Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Eki Görüntüle 396294 Eki Görüntüle 396294 bugün bu topiik çook sessiz kızlRRRRRRRRRRRRR
NERDESİNİİİİZZZZZZZ

Eki Görüntüle 396293
kız sen daha doğurmadın mı edancım..

saçları röfle yaptırdım kestirdim rahat ettim...nasılsın saracım...

bebeişin gelince sıkılmaya vaktin olmayacak canım eşinde bebeğini kucağına alınca pc ye oturmak bile isteneyecek göreceksin

inşallah dediğin gibi olur cnm ama eşim
bütün evde olduğu vaktini pcde okey oynayarak
geçiriyo çok kızıyrm ama hiç takmıyo bile

kız sen daha doğurmadın mı edancım..

saçları röfle yaptırdım kestirdim rahat ettim...nasılsın saracım...

günaydın tatlım ooooh sefan olsun güle güle kullan eminim çok yakışmıştır.bende iyiyim leyloşum sağol canım menim buse nasıl annen nasıl oldu tansiyonu iyi dimi :26::26::26::26::26:

inşallah dediğin gibi olur cnm ama eşim
bütün evde olduğu vaktini pcde okey oynayarak
geçiriyo çok kızıyrm ama hiç takmıyo bile

topikçe toplanıp eşini bi güzel dövelim belkim aklı başına gelir hamile eşini ihmal etmek neymiş görsün dimi leyloooş

topikçe toplanıp eşini bi güzel dövelim belkim aklı başına gelir hamile eşini ihmal etmek neymiş görsün dimi leyloooş

hee vallaaaa çook eyii olurrdu valla
cnmm onu vazgeçtirmeye çook
çalıştımm ama hiiç fayda etmiyo oynamasına karşı değilim ama kızlarla
yazışması beniii çook sinir ediyo söyleyincede neymiş efendm
sanal alemdir boş şeydr niye bukadar kafana takıyon hem beni hemde kendini üzüyn,
diyoo offf offff bide gelsin onu bana sorsuuun

sen canını sıkma hamilesin bebeğiniz gelsin herşey düzelir bebişiniz sevmekten pc yi gözü bile görmez görürsün

Son düzenleme:
günaydın tatlım ooooh sefan olsun güle güle kullan eminim çok yakışmıştır.bende iyiyim leyloşum sağol canım menim buse nasıl annen nasıl oldu tansiyonu iyi dimi :26::26::26::26::26:
saol canım benim...busede annemde iyi saracım..teşekkür ederim...sen nasılsın tatlım?
dövelim valla...hamile eş ihmal edilmez...
rica ederm leylacm yok kızz daha yeni gün saymaya başladıkk

:18::26::26:
sağlıkla kurtulursunuz inşallah canım...

saol canım benim...busede annemde iyi saracım..teşekkür ederim...sen nasılsın tatlım?

dövelim valla...hamile eş ihmal edilmez...

sağlıkla kurtulursunuz inşallah canım...

iyi olmalarına sevindim bende iyiyim canım üç gün gezdim tozdum evde ne iş yaptım ne bişey sadece çamaşır attım makineye bide yemek yaptım heheheeee bugünde iş başı

sen bahar temziliğine başladınmı ben nisan ayı çıksın diyorum

inşalllaah canıım allaah duysuuun sesinii cnmmm benimm
allah gönlüne göre versin inşalaa

amiiiin tatlım menim sende üzme kendini önce sağlıkla bebeğini doğur sonra eşini herşeye ikna edersin oda belki babalık psikolojisinin verdiği bi şaşkınlıkla öyle davranıyodur bebeğiniz yuvanıza huzur mutluluk getrisin inşallah canım menim

bende bişey yapmadım saracım...3 gün kızımla vakit geçirdim...onun emeklemesinin zevkini çıkardım...bende başlamadım daha ...havalar soğuk ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…