- 28 Ekim 2013
- 33
- 7
- 16
- Konu Sahibi gulendam_fosforlu
-
İnsallah canimya hamilesindir okdr zor bir durumki bu Allahim kimseye yasatmasnbende şuan yasatmasnrtileri yaşıyorum hatta yaşamadığım bel kasık karın ağrısı var adetime de 2gün var eğer hamişsem size bildircem :)
Hadi gözün aydın canım inşallah Rabbim tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı bebişin olsun Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyukızlar hamileyim çok şükür en son ayın 20 sinde adet gördüm hala olmadım 5 gün gecikti doktora gidip kan tahlili yaptırdım 234 çıktı 5 gün sonra yine kan verdim inşallah düzenli bir şekilde artmıştır bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişirrabbim sizlere de nasip etsin en yakın zaman da inşaallah
çok sağol bacım hepimiz inşaallah hayırlısıyla anne oluruz rabbim gönlünüze göre versinHadi gözün aydın canım inşallah Rabbim tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı bebişin olsun Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu
En içten dileklerimle Aminnn ki ne aminnnn☺çok sağol bacım hepimiz inşaallah hayırlısıyla anne oluruz rabbim gönlünüze göre versin
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahçok sağol bacım hepimiz inşaallah hayırlısıyla anne oluruz rabbim gönlünüze göre versin
Bende 2.5 yıllık evliyim haziranda boş gebelik için kürtaj oldum bende 3 aydır deniyorum olmadı kısmet 4 aya kaldı olur inşallah. Birde stres yapınca adet gecikiyor stres yapmamaya çalışMerhabaa kizlar ; )ben 2.5 yıllık evliyim 6 ay önce dūşūk yaptım zor gůnlerdi 3aydir deniyoruz olmadî bu ay 4 gūn gecikti diye bir sūrů test yaptım negatif hevesim kaldi yine ovulasyon testi kullanicam bu ay nasil olur dizce kullanan var mi
canım ben kullanıyorum yumurtlama gününü tespit ediyorum ama tutmadı henüz bu ayda bir türlü yumurtlama olmadı testi yapıp duruyorum öyle ama tık yokMerhabaa kizlar ; )ben 2.5 yıllık evliyim 6 ay önce dūşūk yaptım zor gůnlerdi 3aydir deniyoruz olmadî bu ay 4 gūn gecikti diye bir sūrů test yaptım negatif hevesim kaldi yine ovulasyon testi kullanicam bu ay nasil olur dizce kullanan var mi
Bende 2.5 yıllık evliyim haziranda boş gebelik için kürtaj oldum bende 3 aydır deniyorum olmadı kısmet 4 aya kaldı olur inşallah. Birde stres yapınca adet gecikiyor stres yapmamaya çalış
Ayni şekleri yaşamışîz inşallah gūzw
Saol canım bende bilmiyorum hangi gūn başlanacak aslında buda beni stres yapabilir yinede aldım inşallah bize etki eder[/QUOTE]SaolasınTE="zznzzn, post: 44231935, member: 652153"]canım ben kullanıyorum yumurtlama gününü tespit ediyorum ama tutmadı henüz bu ayda bir türlü yumurtlama olmadı testi yapıp duruyorum öyle ama tık yok
canım eğer düzenli hasta oluyorsan işin kolay adet bitimi sonrası başla yinede çift çizgi gördükten sonra 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek[/QUOTE]Saol canım bende bilmiyorum hangi gūn başlanacak aslında buda beni stres yapabilir yinede aldım inşallah bize etki eder
Yeni bitti bu ayda böyle deneyeyim bakalım adetim duzenli bu ay gecikme yaşadim sadece bu arada internetten aldi ucuza geldi aklinizda olsun[/QUOTE]canım eğer düzenli hasta oluyorsan işin kolay adet bitimi sonrası başla yinede çift çizgi gördükten sonra 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek
Cnm bisey sorcam doktorunla yumurta takibini yaptinmi... Ben 1 sene üzerine artik doktorumdan yardim istedim ve gec kaldigim icin pismanim bu ay catlatma ignesi yapicak ve yumurtanin kalitesini yüksekten bi hap veriyor..![/QUOTE]Yeni bitti bu ayda böyle deneyeyim bakalım adetim duzenli bu ay gecikme yaşadim sadece bu arada internetten aldi ucuza geldi aklinizda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?