• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabır ve dua ile hamileliği bekleyen bacılarım buyrun buraya bana yoldaş olun :)

kızlar hamileyim çok şükür en son ayın 20 sinde adet gördüm hala olmadım 5 gün gecikti doktora gidip kan tahlili yaptırdım 234 çıktı 5 gün sonra yine kan verdim inşallah düzenli bir şekilde artmıştır bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir :( rabbim sizlere de nasip etsin en yakın zaman da inşaallah

kızlar hamileyim çok şükür en son ayın 20 sinde adet gördüm hala olmadım 5 gün gecikti doktora gidip kan tahlili yaptırdım 234 çıktı 5 gün sonra yine kan verdim inşallah düzenli bir şekilde artmıştır bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir :KK43: rabbim sizlere de nasip etsin en yakın zaman da inşaallah
Hadi gözün aydın canım inşallah Rabbim tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı bebişin olsun Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu

Merhabaa kizlar ; )ben 2.5 yıllık evliyim 6 ay önce dūşūk yaptım zor gůnlerdi 3aydir deniyoruz olmadî bu ay 4 gūn gecikti diye bir sūrů test yaptım negatif hevesim kaldi yine ovulasyon testi kullanicam bu ay nasil olur dizce kullanan var mi

Sabırla hamileliği beklerken;
Önce bol bol kendinize vakit ayırın
Her boş aninizda çıkın yürüyün mesela
Vizyon filmlerini kaçırmayın
Parfumlerinizi bitirin uzun bir süre sikamayacaksiniz
Kupelerinizi hiç çıkarmayın uzun bi süre takamayacaksiniz
Rujunuzu eksik etmeyin renksiz dudaklarla dolasacaginiz günlerde rujunuz akliniza çok gelecek
Saçlarınızı bırakın salık kalsın açın yayın, dağınık topuzdan bikacaksiniz
Kiyafetleriniz pislendimi hemen değiştirin
Pis kıyafetlerle çok dolasacaksiniz
Kocanizi bol bol öpun, onu öpmek için fırsat kollayacaksiniz
Yemekleri doya doya yiyin, yemek yemeye fırsat bulamayacaksiniz
Ve en önemlisi çok çok uyuyun
Uykusuz gecelere Merhaba diyecek uyusanizda anca pusuya yatmış asker konforuna ulasabileceksiniz
Ve bunca şeyin karsiliginda güzel olanı sona sakladım. ..
Size bir melek bahşedilecek ona gözünüz gibi bakacak ve cok seveceksiniz :)

Merhabaa kizlar ; )ben 2.5 yıllık evliyim 6 ay önce dūşūk yaptım zor gůnlerdi 3aydir deniyoruz olmadî bu ay 4 gūn gecikti diye bir sūrů test yaptım negatif hevesim kaldi yine ovulasyon testi kullanicam bu ay nasil olur dizce kullanan var mi
Bende 2.5 yıllık evliyim haziranda boş gebelik için kürtaj oldum bende 3 aydır deniyorum olmadı kısmet 4 aya kaldı olur inşallah. Birde stres yapınca adet gecikiyor stres yapmamaya çalış

canım ben kullanıyorum yumurtlama gününü tespit ediyorum ama tutmadı henüz bu ayda bir türlü yumurtlama olmadı testi yapıp duruyorum öyle ama tık yok

Ayni şekleri yaşamışîz inşallah gūzw
Bende 2.5 yıllık evliyim haziranda boş gebelik için kürtaj oldum bende 3 aydır deniyorum olmadı kısmet 4 aya kaldı olur inşallah. Birde stres yapınca adet gecikiyor stres yapmamaya çalış

SaolasınTE="zznzzn, post: 44231935, member: 652153"]canım ben kullanıyorum yumurtlama gününü tespit ediyorum ama tutmadı henüz bu ayda bir türlü yumurtlama olmadı testi yapıp duruyorum öyle ama tık yok[/QUOTE]
Saol canım bende bilmiyorum hangi gūn başlanacak aslında buda beni stres yapabilir yinede aldım inşallah bize etki eder

SaolasınTE="zznzzn, post: 44231935, member: 652153"]canım ben kullanıyorum yumurtlama gününü tespit ediyorum ama tutmadı henüz bu ayda bir türlü yumurtlama olmadı testi yapıp duruyorum öyle ama tık yok
Saol canım bende bilmiyorum hangi gūn başlanacak aslında buda beni stres yapabilir yinede aldım inşallah bize etki eder[/QUOTE]
canım eğer düzenli hasta oluyorsan işin kolay adet bitimi sonrası başla yinede çift çizgi gördükten sonra 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek

Saol canım bende bilmiyorum hangi gūn başlanacak aslında buda beni stres yapabilir yinede aldım inşallah bize etki eder
canım eğer düzenli hasta oluyorsan işin kolay adet bitimi sonrası başla yinede çift çizgi gördükten sonra 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek[/QUOTE]
Yeni bitti bu ayda böyle deneyeyim bakalım adetim duzenli bu ay gecikme yaşadim sadece bu arada internetten aldi ucuza geldi aklinizda olsun

canım eğer düzenli hasta oluyorsan işin kolay adet bitimi sonrası başla yinede çift çizgi gördükten sonra 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek
Yeni bitti bu ayda böyle deneyeyim bakalım adetim duzenli bu ay gecikme yaşadim sadece bu arada internetten aldi ucuza geldi aklinizda olsun[/QUOTE]
Cnm bisey sorcam doktorunla yumurta takibini yaptinmi... Ben 1 sene üzerine artik doktorumdan yardim istedim ve gec kaldigim icin pismanim bu ay catlatma ignesi yapicak ve yumurtanin kalitesini yüksekten bi hap veriyor..!

Kızlar herkese merhaba aranıza ben de katıldım.. 8 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim.. Şimdi bat tarihim belli olmadığı için ovulasyon testiyle yumurtlama zamanımı yakalamaya çalışıyorum.. Ama hala silik çizgiler.. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için...

Yeni bitti bu ayda böyle deneyeyim bakalım adetim duzenli bu ay gecikme yaşadim sadece bu arada internetten aldi ucuza geldi aklinizda olsun
Cnm bisey sorcam doktorunla yumurta takibini yaptinmi... Ben 1 sene üzerine artik doktorumdan yardim istedim ve gec kaldigim icin pismanim bu ay catlatma ignesi yapicak ve yumurtanin kalitesini yüksekten bi hap veriyor..![/QUOTE]
yok canım benim bir hamilelik oldu ama maalesef devamı olmadı bana bir süre kendin dene sonra bakarız dedi..bende internettem aldım uygundu evet

Back