kız sen daha doğurmadın mı edancım..Eki Görüntüle 396294 Eki Görüntüle 396294 bugün bu topiik çook sessiz kızlRRRRRRRRRRRRR
NERDESİNİİİİZZZZZZZ
Eki Görüntüle 396293
işyerinde net var canım ama bugün işlerimiz yoğundu nete bakacak vaktim olmadı
inşallah canım ya sağol güzel sözleriniz bana kendimi iyi hissettiriyo
saçlarını boya bence herhalinle güzelsin ama bazen değişiklik insana kendini iyi hissettiriyo
bebeişin gelince sıkılmaya vaktin olmayacak canım eşinde bebeğini kucağına alınca pc ye oturmak bile isteneyecek göreceksin
hb bitanem...güzel çiçeklerine teşekkür ederim hemşom...
kıskanma tızımmmmmmmm...hani bana hani bana çiçek yokmu kıskanırım ha ona göre
kız sen daha doğurmadın mı edancım..
saçları röfle yaptırdım kestirdim rahat ettim...nasılsın saracım...
inşallah dediğin gibi olur cnm ama eşim
bütün evde olduğu vaktini pcde okey oynayarak
geçiriyo çok kızıyrm ama hiç takmıyo bile
hb bitanem...güzel çiçeklerine teşekkür ederim hemşom...
kıskanma tızımmmmmmmm...
topikçe toplanıp eşini bi güzel dövelim belkim aklı başına gelir hamile eşini ihmal etmek neymiş görsün dimi leyloooş
hee vallaaaa çook eyii olurrdu valla
cnmm onu vazgeçtirmeye çook
çalıştımm ama hiiç fayda etmiyo oynamasına karşı değilim ama kızlarla
yazışması beniii çook sinir ediyo söyleyincede neymiş efendm
sanal alemdir boş şeydr niye bukadar kafana takıyon hem beni hemde kendini üzüyn,
diyoo offf offff bide gelsin onu bana sorsuuun
Eki Görüntüle 398581 Eki Görüntüle 398582 Eki Görüntüle 398581 Eki Görüntüle 398582 Eki Görüntüle 398581 Eki Görüntüle 398582 Eki Görüntüle 398581 Eki Görüntüle 398582
saol canım benim...busede annemde iyi saracım..teşekkür ederim...sen nasılsın tatlım?günaydın tatlım ooooh sefan olsun güle güle kullan eminim çok yakışmıştır.bende iyiyim leyloşum sağol canım menim buse nasıl annen nasıl oldu tansiyonu iyi dimi :26::26::26::26::26:
dövelim valla...hamile eş ihmal edilmez...topikçe toplanıp eşini bi güzel dövelim belkim aklı başına gelir hamile eşini ihmal etmek neymiş görsün dimi leyloooş
sağlıkla kurtulursunuz inşallah canım...rica ederm leylacm yok kızz daha yeni gün saymaya başladıkk
:18::26::26:
sen canını sıkma hamilesin bebeğiniz gelsin herşey düzelir bebişiniz sevmekten pc yi gözü bile görmez görürsün
saol canım benim...busede annemde iyi saracım..teşekkür ederim...sen nasılsın tatlım?
dövelim valla...hamile eş ihmal edilmez...
sağlıkla kurtulursunuz inşallah canım...
inşalllaah canıım allaah duysuuun sesinii cnmmm benimm
allah gönlüne göre versin inşalaa
kıjjlar ben çıkıyom kahvaltı yapim
bide bugün hastaneye nstye girecm
sizleri çoooooooook seviyommm
allahhaaaa emanettt olun kızlar sonra tekrar gelirimm
Eki Görüntüle 398584 Eki Görüntüle 398584 Eki Görüntüle 398584 Eki Görüntüle 398584 Eki Görüntüle 398584 Eki Görüntüle 398584
iyi olmalarına sevindim bende iyiyim canım üç gün gezdim tozdum evde ne iş yaptım ne bişey sadece çamaşır attım makineye bide yemek yaptım heheheeeebugünde iş başı
sen bahar temziliğine başladınmı ben nisan ayı çıksın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?