• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabır ve dua ile hamileliği bekleyen bacılarım buyrun buraya bana yoldaş olun :)

1 yıl oldu her ay aynı sabırsızlık hiç azalmadı ama ümidini hiç kaybetmiyor insan.. Umarım sen biranönce hamile kalırsın ve böyle bi süreç yaşamassın
Gercekten mi ya bende diyodum ilk ay oldugu icin belki de boyleym sonrasi icin umutlanmam sabrederim diyodum da hic sanmiyorum oyle olacagini rabbim her anneye evladini ne zaman kucagina almak nasipse o zaman aldirsin insallah canm

inşallah kızlar hepimizn en kısa zamanda bebişleri olur..bende düşük sonrası bekleyişteyim sıkıntılı zamanlar geçirdim mol gebelik yaşadım hemde pko luyum işim çok zor ama umudum da çok :)

Selam kızlar ben de geçen ay korunmayı bıraktım hamiş olmak için debelenip durdum ama bugün kırmızı kartı gördüm benim 3 düşük var tedavi oluyorum.
3 ay içinde hamile kal dedi dr kalmazsam tedavi başa döncek 1 i gitti önümüzdeki aylardan umutluyum.
Siz hamile kalmak için özel bişeyler yapiyomusunuz ben ilk defa korunmadan bir ay geçirip hamile kalamadim sanırım stres yaptım daha önce ne zaman denediysem hamile kaldım ama düştü malesef.

1. 25 inde regly oldum 2 gun surdu genelde 5,6 gun surer
(Arveles aldm ilk günü kesmis olabilir dye dsndum)
2. Yumurtlama donemimden iki gun sonra et kokusundan igrendim
3. Adetimn 14. Gunu adet hali yasadm 2 gun surdu bu hal
(Kasik sancisi,ayaklarda usume,bel agrisi,gaz,bağırsak calismasi)
4. Yne yumurtlamadan sonra avm ye gttgm bi vakit yuruyen merdivenlerden ve parlak fayanslardan rahatszlik duydum midem bulandi,basim dondu
5. En acayibi ise hayatimda ilk kez dun gece uyandim lavaboya gttm tam yatagn basina geldim ki ates basmasi yasadm.terledim nefes alamadim carpintim oldu (iki dk surdu gecti)ilk defa bunu yasadm ve korktum
6. Zaman zaman eksi ve tatliyi ayni anda tuketiyorm (tursu ve pudig gbi ikilemeleri birlikte tuketiyorum bir bucuk haftadr.
Evet adet gordum göğüs hassasiyeti vs yok.belirti icin henuz coook erken.ve ben 1.5 senedr bebek isteyen ama sahip olamayan bir anne adayıyım.umidimi kaybedeli iki ay oldu.artik istemiyorum falan dye kendimi sartladm.aslnda bu kdar heveslenp husrana ugradgm icin aylardr kendime kzgnm.ama bunlari sizinle paylasmak istedm.kendimi gebe hissediyorm sebebi bu belirtiler birazda.ama test mest hic dusunmuyorm.sadece szlere dansmak istedm arkadaslar

Selam kızlar ben de geçen ay korunmayı bıraktım hamiş olmak için debelenip durdum ama bugün kırmızı kartı gördüm benim 3 düşük var tedavi oluyorum.
3 ay içinde hamile kal dedi dr kalmazsam tedavi başa döncek 1 i gitti önümüzdeki aylardan umutluyum.
Siz hamile kalmak için özel bişeyler yapiyomusunuz ben ilk defa korunmadan bir ay geçirip hamile kalamadim sanırım stres yaptım daha önce ne zaman denediysem hamile kaldım ama düştü malesef.
allah yardımcın olsun bacım ben ilk bu ay korunmayı bıraktım bakalım adetimi bekliyorum hamiş kalabilecek miyim hamile kalmak için de özel birşey yapmıyorum siz benden daha tecrübelisinizdir bu konuda sanırım

