• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır taşım çatladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de benzer bir dönemdeyim. Sevdiklerimi arayamıyorum çünkü kafam yoğun ama sifona basmak refleks işi. Hadi gerekti eline alıp fırçayı çamaşır suyunu dökmek 1 dk bile değil.
Yaptığı tamamen saygısızlık ve pislik. Ben haklı çıkartmaya çalışmazdım herhalde karşımdakini bu durumda buz gibi soğurdum.
Yok yanlış anladınız sifona basmak vs değil öyle şeyleri tabiki yapıyor. Öyle bi pislik bırakmıyor sadece abdest alırken çok ıslatıyor paspasları vs bide tüylü olduğu için yere tüyü dökülüyor. Paspas ıslak kalınca kokuyor haliyle bende sevmiyorum. Hani ayak havlusu veriyorum onu da istemiyor e peçete ile sil o zaman ıslanan yerleri diyorum onu da yapmıyor sıkıntım bu. Sifonu çekmemeyi kaldıramam zaten o an biter benim için öyle terbiyesizlik olmaz asla.

Yok yanlış anladınız sifona basmak vs değil öyle şeyleri tabiki yapıyor. Öyle bi pislik bırakmıyor sadece abdest alırken çok ıslatıyor paspasları vs bide tüylü olduğu için yere tüyü dökülüyor. Paspas ıslak kalınca kokuyor haliyle bende sevmiyorum. Hani ayak havlusu veriyorum onu da istemiyor e peçete ile sil o zaman ıslanan yerleri diyorum onu da yapmıyor sıkıntım bu. Sifonu çekmemeyi kaldıramam zaten o an biter benim için öyle terbiyesizlik olmaz asla.
Tuvalete gidince fırça ve çamaşır suyu elime almadan duramıyorum diyince öyle anlaşılıyor yalnız.

Doğru hatırlıyorsunuz evet yorumunuzla benide eşimi de çok iyi anladınız teşekkür ederim.
Eşim normalde dağınıktır ama pis değildir en azından bu kadar değildi. Bazen elma çöpünü yerde unuturdu hani kasıtlı yapmazdı oda arada. Şuan bildiğin bırakıp gidiyor bende buna sinirleniyorum.
Gerçekten stresten dolayı insanlıktan çıktığını çok net görüyorum ama bende insanlıktan çıkmaya başladım. Birikmişlik belki de bilmiyorum. Dün sinirsel bi boşalma yaşadım ama sanıdım yeterli olmadı aynı şekilde devam ediyor. Sanki ben yokmuşum gibi hayatının ortasında tez ve kendisi ar gibi. Anlıyorum emek veriyor ama iş işte ev evde kalmalı biraz bence. Eğer bu sorumluluğu alamayacaktı evlenmeseydi diyorum kendimce.
Kadrosu hazır savunmaya girecek yakında ondan stresi bu şekilde arttı. Tez biteceği için çocuk düşünüyorduk. Yaşım genç ama gideceğimiz yerde tedavi görebileceğim bir kurum yok bu şehirde tedavi görmeye çalıştım o da nasip olmadı. Zaten ruh sağlığım şu dönem değil ve hastaneler de tedaviyi durdurdu. Tez tamamlandıktan sonra bakıcam ne olacak diye..
Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım tez bitince dertleriniz de biter.

hatta daha da abartayım kendinizi dizilere kitaplara verin. çok sarıyor bazen ben halıyı bile görmüyorum 😂
Kitapları bayağı tekrar okuduklarım bile oldu karantina döneminde ama son bi kaç haftadır gözlerimde problem oldu. Gözlüğümü yenilemem gerekiyor gözlüksüz satır karıştırıyorum ama gözden randevu bulamadım o yüzden daha az okuyorum.
Dizi de pek izlemem bi kaç tane eski favorim var onlara bakıyorum belgesel bakıyorum bilgi veren kanallara bakıyorum youtubeda. Ama bunlar da sıktı inşallah eski dikkatimi toparlarım. ❤️

Kirli kahverengi don görmek bence sizin tahammülünüzü azaltmış (nasıl olduysa bitirmemiş şaşırdım), iş stresine, teze falan bağlamayın.
Stres ne yere çöp bırakmayı açıklar ne de banyoyu tuvaleti pis bırakmayı açıklar. Kendinizi kandırıyorsunuz tamam gelip başkalarını kandırmayın.
Bayılırım kirli don görmeye. Şimdi de memnuniyetle topluyorum kocamanın kirli donlarını 🤣
Stres, nişanlı adamla flörtleşmeyi nasıl açıklıyordu peki? Ben denklemin orasını hatırlayamadım hanımefendi. Siz de onu pek severdiniz aynı benim kahverengi don sevmem gibi.

