Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyloşum sende karadenizlilik varmı tevekkeli değil sana kanım ısındı en baştan beri

Allah yardımcın olsun canım ne diyim bilemedim neden bekliyosun kararın kesinse

leyloşum sende karadenizlilik varmı tevekkeli değil sana kanım ısındı en baştan beri
gel hemşommmmmm

Allah sabır versin tatlım ya...inşallah tez vakitte kurtulursun...

sağolun kızlar...hepinizi öpüyorum...

bebek isterken birden kendimi ne konuları konuşurken buldum..Allahımın bildiği bişey vardır..

yine görüşürüz..

sağolun kızlar...hepinizi öpüyorum...

bebek isterken birden kendimi ne konuları konuşurken buldum..Allahımın bildiği bişey vardır..

yine görüşürüz..

güle güle canım..hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır..inşallah senin için böylesi hayırlıdır..tekrar yuva kurup yavrunu beklersin canım...Allah kalbine göre versin dolunayım...

leylaaaaaaaaaaaaaaaaa akşama sen ne yapıyosun

hiç bir fikrim yok saracım yaaaaaaaa...eşim almaya geliyor beni...bakalım duruma göre uydururum bişeyler.dünden çorba ve tavuğum var....

Son düzenleme:
kovarmıyım hiç seni kız eşim almaya geliyo diyince çıkıyosun sandım başımın üstünde yerin var biliyosun

10dk çıkacam bitanem..biliyorum şaka ettiğini ..kovsanda gitmem zaten burdan merak etme sen canımın içi...

pelooooooooooo geçmiştin çık tatlım..günümüze gel... cevap yaz çıkacam ben hadi..seni bekliyrum daaaaaa...

ben ikinci tarif gibi yapıyom çok güzel oluyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…