slm şekerim mutfağın dolapları bitti koltuklaırn yüzü antirenin mutfağın koridorun ve salonun duvarlaır kaldı halıları saymazsak tabiiiçok çalışmam gerek çokkkk
günaydınnn sara ablamın topıgı
saracım söz vermi,m kocam aşağıda urğaşırsa gelirim bende yavaş yavaş yapıorum işlerimi aşağısı tamriden çıkana kadar bitireyim kendi evim kalıcak yoksaa zaten onlara yetişmekten bi işe el atıom bişi sormalar istemeler bitmedi bitürlü hanfendi kendi evinde rahat ohhhhh yan gel yat osman
merhaba ben yeni üyeym adım ayse bu arada evet gercekten de gelinlern işi cok zor görümce yan gel yat bak ben hamileym erkenden kalkıyorum agrım olsa bile kahvaltı hazırlıyom temizligimi yapıom o hala yatagın da yani umrunda degil kimse kimseyi umursamıyor iş de
iyi hafta sonu dileklerimle sizi cok cok
herkese iyi pazarlar..
ben de bekliyorum bebegmn gelmesini allah herkese yardımcı olsun allah hayırlı dogum nasip etsn bizlere...
günaydın kızlar
BU GÜN 23 nisan ATAYA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZZZ VE ONUN TORUNLARI OLMAKTAN GRUR DUYORUZ
kendini bu kadar çok yorma bitanesi sonra hasta olursun Allah korusun
merhaba canım menim hoşgelmişsin sefalar getirmişsin nasılsın tatlım
sende kendini çok yorma bitanesi bırak işi gücü sen bi daha adet olmadın dimi onu söyle bi test yap hadiyecim:26::26::26::26:
hoşgeldin ayşecim bundan sonra senide aramızda görmekten mutlluk duyarız.Allah sağ salim olarak bebğini kucağına almayı nasip etsin
bende seni çok seviyorum cadıcım
merhaba betülcüm görüşmeyeli özledim kız seni nasılsın
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bende bu sözlere aynen katılıyorum yetercim bayramımız kutlu olsun
kendini bu kadar çok yorma bitanesi sonra hasta olursun Allah korusun
merhaba canım menim hoşgelmişsin sefalar getirmişsin nasılsın tatlım
sende kendini çok yorma bitanesi bırak işi gücü sen bi daha adet olmadın dimi onu söyle bi test yap hadiyecim:26::26::26::26:
hoşgeldin ayşecim bundan sonra senide aramızda görmekten mutlluk duyarız.Allah sağ salim olarak bebğini kucağına almayı nasip etsin
bende seni çok seviyorum cadıcım
merhaba betülcüm görüşmeyeli özledim kız seni nasılsın
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bende bu sözlere aynen katılıyorum yetercim bayramımız kutlu olsun
tünaydın canım benim bayramımız kutlu mutlu olsun bakim ay ne güsel heycandı o öle okul zamanında şimdi bebemiz olaydı da bizde öpeydik kutlayaydık -adetim 1 gün 7 saat sürdü demiştim dimi en son 3. güne kadar az az geldi damla damla ikinci gün bitti dedim gün ped takmadım düşün soonu açıkk pembe kırmızı geldi yani sanmıom ilk gün baya geldi kızz yoktur olsa belirtilerim yine beni dürterdi sanki hamiş kalmışımda dürterdi diom hahahah yok daha yapmam test felan ileriye bakıom artkın
saraaaaaaaa
günaydın kızlaaaaarrrrrrrrrrr
yeteeeeeeeeeer prenseeeeeeeeees hadiyeeeeeeee kızlar nasılsınız aşağıda görüyorum sizi konuşun hadi ben birazdan çıkacam kaynanamlarla gezmeye gidecez akşam gelirim anca bende iyice gezenti oldum heheheheeeeee
tatilin tadını çıkarıyon he
gez gez yarasın bacıma
günaydın canım nasılsın prensesim
iyiyim canım uyuyodum kocişim geldi beni uyandırdı
daha kahvaltı bilem yapmadım
olmaaaazhemen kahvaltını yap sonra gel sohpet ederiz bebeğini beslemen lazım sen acıkmasanda o acıkır annesi
kızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlıyım sonrada hazırlanayım anca hazırlanırım akşam gelin tamam mı özledim hepinizi sohpet edelim stres atalım
selam kızlar.
aaaaaaaaaaa başakkk hamilemisin kızzzzzz??
evet kuzummmmmmm sana özl msj atmaya çalştm ama msj kutucukun doluuuusil birazını çabuk
başakcım nasılsın canım özletiyosun kendini tızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?