sabır ve dua ile hamileliği bekleyen bacılarım buyrun buraya bana yoldaş olun :)

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim 3 yıllık evliyim ve 1 yıldır çocuk düşünüyoruz ne yazıkki nasib olmadı.. Bir yıldır bu forumu okuyorum ama hiç paylaşımda bulunmadım umarım hepimiz anne oluruz en kısa zamanda

Kizlar suan adetini bekleyen var mi sizde durumlar nasil belirtileri olan suphelenen
Ben en azimlisiyim herhalde Sabırla her ay belirtileri kolluoyorum.. 13 gün içinde adet olucam ve sürekli bi tansıyonuum düşüyor ama umutlanmıyorum:) ilk defa bu ay sadece kasıklarımda iğne batması ve yanma hissettim eğer tabi piskolojimin bana bi oyunu değilse bu

Yanma nasil oluyo canm bilmiyorum ki ya benim de iliskiden bi kac gun sonrasi feci sekilde karin agrisi ve cok kere kasik agrilari cektim sonra gecti yumurtlama vakti olur boyle diyolar ama ben ilk defa iliskiden sonra agri cektim o yuzden farkli geldi bana bu agrilar

1 yıl oldu her ay aynı sabırsızlık hiç azalmadı ama ümidini hiç kaybetmiyor insan.. Umarım sen biranönce hamile kalırsın ve böyle bi süreç yaşamassın

1 yıl oldu her ay aynı sabırsızlık hiç azalmadı ama ümidini hiç kaybetmiyor insan.. Umarım sen biranönce hamile kalırsın ve böyle bi süreç yaşamassın

bende sizinle aynı durumdayım adetime dört gün var bugun baktırdığım beta hcg yine negatif hiç şaşırmadım ama yinede derin bi üzüntü sardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…