• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabır ve dua ile hamileliği bekleyen bacılarım buyrun buraya bana yoldaş olun :)

Kızlar herkese merhaba aranıza ben de katıldım.. 8 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim.. Şimdi bat tarihim belli olmadığı için ovulasyon testiyle yumurtlama zamanımı yakalamaya çalışıyorum.. Ama hala silik çizgiler.. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için...
benimde bu ay öyle yaa yakalayamadım bir türlü çift çizgiyi

benimde bu ay öyle yaa yakalayamadım bir türlü çift çizgiyi
Yakalicaz inşallah pes etmek yok :KK66: her gun ayni saatte yapiyorum testi koyulasmaya basladi.. hâlâ ayni koyulukta degil fakat yumurta aki kivaminda akintim basladi.. benim kafa mi da bu karistirdi acaba yumurtladim da test mi gostermiyo ya da yumurtlamanin habercisi mi bu akinti?.. :KK17::rolleyes:

Yeni bitti bu ayda böyle deneyeyim bakalım adetim duzenli bu ay gecikme yaşadim sadece bu arada internetten aldi ucuza geldi aklinizda olsun
Cnm bisey sorcam doktorunla yumurta takibini yaptinmi... Ben 1 sene üzerine artik doktorumdan yardim istedim ve gec kaldigim icin pismanim bu ay catlatma ignesi yapicak ve yumurtanin kalitesini yüksekten bi hap veriyor..![/QUOTE]ngecen ay adet döneminde kantesti yve dim hormonların temiz dedi yolladı dūşūk yaptim 3 aydir denemediz biraz bekliyim diyorum olmazsa gideyim tekrardan

Yakalicaz inşallah pes etmek yok :KK66: her gun ayni saatte yapiyorum testi koyulasmaya basladi.. hâlâ ayni koyulukta degil fakat yumurta aki kivaminda akintim basladi.. benim kafa mi da bu karistirdi acaba yumurtladim da test mi gostermiyo ya da yumurtlamanin habercisi mi bu akinti?.. :KK17::rolleyes:
evet canım yaklaşıyor sen teste göre de çok davranma eğer o akıntı olmuşsa değerlendr

kızlar hamileyim çok şükür en son ayın 20 sinde adet gördüm hala olmadım 5 gün gecikti doktora gidip kan tahlili yaptırdım 234 çıktı 5 gün sonra yine kan verdim inşallah düzenli bir şekilde artmıştır bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir :KK43: rabbim sizlere de nasip etsin en yakın zaman da inşaallah
Canım hayırlı olsunnn oncelikle....okurken merak ettim deger ne zaman 2 çıktı adetten once miydi? Ben de aynı durumda ve merak icindeyim de...

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

1. 25 inde regly oldum 2 gun surdu genelde 5,6 gun surer
(Arveles aldm ilk günü kesmis olabilir dye dsndum)
2. Yumurtlama donemimden iki gun sonra et kokusundan igrendim
3. Adetimn 14. Gunu adet hali yasadm 2 gun surdu bu hal
(Kasik sancisi,ayaklarda usume,bel agrisi,gaz,bağırsak calismasi)
4. Yne yumurtlamadan sonra avm ye gttgm bi vakit yuruyen merdivenlerden ve parlak fayanslardan rahatszlik duydum midem bulandi,basim dondu
5. En acayibi ise hayatimda ilk kez dun gece uyandim lavaboya gttm tam yatagn basina geldim ki ates basmasi yasadm.terledim nefes alamadim carpintim oldu (iki dk surdu gecti)ilk defa bunu yasadm ve korktum
6. Zaman zaman eksi ve tatliyi ayni anda tuketiyorm (tursu ve pudig gbi ikilemeleri birlikte tuketiyorum bir bucuk haftadr.
Evet adet gordum göğüs hassasiyeti vs yok.belirti icin henuz coook erken.ve ben 1.5 senedr bebek isteyen ama sahip olamayan bir anne adayıyım.umidimi kaybedeli iki ay oldu.artik istemiyorum falan dye kendimi sartladm.aslnda bu kdar heveslenp husrana ugradgm icin aylardr kendime kzgnm.ama bunlari sizinle paylasmak istedm.kendimi gebe hissediyorm sebebi bu belirtiler birazda.ama test mest hic dusunmuyorm.sadece szlere dansmak istedm arkadaslar
aradan iki sene gecti ama belirtilerden sonra hamile kaldinizmi çok merak ettim

Back