Selam canlarim sizinde böyle oluyo mu kaynana bende kışın buraya gezmeye geliyo abisi var biraz orda biraz burda kalacak ben bir buçuk yillik evliyim simdi dogum yaptım bir buçuk ayybizde kkaldı oraya gitti bir hafta durdu abisi esime demiski annem sıkılıyor ben götürürüm desem gucenir gel al sen Bismillah dedim esimle yalnız kalamiyoruz hic esimden bi yardim istesem akli çıkıyor ksynanin siz söyle yin ben ne yapayım esim ilgisiz lesti iyice annesi gelince değişiyor ne yapacağım ben
Selam canlarim sizinde böyle oluyo mu kaynana bende kışın buraya gezmeye geliyo abisi var biraz orda biraz burda kalacak ben bir buçuk yillik evliyim simdi dogum yaptım bir buçuk ayybizde kkaldı oraya gitti bir hafta durdu abisi esime demiski annem sıkılıyor ben götürürüm desem gucenir gel al sen Bismillah dedim esimle yalnız kalamiyoruz hic esimden bi yardim istesem akli çıkıyor ksynanin siz söyle yin ben ne yapayım esim ilgisiz lesti iyice annesi gelince değişiyor ne yapacağım ben
işte bu denecek bueşiniz abisine kibar bir dille söylesin.bizde de canı sıkılıyor,ne yapalım. biraz gezdirin,gönlünü hoş tutun,bir ay sonra alırız desin.
yahu kışları yaşlılar neden gelir ısınmak için gelir .Kim soba yakacak kim odun kıracak köyde?yani annesinin evi yokmu ? birde abisi neden sıkılıyor istemiyor diyip alın diyor ne alaka .Ya neticede annesi'' ortada bırakacak haliniz yok ancak devamlı böyle olursa otursun abisi ile konuşsun abi 1 ay sende 1ay bende kalsın hem ona da değişiklik olur hem bizede .neticede ANNE atılmaz .
Kislar nasil kaldıracak im bu yazıyı
yahu kışları yaşlılar neden gelir ısınmak için gelir .Kim soba yakacak kim odun kıracak köyde?
yok yahu celallenmedim .arkadaşım merak ettim sordum nedenini konu sahibine siz neden celallendiniz,ki ben yorumumu okuduysanız anneniz bakacaksınız neticede dedim.Sokağa atın anneniz valla huzurunuzu bozar demedim.
peki ben celallenmiş olim :)yok yahu celallenmedim .
Genelde yaşlılar kışları aynı sebepten gelirler adına da özledim derler .
:)
celallen valla bizim hakkımız yok mu celallenmeye .Canım sıkkın zaten .Kış günü yağmur yağıyor açım bir taraftan .peki ben celallenmiş olim :)
e ne güzel işte çıkar tadını canım.yağmur berekettir :) bu arada yemek yok mu yakınsan gel ben ısmarlayayım :)celallen valla bizim hakkımız yok mu celallenmeye .Canım sıkkın zaten .Kış günü yağmur yağıyor açım bir taraftan .
İzmirdeyim .Sabah kahvaltı yapmadım ondan sanırım sinirim .Siz nerdesinize ne güzel işte çıkar tadını canım.yağmur berekettir :) bu arada yemek yok mu yakınsan gel ben ısmarlayayım :)
İzmirdeyim .Sabah kahvaltı yapmadım ondan sanırım sinirim .Siz nerdesiniz