• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır taşım çatladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayılırım kirli don görmeye. Şimdi de memnuniyetle topluyorum kocamanın kirli donlarını 🤣
Stres, nişanlı adamla flörtleşmeyi nasıl açıklıyordu peki? Ben denklemin orasını hatırlayamadım hanımefendi. Siz de onu pek severdiniz aynı benim kahverengi don sevmem gibi.
Yoo yanlış hatırlamışsınız siz. Flörtleşme olmadı. Olsa bile ikisi bir değil. Ben donunu temiz tutabilen biriyle beraberim şu an

Covidden dolayı ailemi göremiyorum yaklaşık 6 aydır. Kendi bulunduğum şehirdeki kimseyle de görüşemiyorum herkes gibi. Buraya kadar hepimizin aynı zaten.
Sorun her gün aynı rutini yapmaktan bunaldım. Uğraşlar bulmaya çalışıyorum ama artık hevesimde kalmadı. Ot gibi yaşıyorum kalk temizlik yemek çamaşır bulaşık bitti git yat şeklinde otomatiğe bağlamış durumdayım.
Eşimde bu konuda hiç destek değil. Zaten asıl sorun da bu nokta da başlıyor. Temiz bi adamdı ama son zamanlar biraz pasaklılaştı. Ben wc ve banyoyu ıslak sevmem defalarca da uyarırım ıslatma yerleri diye bi abdest alır tüm yerler ıslak kıl tüy içinde arkasına da dönüp bakmaz. Bende tiksiniyorum sürekli yıkamaktan da bıktım artık ya hizmetçi gibi ne öyle e bu sefer tuvaletimi tutuyorum girmemek için son ana kadar sonra hemen bir dkda hızlı hızlı çıkıyorum sanki her yerim pis olmuş gibi nefret bir surat ifadesi ile. Böyle saçma sapan bi psikoloji yaşıyorum resmen. Kabuklu yemişleri yer evin heryerinde ya çekirdek ya kestane kabuğu yada elma armut çekirdeği falan bulurum. Yer koltuğun kenarına parkenin uzerine bırakır gider. Bin kere söylüyorum son zamanlar söylediğim fayda etmediği gibi bide terbiyesiz ses yükseltiyor. Tahammül sınırım kalmadı artık sürekli ağzımı bozuyorum resmen küfür değil ama hakaret ediyorum. Hakaret ettiğim için pişman değilim onun bana uyguladığı psikolojik şiddet hakaretten beter zaten. Ama ben artık kalem düşse kalemi kırmak istiyorum öyle bi tahammülsüzlük seviyesine ulaştım. Uzun zamandır ağlayamazdım herşeye ağlıyorum. Eşim sürekli bağıran biri olmaya başladı işi konusunda çok kritik bir dönem yaşıyor stresi maksimumda anlamaya çalışıyorum ama benim artık yüzüne bile tahammülüm kalmadı sesini dahi duymak istemiyorum o derece koptu artık. Bencillikleri terbiyesizlikleri beni aşırı yıprattı son bir aydır.
Bebek tedavisi görüyorum 1.5 yıldır. Tekrar olumsuz sonuç alınca psikolojik olarak çöküntü yaşadım, covidden dolayı asosyallik aile özlemi, evin yükü, eşimin yaptıkları derken kendimi iyi hissetmiyorum artık. Bazen tabaklardan bardaklardan çıkarıyorum sinirimi ama kesmiyor. Eşyama kıymet veren biriyim oysaki hani sinirle kırmak çözüm değil ama rahatlamak istiyorum kırıyorum kırınca yine kendim topluyorum daha da sinir oluyorum. Ellerim titriyor kaşım gözüm seğeriyor artık sinirden. Ay bilmiyorum çok bunaldım konuşmaya ihtiyacım var.

