- 11 Aralık 2015
- 46
- 22
- 3
- Konu Sahibi gulendam_fosforlu
-
Daha yenisin sen sekerimm evliliginde olur ins en kisa zamandaBende ayni durumdaym 4aylik evliyim artik bebek dusunuyoruz insaallahh üzulmeden bu durumu kolaylikla aşmamiz dilegiyle
sor canım umarım yardımcı olabilirizKizlar acil yardim . Bi sorum var
İnsaallah canm ya cumlemize nasip etsinUmarım yükselirVe sağlıklı bi bebeğin olur..!
Hiç hamilelik yaşamadım cnm ben yardımcı olamıcamSol kalcamda cok fazla aqri var . Donemiyorum bile cok aciyo . 30 haftalik da hamileyim sizce ne yapmaliyim boyle olan varmi
Ahh be ablacim ben daha o evrelere gelemedim sana yardmci olamam ki rabbim saglikla dogup kucagina almani nasip etsinSol kalcamda cok fazla aqri var . Donemiyorum bile cok aciyo . 30 haftalik da hamileyim sizce ne yapmaliyim boyle olan varmi
Ben en azimlisiyim herhalde Sabırla her ay belirtileri kolluoyorum.. 13 gün içinde adet olucam ve sürekli bi tansıyonuum düşüyor ama umutlanmıyorum:) ilk defa bu ay sadece kasıklarımda iğne batması ve yanma hissettim eğer tabi piskolojimin bana bi oyunu değilse buKizlar suan adetini bekleyen var mi sizde durumlar nasil belirtileri olan suphelenen
Yanma nasil oluyo canm bilmiyorum ki ya benim de iliskiden bi kac gun sonrasi feci sekilde karin agrisi ve cok kere kasik agrilari cektim sonra gecti yumurtlama vakti olur boyle diyolar ama ben ilk defa iliskiden sonra agri cektim o yuzden farkli geldi bana bu agrilarBen en azimlisiyim herhalde Sabırla her ay belirtileri kolluoyorum.. 13 gün içinde adet olucam ve sürekli bi tansıyonuum düşüyor ama umutlanmıyorum:) ilk defa bu ay sadece kasıklarımda iğne batması ve yanma hissettim eğer tabi piskolojimin bana bi oyunu değilse bu
1 yıl oldu her ay aynı sabırsızlık hiç azalmadı ama ümidini hiç kaybetmiyor insan.. Umarım sen biranönce hamile kalırsın ve böyle bi süreç yaşamassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?