Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm şekerim mutfağın dolapları bitti koltuklaırn yüzü antirenin mutfağın koridorun ve salonun duvarlaır kaldı halıları saymazsak tabiiiçok çalışmam gerek çokkkk

kendini bu kadar çok yorma bitanesi sonra hasta olursun Allah korusun

günaydınnn sara ablamın topıgı

merhaba canım menim hoşgelmişsin sefalar getirmişsin nasılsın tatlım

sende kendini çok yorma bitanesi bırak işi gücü sen bi daha adet olmadın dimi onu söyle bi test yap hadiyecim:26::26::26::26:

hoşgeldin ayşecim bundan sonra senide aramızda görmekten mutlluk duyarız.Allah sağ salim olarak bebğini kucağına almayı nasip etsin

iyi hafta sonu dileklerimle sizi cok cok

bende seni çok seviyorum cadıcım

herkese iyi pazarlar..

merhaba betülcüm görüşmeyeli özledim kız seni nasılsın

ben de bekliyorum bebegmn gelmesini allah herkese yardımcı olsun allah hayırlı dogum nasip etsn bizlere...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

günaydın kızlar
BU GÜN 23 nisan ATAYA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZZZ VE ONUN TORUNLARI OLMAKTAN GRUR DUYORUZ

bende bu sözlere aynen katılıyorum yetercim bayramımız kutlu olsun

tünaydın canım benim bayramımız kutlu mutlu olsun bakim ay ne güsel heycandı o öle okul zamanında şimdi bebemiz olaydı da bizde öpeydik kutlayaydık -adetim 1 gün 7 saat sürdü demiştim dimi en son 3. güne kadar az az geldi damla damla ikinci gün bitti dedim gün ped takmadım düşün soonu açıkk pembe kırmızı geldi yani sanmıom ilk gün baya geldi kızz yoktur olsa belirtilerim yine beni dürterdi sanki hamiş kalmışımda dürterdi diom hahahah yok daha yapmam test felan ileriye bakıom artkın

yeteeeeeeeeeer prenseeeeeeeeees hadiyeeeeeeee kızlar nasılsınız aşağıda görüyorum sizi konuşun hadi ben birazdan çıkacam kaynanamlarla gezmeye gidecez akşam gelirim anca bende iyice gezenti oldum heheheheeeeee

hayırlısı olsun canım menim inşallah bu ay gelir bebişin

sarammm ben hastayım ya midem çok kötüüü dr gidemiyorum siğortamı değiştimiştim yeni güncellenme yapılmamış daha

tatilin tadını çıkarıyon he
gez gez yarasın bacıma

kızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlıyım sonrada hazırlanayım anca hazırlanırım akşam gelin tamam mı özledim hepinizi sohpet edelim stres atalım

kızlaaaaaaaaaaaar men geldim hadi toplaşın soppet edek:112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…