Edit: Son bir aydır olduğun için bu sorunlar bebek istemeye emin misin diye sormayın. Çünkü konu bebek isteyip istememek değil. Zaten bu konuda olumsuz sonuç aldım yeterince kalbim buruk ve kırgın konuşmak istemiyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum bence kendinizi biraz soyutlayin. Kitap okuyun filim izleyin, YouTube da her konuda eğitici videolar var .bir konuda eğitim alın. Emin olun sizden daha zor durumda olan insanlar var. Çocuğum olmuyo diye üzülmeyin bu süreçte çocuklu olmak ayrı zor. Corona psikolojisi ayrı zor. 14 aylık bi oğlum var coronanin da etkisiyle eve gelemiyo. Doğduğundan beri sadece 2 ay birbirlerini gorebildiler. Yalnızım çok zorlandım. Bir sürü şey yaşadım çok sinirlerimin bozulduğu tek tek anlatmayacağım ama şunu söylemek istiyorum . Hayatta herkes bir şeyler yaşıyo eşinizle konuşun baktınız yapmıyo onun yapmadığı şeyi sizde yapmayın. Kendinizi bu kadar yipratmayin. Eğer evinizde farklı tuvaletler varsa ayırın tuvaletleri de. kendi ruhunuzu bu kadar yaralamayin. Ben de kafayı yemek üzere olduğum dönemler oldu. Etrafımdaki insanlar da sinirlerimle oynadı . Herşey geçiyo

Yoo yanlış hatırlamışsınız siz. Flörtleşme olmadı. Olsa bile ikisi bir değil. Ben donunu temiz tutabilen biriyle beraberim şu an
Bence de ikisi bir değil, kirli don temizleniyor ama kötü bir kalp zor. Flörtleştiğinizi de kendiniz yazmıştınız. Hatta devam ettirmeyi düşünüyordunuz.
Umarım eşimin yaşadığı sağlık sorunlarını siz veya erkek arkadaşınız yaşamaz da donunuzu hep temiz tutabilirsiniz. İkimizde kendi dünyamızda mutlu olduğumuza göre sorun yok.

Bence de ikisi bir değil, kirli don temizleniyor ama kötü bir kalp zor. Flörtleştiğinizi de kendiniz yazmıştınız. Hatta devam ettirmeyi düşünüyordunuz.
Umarım eşimin yaşadığı sağlık sorunlarını siz veya erkek arkadaşınız yaşamaz da donunuzu hep temiz tutabilirsiniz. İkimizde kendi dünyamızda mutlu olduğumuza göre sorun yok.
Mutlu olsaydınız sayfalarca konu açmazdınız. Evlilik merakınızdan dolayı kılıfına uydurup bir ton sorununuz olan biriyle evlenmişsiniz mutluluklar dilerim çekecek olan sizsiniz sonuçta. Ama gelip de burada kendiniz eyvallah dediniz diye başkaları için de normalleştirmeye çalışmayın.
Konumu da tekrar okumanızı rica ediyorum. Hala anlamıyorsanız konu neden açılmış ne yazmışım benim sorunum değil.

Mutlu olsaydınız sayfalarca konu açmazdınız. Evlilik merakınızdan dolayı kılıfına uydurup bir ton sorununuz olan biriyle evlenmişsiniz mutluluklar dilerim çekecek olan sizsiniz sonuçta. Ama gelip de burada kendiniz eyvallah dediniz diye başkaları için de normalleştirmeye çalışmayın.
Konumu da tekrar okumanızı rica ediyorum. Hala anlamıyorsanız konu neden açılmış ne yazmışım benim sorunum değil.
Etik değerlerin sizin sorununuz olmadığını farkındayız zaten.
Bir sürü sorun yaşayan insanlar sorunlarını konuşup çözebiliyor. Psikologlar bu sebeple var. Ben de çözdüm ve çok mutluyum o sebeple de evlendim. Evlilik meraklısı biri olmadığım konularımdan belliydi zaten.
Başka birinin konusunda, bana böyle saldırmaya çalışmanızın nişanlı biriyle flörtleştiğiniz konuya verdiğim tepkiden kaynaklandığını ben de gayet iyi biliyorum siz de.
Söylediklerinizin hepsi doğru olsun. Evlilik meraklısı olmak gibi ithamlarınız bile nişanlı biriyle flörtleşmekten daha kötü değil. Başkasının konusunu sabote etmemek adına ve konu sahibesine saygımdan size daha fazla cevap vermeyeceğim.

