor
yoksa su içmeye hiç hevesli değilim
yok kız hamile olmak çok stresli her an ya bişey olursalar beni bunaltıyor en iyisi doğurup kurtulmak:52::52:
anladım canım...sağlıkla doğur inşallah bitanem..:nazar::38::38:
burdayım canım arada iş çıkınca gidiyorum leyloşum

az kaldı sabret canım menim

ne güzel ismin varmış efsuncum memnun oldum

tatlım hoşgeldin sefalar getirdin ancak niye yaş kısımlarını boş geçtin :26::26::26::26::26::26::26:

menün güzelmiş canım ben daha güvenip karpuz almadım hormonludur diye nasıl güzelmi tadı

tam yerine geldin canım tekrardan hoşgeldin:34::34::34::34::34:
karpuz harika bu ikinci alışımız..migrostan aldık hafta sonu..süper tadı var valla...:nazar::38::38::38:
bende çok acıktım yaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

:nazar::39::39::39::39: bendeeeeeeee...

kızlar cümleten hayırlı akşamlar...Leyloşunuz kaçarrrrrrrrr...:nazar::38::38::38::38:

hoşgeldin canım ismin nedir yırtılır diye hitap etmek hoş olmaz dimi hamilemisin kaç yıllık evlisdin ne kadarlık hamilesin hele bi bahset bakaklım tanışalım:34::34::34::34:

zehra :) bayadır buralardayım sürekli foorumda ama yazmaya yeni başladım sizlerle paylaşmaya 3 yıllık evliiylm ve ilk bebeğime tüp bebek yöntemi ile ilk defa denemede allaha şükür hamileym .

İnş herkese Allah nasip etsin

tuzlu yeme fazla canım...hg topicimize...:nazar::38::38: ismini bağışlarsan isminle hitap edelim tatlım..kendini tanıtırsan sevinirim..:38::38:

karpuz harika bu ikinci alışımız..migrostan aldık hafta sonu..süper tadı var valla...:nazar::38::38::38:

kızlar cümleten hayırlı akşamlar...Leyloşunuz kaçarrrrrrrrr...:nazar::38::38::38::38:

iyi akşamlar canım bende alayım karpız bu sefer:56::56::56::56::56::56::56:

yemekleri ocağa atıp geldim.topik almış başını gitmiş:52:yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
prenses çok kilo almamışsın demekki,ben 15kg almıştım.ama avantajım çok zayıf hamile kalmıştım.
bide sezeryan konusu vardı sanırım.sezeryana öcüüü gibi bakılmasın bence.herşeyin hayırlısı.çoook zooooorr bi normal doğumdansa riskliyse sezeryan tercih edilmelidir .tabiki en güzeli normal doğum.ben sezeryan oldum bebeğim tersti.çokda memnun kaldım ertesi günden itibaren hiç yatmadım.:46:

zehra :) bayadır buralardayım sürekli foorumda ama yazmaya yeni başladım sizlerle paylaşmaya 3 yıllık evliiylm ve ilk bebeğime tüp bebek yöntemi ile ilk defa denemede allaha şükür hamileym .

amiiiiiiiiiiiiiiiiin zehracım hoşgeldin Allah hamileliğini hayırlı uğurlu etsin.inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım.hep gel sohbet edelim :34::34::34::34::34:

yemekleri ocağa atıp geldim.topik almış başını gitmiş:52:yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
prenses çok kilo almamışsın demekki,ben 15kg almıştım.ama avantajım çok zayıf hamile kalmıştım.
bide sezeryan konusu vardı sanırım.sezeryana öcüüü gibi bakılmasın bence.herşeyin hayırlısı.çoook zooooorr bi normal doğumdansa riskliyse sezeryan tercih edilmelidir .tabiki en güzeli normal doğum.ben sezeryan oldum bebeğim tersti.çokda memnun kaldım ertesi günden itibaren hiç yatmadım.:46:

bende normal doğumda hemen ayağa kalkılırda sezeryanda daha uzun sürede iyileşilir diye biliyorum demekki kişiden kişiye değişiyo canım

hoşçakal canım buseyi öp yerime

hoş geldin canım
bebeğin hayırlı olsun canım
amiiiinnn

bende normal doğumda hemen ayağa kalkılırda sezeryanda daha uzun sürede iyileşilir diye biliyorum demekki kişiden kişiye değişiyo canım

tabii bünye meselesi.herşeyin hayırlısı.topikde hamişler arttı.
bizde teker teker hamiş kalsak beeeeee:52::52::1::1::1:

ohh iyi yapmışsın hamarat hatun
evet çok almadım ama zaten kiloluydum
benim de bebeğim ters hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun
hiç önemli değil valla

ohh iyi yapmışsın hamarat hatun
evet çok almadım ama zaten kiloluydum
benim de bebeğim ters hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun
hiç önemli değil valla

keşke hiç acıkmasak bende yemek yapmasam:1:
benim kızım makat geliş tersti.dönmedi sancım başlamıştı.
bide ben 1 ay önce erken doğum yaptım 36 haftalıktı.
belden uyuşturmalı sezeryan oldum.
ben normal doğumdan korkuyodum küçüktüm 18 yaşındaydım:34:
Alllah gönlüme göre verdi
bende kaçtım kızlarrr

sende bebğinde Allaha emanet olun canım menim :38::38::38::38::38::38::38::38::38:

sağoll cnm benimm biz şimdi geldik hastaneden çok şükür bi sorun yok,
dedi doktor artık doğumu bekleyecez dedi ve geldim cnmm ama çok yorulduk yaa
şimdide ne yemek yapacağımı düşünüyom :31::31::31::31::31:

edancım bende saraya katılıyorum..ilk kez baba olduğu için onun verdiği bir durumdur...takma kafanı bebişiniz gelsin durum düzelir canım...sen şuan boştasın gözüne çok gözüküyor..bebiş olunca eşine zaman bile ayıramayacaksın..o bırak pc yi bu durumdan şikayetçi olacak...:nazar::38::38::38:

inşallah dediğin gibidir cnm ne bilim hergece hergece
saat 12ye kadar pc başında tabi doğal olarak bende biraz ilgi istiyrm
ama yook inşallah doğumdan sonra değişir cnm :26::26::26::26:

Back
X