tabiki tatlım..sizi ihmal edermiyim hiç...anlıyorum seni canım iş önemli tabi ama bizide ihmal etme aaaaaolmaz biliyosun men ihmale gelmiyom
çok şükür canım..önemli olan çalışmak...yok canım nerdeee :) hastanede çalışıyoreum ama taşeron firmadayım malesef ama bunada şükür :)
busenin resmini bekliyoruz leylaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi amaaaaa
olsun çalışıyosun ya canım önemli olan o bunu bulamayanlarda var gün gelir kadronda olur içini hiç sıkma canım menim
busenin resmini bekliyoruz leylaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi amaaaaa
çoğu zaman böyle oluo canım bide kabızlık eklenio üstüne bu seferki gibi nedendir bilemedim son zamanlkarda dahada kötü olmaya başladı kistten dolayı büyük ihtimalle çocuk isteğimizin inadına dahada ağrılı gelio her ay kırmızılar :) doktoru arıcam bakalım bugün ne dicek ara demişti çünkü.
evet annem yakın ama sıksık gidemiyrm iş güç. ama tabi istediğim zaman gitmek güzel oluo. çokmu uzaktalar ki seninkiler ? canları sağ olsunda seslerini duymak bile yetio bazen
öğleden sonraaaaaa canımmmmm
tabiki tatlım..sizi ihmal edermiyim hiç...
çok şükür canım..önemli olan çalışmak...
flashta yokmuş resmi üzgünüm..öğleyin flasha atarım..öğleden sonra gösteririrm teyzoşları..okişşşşşş canım...
geçmiş olsun canım
benim annemler izmirdeler benden çok uzaktalar canım ama yinede sağlık olsun
tamam öğleden sonra bekliyom o halde
ihmal etme bizi küserim ha
20 DK SONRA ÇIKACAM NİYE KONUŞMUYORSUNUZ YAHUUUUUUUUUUUUUUUU...
SARAAAAAAAA SAÇLARIMIN DİB RENGİ HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ YA...KOYU KESTANE YAP DEDİM BAKIR ÇALIĞI GİBİ OLMUŞ GICIK OLDUM VALLA...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+, mlhll2009+
Kız dilinimizi yuttunuz tatlişlerim...saraaaaaaaaaaaaaaaaa, hilalllllllllllllllllllllll
neyse ben çıktım..öğleden sonra görüşürüz..herkese afiyet olsun...
selam kızlarleylacım saracım nasılsınız
merhaba dolunaycım nasılsın canım moralin nasıl
evet canım koyu kestanenin içine bir boya daha katmış kuaför ondan öyle oldu sanarım..cilada atınca renk açık oluyor..ben koyu istiyordum..neyse bir dahaki sefere iyi olur inşallah..sanada afiyet olsun..canım saçının asıl rengi ne bilmiyorumki bi yorum yapsam koyu kestanenin üzerine mi röfle yaptın:26::26::26::26::26::26::26::26:
neyse sana da afiyet olsun öğleden sonra görüşürüz
saol canım iyiyiz..sen nasılsın dolunaycım?selam kızlarleylacım saracım nasılsınız
iyiyim Saracım sen nasılsın?
moralimde ne yalan söyliyim sıfır,neyse enazından hayatımda beni seven insanlar var ailem var,
onların varlığıyla bugünleride atlatıcaz inşallah..
çıkmam lazım canım öğle tatiline girdik..afiyet olsun sizlere
88prenses22 hg canım..nasılsın?ben yemek yiyecem canım..çıkıyorum...busenin resmi için açmıştım pcyi...öptüm by...
iyiyim Saracım sen nasılsın?
moralimde ne yalan söyliyim sıfır,neyse enazından hayatımda beni seven insanlar var ailem var,
onların varlığıyla bugünleride atlatıcaz inşallah..
çıkmam lazım canım öğle tatiline girdik..afiyet olsun sizlere
evet canım koyu kestanenin içine bir boya daha katmış kuaför ondan öyle oldu sanarım..cilada atınca renk açık oluyor..ben koyu istiyordum..neyse bir dahaki sefere iyi olur inşallah..sanada afiyet olsun..
saol canım iyiyiz..sen nasılsın dolunaycım?
inşallah herşey yoluna girer canım..üzme kendini..ailenden kuvvet ol tatlım...
HB TATLİŞİM
tamam bekliyoruz
bozma moralini canım her şerde bi hayır vardır bugünlerde geçecek eminim önünde güzel günler var daha mutlu olacağın seveceğin sevileceğin insanla çocuklarınla çok mutlu olacaksın şimdi sadece kendini ve aileni düşün kafanı dağıtmaya bak bizlerde burdayız ve senin yanındayız unutma sanalda olsa seni seven arkadaşların var buradaAllah yardımcın olsun canım
olsun leylacım saçının kökü sende nasılsa biraz böyle kullan sonra değişirsin
merhaba prensesim nasılsın canım
iyiyim canım sen nasılsın?
iyiyim canım sağol orada hava nasıl prensesim karlar eridimi burada hava çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?