1. 25 inde regly oldum 2 gun surdu genelde 5,6 gun surer
(Arveles aldm ilk günü kesmis olabilir dye dsndum)
2. Yumurtlama donemimden iki gun sonra et kokusundan igrendim
3. Adetimn 14. Gunu adet hali yasadm 2 gun surdu bu hal
(Kasik sancisi,ayaklarda usume,bel agrisi,gaz,bağırsak calismasi)
4. Yne yumurtlamadan sonra avm ye gttgm bi vakit yuruyen merdivenlerden ve parlak fayanslardan rahatszlik duydum midem bulandi,basim dondu
5. En acayibi ise hayatimda ilk kez dun gece uyandim lavaboya gttm tam yatagn basina geldim ki ates basmasi yasadm.terledim nefes alamadim carpintim oldu (iki dk surdu gecti)ilk defa bunu yasadm ve korktum
6. Zaman zaman eksi ve tatliyi ayni anda tuketiyorm (tursu ve pudig gbi ikilemeleri birlikte tuketiyorum bir bucuk haftadr.
Evet adet gordum göğüs hassasiyeti vs yok.belirti icin henuz coook erken.ve ben 1.5 senedr bebek isteyen ama sahip olamayan bir anne adayıyım.umidimi kaybedeli iki ay oldu.artik istemiyorum falan dye kendimi sartladm.aslnda bu kdar heveslenp husrana ugradgm icin aylardr kendime kzgnm.ama bunlari sizinle paylasmak istedm.kendimi gebe hissediyorm sebebi bu belirtiler birazda.ama test mest hic dusunmuyorm.sadece szlere dansmak istedm arkadaslar
seninle aynı şeyleri yaşıyorum şuan hemen hemen bence bir test yaptır üstüne görmüş olabilirsin hakkında hayırlısı olsun canım

Merhaba arkadaşlar bende 3 aydır deniyorum bakalım kısmet bu ay yine tutturamadık önümüzdeki aya kaldı inşallah. Bu arada incir kürü deniyorum adetin 2 günü başladım bugün 4 günü birde temizlendikten sonra hacet namazı kılıp selat-ı tefriciye başlayacağım yer gök dua üstüne Rabbim kabul eder inşallah her anneye hayırlı sağlıklı evlat nasip eder.

Merhaba arkadaşlar bende 3 aydır deniyorum bakalım kısmet bu ay yine tutturamadık önümüzdeki aya kaldı inşallah. Bu arada incir kürü deniyorum adetin 2 günü başladım bugün 4 günü birde temizlendikten sonra hacet namazı kılıp selat-ı tefriciye başlayacağım yer gök dua üstüne Rabbim kabul eder inşallah her anneye hayırlı sağlıklı evlat nasip eder.
KESİNLİKLE ÖYLE CANIM DUA ETMEK ALLAH A SIĞINMAK EN GÜZELİ SONUÇTA HAYIRLI VE HAYIRSIZI RABBİMDEN BAŞKASI BİLEMİYO İNŞAALLAH BİZLERE DE DUA ET OLUR MU :)

KESİNLİKLE ÖYLE CANIM DUA ETMEK ALLAH A SIĞINMAK EN GÜZELİ SONUÇTA HAYIRLI VE HAYIRSIZI RABBİMDEN BAŞKASI BİLEMİYO İNŞAALLAH BİZLERE DE DUA ET OLUR MU :)
Inşallah Rabbim isteyen her kuluna tattırsın anneliği herkes için dua edeceğim Rabbim dilimizi duasız bizleri çaresiz bırakmasın inşallah

Arkadaslar adetim pazartesi gibi acaba hamilelik testi yapsam mi hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum... Dijital hamilelik testi varmis 4 gün öncesinde belli oluyormus ama cesaret edemiyorum:( ama beklemekte cok zor offff

Arkadaslar adetim pazartesi gibi acaba hamilelik testi yapsam mi hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum... Dijital hamilelik testi varmis 4 gün öncesinde belli oluyormus ama cesaret edemiyorum:KK43: ama beklemekte cok zor offff
Aklında kalacağına yap gitsin canım en azından ona göre sevinirsin beklemek zor iş bebiş yoksa en azından boşa hayal kurmazsın umarım bebişin seninledir

Back