Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hg canım...seni biraz tanıyabilirmiyiz eylemcim..ne iyi ettinde geldin...Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım benim...

Hb :) tşk ederim ben eylem yaşındayım yıllık evliyim: izmirliyim diyarbakıra gelin geldim :) evli mutlu ama çocuksuz olanlardanım :d
Allah herkesin gönlüne göre versin :)

canım ben de şimdiye kadar yemedim ama şekerim normal çıkınca doktorum canın çekerse ye hamilesin fakat dikkat et dedi....
Merhaba arkadaşlar :) bende sabırla bebek isteyen ve bekleyen biri olarak aranıza katıldım :)

hoş geldin canım aramıza

Hb :) tşk ederim ben eylem yaşındayım yıllık evliyim: izmirliyim diyarbakıra gelin geldim :) evli mutlu ama çocuksuz olanlardanım :d

memnun oldum tatlım..hg sefalar getirdin topicimize...eşin mi diyarbakırlı canım...benim eşimde diyarbakırlı..

canım ben de şimdiye kadar yemedim ama şekerim normal çıkınca doktorum canın çekerse ye hamilesin fakat dikkat et dedi....

hoş geldin canım aramıza

aslında her zaman dikkat etmek gerekir.ama fazla sıkmadan kasmadan tabi...ben hiç yiyemedim..ne zaman hastane gidip tahlil yapılsa şeker tavan yapmış oluyordu..stresten sanırım...evde devamlı ölçüyordum bişey yok...çıldırıyordum..birgün doktora dedim ya hocam ben evdeki ölçümlerimi getirdim size göstermek için bakın evde ne kadar iyi burda siz beni strese sokuyorsunuz sanırım dedim..olabilir deyip güldü...

bu arada saraaaaaacım çaktırmadan kayboldu...ama farkındayım yani.....kız saraaaaaaaaaaaaaaaaa nere gittin gel topice bakayım..yok öyle sessiz sedasız kaybolmak...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, MDK55+, EyLemCim+, aysin71, _ruh_ikizim_, yirtilir

cümleten hg canlarım...

kızlar çok su içmekten midem bulanıyor
ne zaman doğurcam ya

kız ne acelen var.niye o kadar su içiyorsun ki anlamadım doğrusu :26:.doğurunca bebek susmayınca her dakka uyanınca ya keşke hep hamile kalsaydım dersin.... ayyyyy gülme krizine girdim valla burda...

belki başka topiklerden görmüşsündür canım
Yeni üyelerdenim bende
hoşbulduk canım

olabilir canım...hiç yabancı gelmedin doğrusu..belki anne topicinde falan görmüşümdür seni...sana ne diye hitap edelim canım..isim ?

haklısın canım insan stres yapıyor çok şükür ki sıkı bir diyetin ardından normal çıktı

prenses çok acıktım ben yaaaaaa..valla midem gurulduycak şimdi...bide kahve söylediler türk kahvesi içtim aç acına...
aslında ben de acıktım ama arada bir şey atıştırmak istemiyorum o zaman yemek yiyemem

kız ne acelen var.niye o kadar su içiyorsun ki anlamadım doğrusu :26:.doğurunca bebek susmayınca her dakka uyanınca ya keşke hep hamile kalsaydım dersin.... ayyyyy gülme krizine girdim valla burda...

tatlım bebeğimin suyu az ya günde en az 4 lt su içmem gerekiyor
yoksa su içmeye hiç hevesli değilim
yok kız hamile olmak çok stresli her an ya bişey olursalar beni bunaltıyor en iyisi doğurup kurtulmak

bu arada saraaaaaacım çaktırmadan kayboldu...ama farkındayım yani.....kız saraaaaaaaaaaaaaaaaa nere gittin gel topice bakayım..yok öyle sessiz sedasız kaybolmak...

burdayım canım arada iş çıkınca gidiyorum leyloşum

kızlar çok su içmekten midem bulanıyor
ne zaman doğurcam ya

az kaldı sabret canım menim

adım efsun canım

ne güzel ismin varmış efsuncum memnun oldum

tatlım hoşgeldin sefalar getirdin ancak niye yaş kısımlarını boş geçtin :26::26::26::26::26::26::26:

Saol bitanem..bende iyiyim çok şükür canım...

tavuk pilav cacık karpızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....

menün güzelmiş canım ben daha güvenip karpuz almadım hormonludur diye nasıl güzelmi tadı

Merhaba arkadaşlar :) bende sabırla bebek isteyen ve bekleyen biri olarak aranıza katıldım :)

tam yerine geldin canım tekrardan hoşgeldin

evet canım az kaldı tam 8 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…