Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol bitanem allah razı olsun inşallah
dediğin gibi olur cnmm

edancım bende saraya katılıyorum..ilk kez baba olduğu için onun verdiği bir durumdur...takma kafanı bebişiniz gelsin durum düzelir canım...sen şuan boştasın gözüne çok gözüküyor..bebiş olunca eşine zaman bile ayıramayacaksın..o bırak pc yi bu durumdan şikayetçi olacak...

hilalcim hoşgeldin nasılsın canım

hoşbulduk canım benim günaydınnn hepinize. hafta sonu yazılanları okuyodum bende. görümcemlere gittim kayınvaldeme filan başka ilçedeler bi gece orda kaldık.pazarteside kendi anneme gittik sabahtan gece geldik ondan giremedim hafta sonu hiç.
bide pazar gnü benim kırmızılarda bi geldi tam geldi baya kötü oldumbu sefer öle uğraştık siz neler yaptınız bakalım sen gezmişsinm güzel geçmiştir.

ne güzel sende annene gitmişsin kırmızılar içinde üzülme canım onlar geldikçe umut vardır unutma tamam mı benim tatilde gğzel geçti canım keşke biraz daha uzun olaydı ama tatile doyulmazki dimi

leyloş sen napıyon bakim hiç sesin çıkmıyo durup durup bi satır yazıyon hı
ah canım ya...benim işler yavaş yavaş yoğunlaşıyor tatlım..gelen giden oluyor ara ara yazdıklarınıza cevap yazmaya çalışıyorum..kusura bakma saracım..iş işte...bu arada busenin resmini arıyorum..flashta varsa size gösterecem canım...
hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ?

saol tatlım...bende iyiyim..çalışıyorum bende canım...

ne güzel sende annene gitmişsin kırmızılar içinde üzülme canım onlar geldikçe umut vardır unutma tamam mı benim tatilde gğzel geçti canım keşke biraz daha uzun olaydı ama tatile doyulmazki dimi

evet canım anneme gitmek banada iyi geldi. aramız 15-20 dk zaten annemle.zaten pazartesi sabahı ben sancıdan lavaboda bayıldım eşim baya telaşlandı filanöğleden sonrada anneme gititk annem bitki çayları filan baktı bana bi güzel :)analar olmasa kocalar napcak bilmem :)
evet bi kaç gün daha olaydı iyiydi tatil çalışmka istemiyorum artık çok bunaldım 6 yıldır :) emeklilik desen zaten bi hayal :)

hilalcim sen kadrolu memurmusun canım? geçmiş olsun tatlım...

Son düzenleme:

bayıldınmı canım çok geçmiş olsun o kadar kötümü geçiyo senin regl zamanları canım kıyamam ya

evet anaların hakkını ödemeyiz ama sen yinede şanslısın annene 15 - 20 dakika uzaktasın bide bana bak aramzıda kilometreler var ooofooo ooooof yinede iyi olsunlarda önemli olan o şimdi konuştum sesisini duydum kendime geldim inanki

anlıyorum seni canım iş önemli tabi ama bizide ihmal etme aaaaa olmaz biliyosun men ihmale gelmiyom

çoğu zaman böyle oluo canım bide kabızlık eklenio üstüne bu seferki gibi nedendir bilemedim son zamanlkarda dahada kötü olmaya başladı kistten dolayı büyük ihtimalle çocuk isteğimizin inadına dahada ağrılı gelio her ay kırmızılar :) doktoru arıcam bakalım bugün ne dicek ara demişti çünkü.
evet annem yakın ama sıksık gidemiyrm iş güç. ama tabi istediğim zaman gitmek güzel oluo. çokmu uzaktalar ki seninkiler ? canları sağ olsunda seslerini duymak bile yetio bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…