Kitapları bayağı tekrar okuduklarım bile oldu karantina döneminde ama son bi kaç haftadır gözlerimde problem oldu. Gözlüğümü yenilemem gerekiyor gözlüksüz satır karıştırıyorum ama gözden randevu bulamadım o yüzden daha az okuyorum.
Dizi de pek izlemem bi kaç tane eski favorim var onlara bakıyorum belgesel bakıyorum bilgi veren kanallara bakıyorum youtubeda. Ama bunlar da sıktı inşallah eski dikkatimi toparlarım. ❤️
göz bozukluğunun artışı gebelik belirtisi olarak da geçiyormuş bu arada bilginiz olsun ☺️ ben yaşamıştım bunu göz doktoru hamile olduğumu öğrenince değiştirmedi numaramı. doğumdan sonra düzelecek dedi.

Bayılırım kirli don görmeye. Şimdi de memnuniyetle topluyorum kocamanın kirli donlarını 🤣
Stres, nişanlı adamla flörtleşmeyi nasıl açıklıyordu peki? Ben denklemin orasını hatırlayamadım hanımefendi. Siz de onu pek severdiniz aynı benim kahverengi don sevmem gibi.
Aaa evet öyle bi konu vardı. 😂

Oraya buraya dökülen kabuk şu bu çokda sorun değil en azından benim için annem bu konuda çok takıntilıydı o yüzden ben rahat olmayı tercih ettim ;) akşam ne dökersek hiç umursamam gündüz el süpürgemle hergün süpürürüm biraz bunalmışsınız gibi

göz bozukluğunun artışı gebelik belirtisi olarak da geçiyormuş bu arada bilginiz olsun ☺️ ben yaşamıştım bunu göz doktoru hamile olduğumu öğrenince değiştirmedi numaramı. doğumdan sonra düzelecek dedi.
İnşallah canım ama hiç umudum yok regl olacak gibiyim seviniyorum ama en azından regl olcam normalde onu da olamıyorum iki üç ayda ancak 😂

Oraya buraya dökülen kabuk şu bu çokda sorun değil en azından benim için annem bu konuda çok takıntilıydı o yüzden ben rahat olmayı tercih ettim :KK66: akşam ne dökersek hiç umursamam gündüz el süpürgemle hergün süpürürüm biraz bunalmışsınız gibi
Benim annem bize yılbaşı hariç çekirdek yedirmezdi. Eşimde kabuklu yemiş ve meyve bağımlısı adam yiyor bana sinir basıyor. Bence annemde biraz safiyenin annesi gibi kafama işledi herhalde 😂
Birikmişlik aylarca belki yıl oldu nerdeyse ağladığımı hatırlamıyorum bi anda duygu boşalması yaşıyorum ama bunu kontrollü yaşayamıyorum.

Suleymanin Hurremi Suleymanin Hurremi sitede yorumlarını sevdiğim bundan sebepte tanımadan sevdiğim birisiniz.
Umarım kısa zamanda herşey gönlünüzce olur. Bazen burdaki dertleri okuduğumda küçük dertler olduğunu düşünüyorum yaşadıklarımın yanında. Sonra derdin küçüğü büyüğü mü olur, dağına göre boran diyorum. Eşinizle birde kızmadan bagirmadan soylenmeden konuşmaya çalışın bakalim bu sefer fark edecek mi? Guzel bir ortamda mümkünse... Ve umarim en yakın zamanda kucağına mucizeni alırsın.

