amiiiin tatlım menim sende üzme kendini önce sağlıkla bebeğini doğur sonra eşini herşeye ikna edersinoda belki babalık psikolojisinin verdiği bi şaşkınlıkla öyle davranıyodur bebeğiniz yuvanıza huzur mutluluk getrisin inşallah canım menim
bende bişey yapmadım saracım...3 gün kızımla vakit geçirdim...onun emeklemesinin zevkini çıkardım...bende başlamadım daha ...havalar soğuk ya...
tamam cnm haber veririm kendinize çook
ciciii bakın allaha emanet byy byyy
Eki Görüntüle 398586 Eki Görüntüle 398586 Eki Görüntüle 398586 Eki Görüntüle 398586
hilalcim hoşgeldin nasılsın canım
hoşbulduk canım benim günaydınnn hepinize. hafta sonu yazılanları okuyodum bende. görümcemlere gittim kayınvaldeme filan başka ilçedeler bi gece orda kaldık.pazarteside kendi anneme gittik sabahtan gece geldik ondan giremedim hafta sonu hiç.
bide pazar gnü benim kırmızılarda bi geldi tam geldi baya kötü oldumbu sefer öle uğraştık siz neler yaptınız bakalım sen gezmişsinm güzel geçmiştir.
hilalcim hg tatlım..nasılsın?
hilalcim hg tatlım..nasılsın?
ah canım ya...benim işler yavaş yavaş yoğunlaşıyor tatlım..gelen giden oluyor ara ara yazdıklarınıza cevap yazmaya çalışıyorum..kusura bakma saracım..iş işte...bu arada busenin resmini arıyorum..flashta varsa size gösterecem canım...leyloş sen napıyon bakim hiç sesin çıkmıyo durup durup bi satır yazıyon hı
hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ?
ne güzel sende annene gitmişsin kırmızılar içinde üzülme canım onlar geldikçe umut vardır unutma tamam mıbenim tatilde gğzel geçti canım keşke biraz daha uzun olaydı ama tatile doyulmazki dimi
evet canım anneme gitmek banada iyi geldi. aramız 15-20 dk zaten annemle.zaten pazartesi sabahı ben sancıdan lavaboda bayıldım eşim baya telaşlandı filanöğleden sonrada anneme gititk annem bitki çayları filan baktı bana bi güzel :)analar olmasa kocalar napcak bilmem :)
evet bi kaç gün daha olaydı iyiydi tatil çalışmka istemiyorum artık çok bunaldım 6 yıldır :) emeklilik desen zaten bi hayal :)
evet canım anneme gitmek banada iyi geldi. aramız 15-20 dk zaten annemle.zaten pazartesi sabahı ben sancıdan lavaboda bayıldım eşim baya telaşlandı filanöğleden sonrada anneme gititk annem bitki çayları filan baktı bana bi güzel :)analar olmasa kocalar napcak bilmem :)
evet bi kaç gün daha olaydı iyiydi tatil çalışmka istemiyorum artık çok bunaldım 6 yıldır :) emeklilik desen zaten bi hayal :)
ah canım ya...benim işler yavaş yavaş yoğunlaşıyor tatlım..gelen giden oluyor ara ara yazdıklarınıza cevap yazmaya çalışıyorum..kusura bakma saracım..iş işte...bu arada busenin resmini arıyorum..flashta varsa size gösterecem canım...
saol tatlım...bende iyiyim..çalışıyorum bende canım...
yok canım nerdeee :) hastanede çalışıyoreum ama taşeron firmadayım malesef ama bunada şükür :)
bayıldınmı canımçok geçmiş olsun o kadar kötümü geçiyo senin regl zamanları canım kıyamam ya
evet anaların hakkını ödemeyiz ama sen yinede şanslısın annene 15 - 20 dakika uzaktasın bide bana bak aramzıda kilometreler var ooofooo ooooof yinede iyi olsunlarda önemli olan o şimdi konuştum sesisini duydum kendime geldim inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?