Son düzenleme:
Sebep ne olursa olsun eşe hakaret kabul edilemez.
Psikolojim bozuk saydırayım eşime...
Kış geçer, ama kurt yediği ayazı unutmaz benden söylemesi.

Etik değerlerin sizin sorununuz olmadığını farkındayız zaten.
Bir sürü sorun yaşayan insanlar sorunlarını konuşup çözebiliyor. Psikologlar bu sebeple var. Ben de çözdüm ve çok mutluyum o sebeple de evlendim. Evlilik meraklısı biri olmadığım konularımdan belliydi zaten.
Başka birinin konusunda, bana böyle saldırmaya çalışmanızın nişanlı biriyle flörtleştiğiniz konuya verdiğim tepkiden kaynaklandığını ben de gayet iyi biliyorum siz de.
Söylediklerinizin hepsi doğru olsun. Evlilik meraklısı olmak gibi ithamlarınız bile nişanlı biriyle flörtleşmekten daha kötü değil. Başkasının konusunu sabote etmemek adına ve konu sahibesine saygımdan size daha fazla cevap vermeyeceğim.
Konumda birden fazla insan saldırdı bana tek tek not almadım. Sizin nişanlı olduğunuz dönemdeki konularınızdan tanıyorum yani kin gütme değil bu hemcinsimin nasıl bu kadar kendine saygısı olmaz diye aklıma almışım sizi.
Tekrar söylüyorum nişanlı biriyle flörtleşmedim. Flörtleşmedim bile ama madem merak ediyorsunuz söyleyeyim nişanlı değilmiş o zaman. Yaptığım yorumlara daha önce açtığım konulara bakarsanız neden öyle bir konu açtığımı azıcık aklı olan anlardı ama siz anlamıyorsanız anlatacak değilim zaten konunun hedef kitlesi siz değildiniz :)
Ben sizin açtığınız konularda kendi yazdığınız olaylar üzerinden size yorum yaptım ama siz benim hayatım hakkında fikir sahibi bile değilken etik değerlerimi bildiğinizi sanıyorsunuz.

AbsolutPromise AbsolutPromise başkasının konusunda bir başka üyenin geçmişine atıf yapıp polemik başlatmaya gerek var mıydı?
Karşılıklı etik atışması yapıyorsunuz şimdi...
Kendi yuttuğu konuyu normalmiş gibi başkasına empoze etmeye çalıştığı için evet gerek vardı. Burada insanları gerizekalı yerine koymayı çok seviyor bazı üyeler. Banlanma uğruna laf attım pişman değilim. Kendi hayatları toz pembe gibi akıl vereceklerine kendilerine kullansınlar akıllarını.

Konumda birden fazla insan saldırdı bana tek tek not almadım. Sizin nişanlı olduğunuz dönemdeki konularınızdan tanıyorum yani kin gütme değil bu hemcinsimin nasıl bu kadar kendine saygısı olmaz diye aklıma almışım sizi.
Tekrar söylüyorum nişanlı biriyle flörtleşmedim. Flörtleşmedim bile ama madem merak ediyorsunuz söyleyeyim nişanlı değilmiş o zaman. Yaptığım yorumlara daha önce açtığım konulara bakarsanız neden öyle bir konu açtığımı azıcık aklı olan anlardı ama siz anlamıyorsanız anlatacak değilim zaten konunun hedef kitlesi siz değildiniz :)
Ben sizin açtığınız konularda kendi yazdığınız olaylar üzerinden size yorum yaptım ama siz benim hayatım hakkında fikir sahibi bile değilken etik değerlerimi bildiğinizi sanıyorsunuz.

