sabır

dnzmavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
19
3
Selam canlarim sizinde böyle oluyo mu kaynana bende kışın buraya gezmeye geliyo abisi var biraz orda biraz burda kalacak ben bir buçuk yillik evliyim simdi dogum yaptım bir buçuk ayybizde kkaldı oraya gitti bir hafta durdu abisi esime demiski annem sıkılıyor ben götürürüm desem gucenir gel al sen Bismillah dedim esimle yalnız kalamiyoruz hic esimden bi yardim istesem akli çıkıyor ksynanin siz söyle yin ben ne yapayım esim ilgisiz lesti iyice annesi gelince değişiyor ne yapacağım ben

annesinin kendi evi yok mu, kışın geldiğine göre mecburiyetten geliyordur,eşinizin abiside çok ayıp etmiş gerçekten, bu durumda eşinizin annesini kendi evine götürmesi normal, abi istemiyor baksana, sizin durumunuz da zor ama sabredin bence, çünkü eğer sizde istememezlik yapıp bunu anneye hissetirirseniz çok üzülür kadın, o yüzden sabredin

Abi resmen sizin basiniza atmaya calismis,sozde annesi skiliyormus,pöfff yalana bak..bazi erkekler esiniz gibi olabiliyor malesef,annesini memnun etme derdine düsüp esine karsi ilgisizlesebiliyorlar..aradaki dengeyi kuramuyorlar bir türlü.

eşiniz abisine kibar bir dille söylesin.bizde de canı sıkılıyor,ne yapalım. biraz gezdirin,gönlünü hoş tutun,bir ay sonra alırız desin.

Abiye de maşallah o kendi için kocanıza bunu diiyebiliyor demek ki sizde eşinize bahsedin rahatsız olduğunuz durumu umarım anlar eşiniz

Benim kaynanamda aynı eşimden yardım isticem diye aklı çıkıyor,
çok sinir oluyorum ..
Sanki oğlunun dağınıklığını kendi topluyor evde .
Haklısın canım herşeyin fazlası zarar demişler ..
Ben kim olursa olsun hastalık ya da başka kötü, zor bir durumda yoksa,
kimsenin evinde bu kadar keyfi ve uzun kalınmasının taraftarı değilim bu ailelerde olsa .

abisi akıllılık yapmış işte...ayıp etmiş ama...1.5 ay sık dişini napçan yapçak birşey yok..bu yüzden eşinle tartışıp huzurunu bozma..çünkü erkekler ennelerine düşkün oluyor..sen haksız olursun..

yani annesinin evi yokmu ? birde abisi neden sıkılıyor istemiyor diyip alın diyor ne alaka .Ya neticede annesi'' ortada bırakacak haliniz yok ancak devamlı böyle olursa otursun abisi ile konuşsun abi 1 ay sende 1ay bende kalsın hem ona da değişiklik olur hem bizede .neticede ANNE atılmaz .

yahu kışları yaşlılar neden gelir ısınmak için gelir .Kim soba yakacak kim odun kıracak köyde?

sadece 1 ay kalmış insaf ya ,kaynanan gitsin bol bol yalnız kalırsınız merak etme.insan çocuğunun evinde 1 ay da kalınca laf oluyorsa ölelim biz.

edit:anaaa ben konuyu yanlış anlamışım.1 ay orada 1 ay burada kalıyomuş.abiyi de eşinin dayısı olarak anlamışım.

neyse anne sonuçta..

sorun k.validen de değil eşinde bence.

yahu kışları yaşlılar neden gelir ısınmak için gelir .Kim soba yakacak kim odun kıracak köyde?

arkadaşım merak ettim sordum nedenini konu sahibine siz neden celallendiniz,ki ben yorumumu okuduysanız anneniz bakacaksınız neticede dedim.Sokağa atın anneniz valla huzurunuzu bozar demedim.

arkadaşım merak ettim sordum nedenini konu sahibine siz neden celallendiniz,ki ben yorumumu okuduysanız anneniz bakacaksınız neticede dedim.Sokağa atın anneniz valla huzurunuzu bozar demedim.
yok yahu celallenmedim .
Genelde yaşlılar kışları aynı sebepten gelirler adına da özledim derler .
:)

İzmirdeyim .Sabah kahvaltı yapmadım ondan sanırım sinirim .Siz nerdesiniz

ADANA :) gene de uzak sayılmaz aslında zaman olsa bir uçağa binersiniz hop burdasınız.Sabahları çalıştığımdan işyerinde zor yapıyorum bende kahvaltı haklısınız insan sabah kalkınc a azcık sinirli oluyo yani hele birde üstüne kahvaltı yapmamışsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…