Sabırla Bebeğini Bekleyenler

anlıyorum seni canım iş önemli tabi ama bizide ihmal etme aaaaa olmaz biliyosun men ihmale gelmiyom
tabiki tatlım..sizi ihmal edermiyim hiç...
yok canım nerdeee :) hastanede çalışıyoreum ama taşeron firmadayım malesef ama bunada şükür :)
çok şükür canım..önemli olan çalışmak...
busenin resmini bekliyoruz leylaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi amaaaaa

flashta yokmuş resmi üzgünüm..öğleyin flasha atarım..öğleden sonra gösteririrm teyzoşları..okişşşşşş canım...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, mlhll2009+

saraaaaaaaaaaaa nere gittin yaaaaaaaaaa

geçmiş olsun canım

benim annemler izmirdeler benden çok uzaktalar canım ama yinede sağlık olsun

öğleden sonraaaaaa canımmmmm

tamam öğleden sonra bekliyom o halde

ihmal etme bizi küserim ha

20 DK SONRA ÇIKACAM NİYE KONUŞMUYORSUNUZ YAHUUUUUUUUUUUUUUUU...
SARAAAAAAAA SAÇLARIMIN DİB RENGİ HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ YA...KOYU KESTANE YAP DEDİM BAKIR ÇALIĞI GİBİ OLMUŞ GICIK OLDUM VALLA...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+, mlhll2009+

Kız dilinimizi yuttunuz tatlişlerim...saraaaaaaaaaaaaaaaaa, hilalllllllllllllllllllllll

neyse ben çıktım..öğleden sonra görüşürüz..herkese afiyet olsun...

20 DK SONRA ÇIKACAM NİYE KONUŞMUYORSUNUZ YAHUUUUUUUUUUUUUUUU...
SARAAAAAAAA SAÇLARIMIN DİB RENGİ HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ YA...KOYU KESTANE YAP DEDİM BAKIR ÇALIĞI GİBİ OLMUŞ GICIK OLDUM VALLA...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+, mlhll2009+

Kız dilinimizi yuttunuz tatlişlerim...saraaaaaaaaaaaaaaaaa, hilalllllllllllllllllllllll

neyse ben çıktım..öğleden sonra görüşürüz..herkese afiyet olsun...

canım saçının asıl rengi ne bilmiyorumki bi yorum yapsam koyu kestanenin üzerine mi röfle yaptın:26::26::26::26::26::26::26::26:

neyse sana da afiyet olsun öğleden sonra görüşürüz

merhaba dolunaycım nasılsın canım moralin nasıl

iyiyim Saracım sen nasılsın?

moralimde ne yalan söyliyim sıfır,neyse enazından hayatımda beni seven insanlar var ailem var,
onların varlığıyla bugünleride atlatıcaz inşallah..
çıkmam lazım canım öğle tatiline girdik..afiyet olsun sizlere

canım saçının asıl rengi ne bilmiyorumki bi yorum yapsam koyu kestanenin üzerine mi röfle yaptın:26::26::26::26::26::26::26::26:

neyse sana da afiyet olsun öğleden sonra görüşürüz
evet canım koyu kestanenin içine bir boya daha katmış kuaför ondan öyle oldu sanarım..cilada atınca renk açık oluyor..ben koyu istiyordum..neyse bir dahaki sefere iyi olur inşallah..sanada afiyet olsun..
selam kızlar leylacım saracım nasılsınız
saol canım iyiyiz..sen nasılsın dolunaycım?

inşallah herşey yoluna girer canım..üzme kendini..ailenden kuvvet ol tatlım...

88prenses22 hg canım..nasılsın?ben yemek yiyecem canım..çıkıyorum...busenin resmi için açmıştım pcyi...öptüm by...

bozma moralini canım her şerde bi hayır vardır bugünlerde geçecek eminim önünde güzel günler var daha mutlu olacağın seveceğin sevileceğin insanla çocuklarınla çok mutlu olacaksın şimdi sadece kendini ve aileni düşün kafanı dağıtmaya bak bizlerde burdayız ve senin yanındayız unutma sanalda olsa seni seven arkadaşların var burada Allah yardımcın olsun canım

olsun leylacım saçının kökü sende nasılsa biraz böyle kullan sonra değişirsin

HB TATLİŞİM
tamam bekliyoruz

merhaba prensesim nasılsın canım

Son düzenleme:

iyiyim canım sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…