Benim annem bize yılbaşı hariç çekirdek yedirmezdi. Eşimde kabuklu yemiş ve meyve bağımlısı adam yiyor bana sinir basıyor. Bence annemde biraz safiyenin annesi gibi kafama işledi herhalde 😂
Birikmişlik aylarca belki yıl oldu nerdeyse ağladığımı hatırlamıyorum bi anda duygu boşalması yaşıyorum ama bunu kontrollü yaşayamıyorum.
Normalde bende temizlik konusunda anneme baya benzedim 🤷🏼‍♀️ ama dökülen şeylere takılmıyorum 2dk da süpürülüyor kedim var zatem buna takacak durumum yok :70:

Covidden dolayı ailemi göremiyorum yaklaşık 6 aydır. Kendi bulunduğum şehirdeki kimseyle de görüşemiyorum herkes gibi. Buraya kadar hepimizin aynı zaten.
Sorun her gün aynı rutini yapmaktan bunaldım. Uğraşlar bulmaya çalışıyorum ama artık hevesimde kalmadı. Ot gibi yaşıyorum kalk temizlik yemek çamaşır bulaşık bitti git yat şeklinde otomatiğe bağlamış durumdayım.
Eşimde bu konuda hiç destek değil. Zaten asıl sorun da bu nokta da başlıyor. Temiz bi adamdı ama son zamanlar biraz pasaklılaştı. Ben wc ve banyoyu ıslak sevmem defalarca da uyarırım ıslatma yerleri diye bi abdest alır tüm yerler ıslak kıl tüy içinde arkasına da dönüp bakmaz. Bende tiksiniyorum sürekli yıkamaktan da bıktım artık ya hizmetçi gibi ne öyle e bu sefer tuvaletimi tutuyorum girmemek için son ana kadar sonra hemen bir dkda hızlı hızlı çıkıyorum sanki her yerim pis olmuş gibi nefret bir surat ifadesi ile. Böyle saçma sapan bi psikoloji yaşıyorum resmen. Kabuklu yemişleri yer evin heryerinde ya çekirdek ya kestane kabuğu yada elma armut çekirdeği falan bulurum. Yer koltuğun kenarına parkenin uzerine bırakır gider. Bin kere söylüyorum son zamanlar söylediğim fayda etmediği gibi bide terbiyesiz ses yükseltiyor. Tahammül sınırım kalmadı artık sürekli ağzımı bozuyorum resmen küfür değil ama hakaret ediyorum. Hakaret ettiğim için pişman değilim onun bana uyguladığı psikolojik şiddet hakaretten beter zaten. Ama ben artık kalem düşse kalemi kırmak istiyorum öyle bi tahammülsüzlük seviyesine ulaştım. Uzun zamandır ağlayamazdım herşeye ağlıyorum. Eşim sürekli bağıran biri olmaya başladı işi konusunda çok kritik bir dönem yaşıyor stresi maksimumda anlamaya çalışıyorum ama benim artık yüzüne bile tahammülüm kalmadı sesini dahi duymak istemiyorum o derece koptu artık. Bencillikleri terbiyesizlikleri beni aşırı yıprattı son bir aydır.
Bebek tedavisi görüyorum 1.5 yıldır. Tekrar olumsuz sonuç alınca psikolojik olarak çöküntü yaşadım, covidden dolayı asosyallik aile özlemi, evin yükü, eşimin yaptıkları derken kendimi iyi hissetmiyorum artık. Bazen tabaklardan bardaklardan çıkarıyorum sinirimi ama kesmiyor. Eşyama kıymet veren biriyim oysaki hani sinirle kırmak çözüm değil ama rahatlamak istiyorum kırıyorum kırınca yine kendim topluyorum daha da sinir oluyorum. Ellerim titriyor kaşım gözüm seğeriyor artık sinirden. Ay bilmiyorum çok bunaldım konuşmaya ihtiyacım var.

Edit: Son bir aydır olduğun için bu sorunlar bebek istemeye emin misin diye sormayın. Çünkü konu bebek isteyip istememek değil. Zaten bu konuda olumsuz sonuç aldım yeterince kalbim buruk ve kırgın konuşmak istemiyorum.
Bu pandemi hepimizin dengelerini bozdu. Hayatımız gerçekten alt üst oldu. Eşinizde bunaldı emin olun. Pis bıraktığı yerler için onu bu huyundan vazgeçirmek istiyorsanız ki çok istiyorsunuz orası net 😊 ona bir şekilde bir kere o banyoyu yıkatın. Bakın daha pis bırakacak mı. İnanın çok işe yarıyor. Şuan ben hamileyim başlarda tabi bu kadar ağır değildim çat pat işimi hallediyordum eşim sadece evde olduğu sürelerde yardımcı oluyordu ama şuan maalesef olduğum yerden kalkmak için bile ayrı bir efor sarfetmem gerektiğinden bütün iş eşime kaldı. Ama ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası.😂 Adam banyoyu lavaboları mutfağı falan kendi temizliyor diye mutfakta bir bardak görsün hemen makinaya atıyor, mesela çorba karıştırıyorum dökülüyor bir damla ocağa hemen siliyor kuruyunca zor çıkıyormuş 😂 önceden traş olurdu her yer kıl tüy olurdu bazen o bazen ben temizlerdim dikkat etmezdi hiç şimdi bakıyorum hiç kıl tüy yok 😂 yani kendi emeği olunca kıyamıyorlar.. Bence sizde eşinize temizletin bakın görün sonucu 🤭

