hg canım...seni biraz tanıyabilirmiyiz eylemcim..ne iyi ettinde geldin...Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım benim...
bende yeni katıldım canım
Hoşgeldin...
canım ben de şimdiye kadar yemedim ama şekerim normal çıkınca doktorum canın çekerse ye hamilesin fakat dikkat et dedi....
ben varya hamileliğim boyunca pilav ve hamurişine çaya hasret gittim valla..hamilelik şekeri çıktı..doğru dürüst bişey yiyemedim...sen ye canım..bebeğin kilo alsın...diyet yapa yapa bende yavrumda helak olduk valla...Allah düşmanıma bile bu şeker illetini vermesin...çok zor çok Allahtan hamilelik bitince şekerde yok oldu...Şükürler olsun Rabbime....
Merhaba arkadaşlar :) bende sabırla bebek isteyen ve bekleyen biri olarak aranıza katıldım :)
Hb :) tşk ederim ben eylem yaşındayım yıllık evliyim: izmirliyim diyarbakıra gelin geldim :) evli mutlu ama çocuksuz olanlardanım :d
Allah herkesin gönlüne göre versin :)
sen de aramıza hoş geldin tatlım...........bende yeni katıldım canım
Hoşgeldin...
dün tatildik ya..bugünde işin ilk günü..hala pazartesi zannediyorum ya..kafayı yedim
canım ben de şimdiye kadar yemedim ama şekerim normal çıkınca doktorum canın çekerse ye hamilesin fakat dikkat et dedi....
hoş geldin canım aramıza
[ı]
mdk55 sanki seni tanıyor gibiyim ya...Nikin bana hiç yabancı gelmedi tatlişim ya.. :26::26::26::26: Hg aramıza bu arada... [/ı]
sen de aramıza hoş geldin tatlım...........
tahmin etmiştim canım
ama beni iyi güldürdün
kızlar çok su içmekten midem bulanıyor
ne zaman doğurcam ya
belki başka topiklerden görmüşsündür canım
Yeni üyelerdenim bende
hoşbulduk canım
sen de aramıza hoş geldin tatlım...........
HOŞBULDUK PRENSESSSS
[ı]
olabilir canım...hiç yabancı gelmedin doğrusu..belki anne topicinde falan görmüşümdür seni...sana ne diye hitap edelim canım..isim ?[/ı]
haklısın canım insan stres yapıyor çok şükür ki sıkı bir diyetin ardından normal çıktı
aslında her zaman dikkat etmek gerekir.ama fazla sıkmadan kasmadan tabi...ben hiç yiyemedim..ne zaman hastane gidip tahlil yapılsa şeker tavan yapmış oluyordu..stresten sanırım...evde devamlı ölçüyordum bişey yok...çıldırıyordum..birgün doktora dedim ya hocam ben evdeki ölçümlerimi getirdim size göstermek için bakın evde ne kadar iyi burda siz beni strese sokuyorsunuz sanırım dedim..olabilir deyip güldü...
aslında ben de acıktım ama arada bir şey atıştırmak istemiyorum o zaman yemek yiyemem
prenses çok acıktım ben yaaaaaa..valla midem gurulduycak şimdi...bide kahve söylediler türk kahvesi içtim aç acına...
kız ne acelen var.niye o kadar su içiyorsun ki anlamadım doğrusu:26:.doğurunca bebek susmayınca her dakka uyanınca ya keşke hep hamile kalsaydım dersin.... ayyyyy gülme krizine girdim valla burda...
bu arada saraaaaaacım çaktırmadan kayboldu...ama farkındayım yani.....kız saraaaaaaaaaaaaaaaaa nere gittin gel topice bakayım..yok öyle sessiz sedasız kaybolmak...
kızlar çok su içmekten midem bulanıyor
ne zaman doğurcam ya
adım efsun canım
Hb :) tşk ederim ben eylem yaşındayım yıllık evliyim: izmirliyim diyarbakıra gelin geldim :) evli mutlu ama çocuksuz olanlardanım :d
Allah herkesin gönlüne göre versin :)
Saol bitanem..bende iyiyim çok şükür canım...
tavuk pilav cacık karpızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....
Merhaba arkadaşlar :) bende sabırla bebek isteyen ve bekleyen biri olarak aranıza katıldım :)
prenses çok acıktım ben yaaaaaa..valla midem gurulduycak şimdi...bide kahve söylediler türk kahvesi içtim aç acına...
burdayım canım arada iş çıkınca gidiyorum leyloşum
az kaldı sabret canım menim
ne güzel ismin varmış efsuncum memnun oldum
tatlım hoşgeldin sefalar getirdin ancak niye yaş kısımlarını boş geçtin :26::26::26::26::26::26::26:
menün güzelmiş canım ben daha güvenip karpuz almadım hormonludur diye nasıl güzelmi tadı
tam yerine geldin canım tekrardan hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?