karadeniz iç anadolu karışık dermişim...biz keşkeği ramazanda mahalle fırınlarında pişirirdik ben çocukken...şimdi düdüklüye girdi o ayrı..
hg tatlişimmmmmmmmmmmmm...ne var ne yok..durumlar ne alemde...
iyiyim kızlar,valla hiç açmıyım konuyu zaten şuanda burnumdan soluyorum..en iyisi konuşmamak,insnalar nasıl katil oluyor anlayabiliyorum,neyseee inşallah bu gereksiz insanlardan kurtulucam...kıçlarına atıcam tekmeyi strnnn gidin dicem ama ahhh şu zaman..geçmiyor nedense
gel hemşommmmmmleyloşum sende karadenizlilik varmı tevekkeli değil sana kanım ısındı en baştan beri
iyiyim kızlar,valla hiç açmıyım konuyu zaten şuanda burnumdan soluyorum..en iyisi konuşmamak,insnalar nasıl katil oluyor anlayabiliyorum,neyseee inşallah bu gereksiz insanlardan kurtulucam...kıçlarına atıcam tekmeyi strnnn gidin dicem ama ahhh şu zaman..geçmiyor nedense
sağolun kızlar...hepinizi öpüyorum...
bebek isterken birden kendimi ne konuları konuşurken buldum..Allahımın bildiği bişey vardır..
yine görüşürüz..
sağolun kızlar...hepinizi öpüyorum...
bebek isterken birden kendimi ne konuları konuşurken buldum..Allahımın bildiği bişey vardır..
yine görüşürüz..
gel hemşommmmmm
Allah sabır versin tatlım ya...inşallah tez vakitte kurtulursun...
leylaaaaaaaaaaaaaaaaa akşama sen ne yapıyosun
leylaaaaaaaaaaaaaaaaa akşama sen ne yapıyosun
hiç bir fikrim yok saracım yaaaaaaaa...eşim almaya geliyor beni...bakalım duruma göre uydururum bişeyler.dünden çorba ve tavuğum var....
tamam canım hadi sana iyi akşamlar
biraz daha burdayım tatlım...hemen kovalama beni...
kovarmıyım hiç seni kız eşim almaya geliyo diyince çıkıyosun sandım başımın üstünde yerin var biliyosun
tatlım benim bilmediğim yemek yok gibidir dermişimsen hangi yöredensin tatlım:26::26::26::26::26::26::26::26:
keşkek tarifi
aşurelik buğdayı bi kaç saat önceden ıslıyosun sonra güzelce pişiriyosun kuşbaşı etleri veya tavuklarıda pişirip etleri didiyosun sonra buğdaya karıştırıyosun güzelce yeşirerek karıştırıyosun ve üzerine yağ kızdırıp döküyosun tabi bu tereyağı olursa daha lezzetli oluoy ama ben sevmediğimden sıvıyağ kullanıyorum.
bi başka tarifide şöyle aşurelik buğdayları güzelce pişiriyosun kuşbaşı etleride pişiriyosun etleri yağda hafif kavuruyosun bi taraftanda nohutları haşlıyosun bunlarıda buğdaylara katıyosun beraber birazdaha pişiyolar biraz dinlendirip servis ediosun buda çok güzel oluyo.
10dk çıkacam bitanem..biliyorum şaka ettiğini ..kovsanda gitmem zaten burdan merak etme sen canımın içi...
pelooooooooooo geçmiştin çık tatlım..günümüze gel...cevap yaz çıkacam ben hadi..seni bekliyrum daaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?