Suleymanin Hurremi Suleymanin Hurremi sitede yorumlarını sevdiğim bundan sebepte tanımadan sevdiğim birisiniz.
Umarım kısa zamanda herşey gönlünüzce olur. Bazen burdaki dertleri okuduğumda küçük dertler olduğunu düşünüyorum yaşadıklarımın yanında. Sonra derdin küçüğü büyüğü mü olur, dağına göre boran diyorum. Eşinizle birde kızmadan bagirmadan soylenmeden konuşmaya çalışın bakalim bu sefer fark edecek mi? Guzel bir ortamda mümkünse... Ve umarim en yakın zamanda kucağına mucizeni alırsın.
Çok teşekkür ederim gerçekten iyi dilekleriniz ve güzel yorumunuz için, duygularımız karşılıklı ❤️
Çoğu kişiye göre derdimiz dert değil belki ama gerçekten herkesin sınavı başka omuzlarına taşıyabileceği kadar yük veriliyor. Bazen kelimelere dökemediğimiz durumlar da oluyor tabi forumda yazamadığımız yada kendimize bile itiraf edemediğimiz şeyler. Bunların yükü de ağırlaştırıyor insanı.
Eşimle ben ses tonumu yükseltmeden konuşmaya çalışırım genelde ama o hep tersleyici bir tavır içinde olunca bende artık sessiz kalamıyorum.

Bu pandemi hepimizin dengelerini bozdu. Hayatımız gerçekten alt üst oldu. Eşinizde bunaldı emin olun. Pis bıraktığı yerler için onu bu huyundan vazgeçirmek istiyorsanız ki çok istiyorsunuz orası net 😊 ona bir şekilde bir kere o banyoyu yıkatın. Bakın daha pis bırakacak mı. İnanın çok işe yarıyor. Şuan ben hamileyim başlarda tabi bu kadar ağır değildim çat pat işimi hallediyordum eşim sadece evde olduğu sürelerde yardımcı oluyordu ama şuan maalesef olduğum yerden kalkmak için bile ayrı bir efor sarfetmem gerektiğinden bütün iş eşime kaldı. Ama ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası.😂 Adam banyoyu lavaboları mutfağı falan kendi temizliyor diye mutfakta bir bardak görsün hemen makinaya atıyor, mesela çorba karıştırıyorum dökülüyor bir damla ocağa hemen siliyor kuruyunca zor çıkıyormuş 😂 önceden traş olurdu her yer kıl tüy olurdu bazen o bazen ben temizlerdim dikkat etmezdi hiç şimdi bakıyorum hiç kıl tüy yok 😂 yani kendi emeği olunca kıyamıyorlar.. Bence sizde eşinize temizletin bakın görün sonucu 🤭
Eşim bekarken kendi temizliğini yapan bi adamdı kendi evimizde de yaptı çok kez ama yaptısam yıkarım diyo ama yalap şalap tabi. Bu sefer ben yine sinir oluyorum. Benimkinin kodunu çözemedim daha 😂

Eşim bekarken kendi temizliğini yapan bi adamdı kendi evimizde de yaptı çok kez ama yaptısam yıkarım diyo ama yalap şalap tabi. Bu sefer ben yine sinir oluyorum. Benimkinin kodunu çözemedim daha 😂
Ahahahaa ben onu hiç düşünemedim.. 😂Ama mantıklı düşününce o da haklı.. Temizledikten sonra kirletmek en çok onun hakkı 🤔
Neyse neyse benimki duymasın bunu 🤫

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back