themis1990 canım oğlum mertim Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 30.176 38.361 34 29 Ocak 2015 Konu Sahibi dnzmavi #21 sabrın sonu selamettir başa gelen çekilir
imagemaker Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ekim 2013 3.583 3.395 29 Ocak 2015 Konu Sahibi dnzmavi #22 aseeg .!.: ADANA :) gene de uzak sayılmaz aslında zaman olsa bir uçağa binersiniz hop burdasınız.Sabahları çalıştığımdan işyerinde zor yapıyorum bende kahvaltı haklısınız insan sabah kalkınc a azcık sinirli oluyo yani hele birde üstüne kahvaltı yapmamışsa :) Genişletmek için tıkla... Adana da görümcem var en büyük görümcem .Seyhandalar onlar .Gitmeyi çok istiyorum aslında .Kebaplar ağzımı sulandırıyor .Çok sanslısınız
aseeg .!.: ADANA :) gene de uzak sayılmaz aslında zaman olsa bir uçağa binersiniz hop burdasınız.Sabahları çalıştığımdan işyerinde zor yapıyorum bende kahvaltı haklısınız insan sabah kalkınc a azcık sinirli oluyo yani hele birde üstüne kahvaltı yapmamışsa :) Genişletmek için tıkla... Adana da görümcem var en büyük görümcem .Seyhandalar onlar .Gitmeyi çok istiyorum aslında .Kebaplar ağzımı sulandırıyor .Çok sanslısınız
aseeg Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2013 7.110 6.515 29 Ocak 2015 Konu Sahibi dnzmavi #23 imagemaker .!.: Adana da görümcem var en büyük görümcem .Seyhandalar onlar .Gitmeyi çok istiyorum aslında .Kebaplar ağzımı sulandırıyor .Çok sanslısınız Genişletmek için tıkla... İstediğiniz kepab olsun yolunuz düşerse ev kebabı ısmarlarım size inşallah bende seyhana bağlı mavibulvar tarafı .Sevgiler,
imagemaker .!.: Adana da görümcem var en büyük görümcem .Seyhandalar onlar .Gitmeyi çok istiyorum aslında .Kebaplar ağzımı sulandırıyor .Çok sanslısınız Genişletmek için tıkla... İstediğiniz kepab olsun yolunuz düşerse ev kebabı ısmarlarım size inşallah bende seyhana bağlı mavibulvar tarafı .Sevgiler,
imagemaker Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ekim 2013 3.583 3.395 29 Ocak 2015 Konu Sahibi dnzmavi #24 aseeg .!.: İstediğiniz kepab olsun yolunuz düşerse ev kebabı ısmarlarım size inşallah bende seyhana bağlı mavibulvar tarafı .Sevgiler, Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim .Çok naziksiniz .İnşallah gelirsem uğrarım .Ben şimdi öğle arasına çıkayım aç karnımı doyurayım .Görüşmek üzere .
aseeg .!.: İstediğiniz kepab olsun yolunuz düşerse ev kebabı ısmarlarım size inşallah bende seyhana bağlı mavibulvar tarafı .Sevgiler, Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim .Çok naziksiniz .İnşallah gelirsem uğrarım .Ben şimdi öğle arasına çıkayım aç karnımı doyurayım .Görüşmek üzere .
sugarpare Guru Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2014 3.403 7.004 29 Ocak 2015 Konu Sahibi dnzmavi #25 Belli ki kvnin abisinin hanımı da görümcesini istemiyor. Gelinler bile zor katlanırken onun baş tacı etmesini beklememk gerek.
Belli ki kvnin abisinin hanımı da görümcesini istemiyor. Gelinler bile zor katlanırken onun baş tacı etmesini beklememk gerek.
D dnzmavi Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2015 19 3 31 Ocak 2015 Konu Sahibi dnzmavi #26 okypete .!.: işte bu denecek bu Genişletmek için tıkla... okypete .!.: işte bu denecek bu Genişletmek için tıkla... Silebilir miyiz bu ysziyi
okypete .!.: işte bu denecek bu Genişletmek için tıkla... okypete .!.: işte bu denecek bu Genişletmek için tıkla... Silebilir miyiz bu ysziyi
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 31 Ocak 2015 Konu Sahibi dnzmavi #27 dnzmavi .!.: Silebilir miyiz bu ysziyi Genişletmek için tıkla... anlamadım
ARYA2015 allahım sen büyüksün Kayıtlı Üye 29 Eylül 2014 1.252 816 36 31 Ocak 2015 Konu Sahibi dnzmavi #28 Öyle birşey yok malesef keşfedilmemiş.