Sizi çok iyi anlıyorum bence kendinizi biraz soyutlayin. Kitap okuyun filim izleyin, YouTube da her konuda eğitici videolar var .bir konuda eğitim alın. Emin olun sizden daha zor durumda olan insanlar var. Çocuğum olmuyo diye üzülmeyin bu süreçte çocuklu olmak ayrı zor. Corona psikolojisi ayrı zor. 14 aylık bi oğlum var coronanin da etkisiyle eve gelemiyo. Doğduğundan beri sadece 2 ay birbirlerini gorebildiler. Yalnızım çok zorlandım. Bir sürü şey yaşadım çok sinirlerimin bozulduğu tek tek anlatmayacağım ama şunu söylemek istiyorum . Hayatta herkes bir şeyler yaşıyo eşinizle konuşun baktınız yapmıyo onun yapmadığı şeyi sizde yapmayın. Kendinizi bu kadar yipratmayin. Eğer evinizde farklı tuvaletler varsa ayırın tuvaletleri de. kendi ruhunuzu bu kadar yaralamayin. Ben de kafayı yemek üzere olduğum dönemler oldu. Etrafımdaki insanlar da sinirlerimle oynadı . Herşey geçiyo
Çok haklısınız. İlk başta zaten çok güzel herkes işini yerini bildi devam ettik çok büyük tartışmamız bile olmadı ama ikin dalgadan sonra yerle yeksan olduk düzen bozuldu düzenle birlikte psikolojimiz de bozuldu.
Kitap vs bunları yaptım ama artık onlar da zevk vermiyor sıkılıyorum. Yeni uğraşlar edinmem gerekecek.

Bırak dağınık kalsın yahu..
Kimse madalya takmıyor.
Level da atlamıyoruz..
Benim eşimde evde iki de çocuk var. Sabah kahvaltıları 2.30 gibi dersler bitiyor açızz akşam oluyor açızz 22.00 gibi e biz acıktık.. lokanta işletiyorum sanki yıldım yeminle. Adisyon kesicem bunlara artık..
Hepimizin derdi aynı mutfaktan ne zaman dışarı çıkabilicez öf 😂

esim ben ve cocuklar surekli evdeyiz.
bazen bahar temizligi yapiyoruz evde, her yer cilali.
bazen de saldikca saliyoruz. sizin anlattiginiz durumdan beteri durumda oluyoruz.
boyle evde devam ettikce de bu sekilde olacak sanirim.

bence akil sagligimizi koruyalim da evimiz arada bir pislensin diyorum ben.

ornegin bir hafta adama hic onu yap burayi temizle demeseniz, siz de ardindan temizlemeseniz.
ama sonrasinda birlikte eve girisip temizleseniz.

sonrasinda bir donem yine salsaniz.

bence su gergin halinizden daha iyi olursunuz.

Sebep ne olursa olsun eşe hakaret kabul edilemez.
Psikolojim bozuk saydırayım eşime...
Kış geçer, ama kurt yediği ayazı unutmaz benden söylemesi.
Evet kış geçecek ama bende yediğim ayazı unutmayacağım. Kusura bakmasın da bana yaptığı psikolojik baskıdan dolayı az bile yapıyorum. Kaldı ki hakaretten kastım da şu bıktım senden yeter artık maksimumum salak salak konuşma olur ki onu demek için de çok öfkelenmem gerekiyor. Emin olun o bana daha fazlasını yapıyor. Hiç de pişman değilim.

Evi temizleme. Haftada ya da 15 gunde bir yardimci al. Tabi su pandemide nasil olur bilmiyorum ama. Temizlik parasi odeyince belki temiz tutmasi gerektigini anlar. Erkekler cebinden para cikinca anliyor cunku, uyarinca degil.
Su donemde sen de biraz sal herseyi. Birak birkac gun evi b.k gotursun, belki senin kiymetini o zaman anlar. Aklima baska birsey gelmiyor. Tek bildigim erkekler para harcadigi kadina deger veriyor. Fazla fedakarlik sadece seni degersizlestirir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back