• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabancı Beylerbeyi Polis Evinde düğün yapan veya düğüne giden varmı

_naz

:)
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
106
1
96
44
İstanbul
Kızlar merhaba

Çok yakın bır arkadaşımın düğünü olucak yer araştırıyoruz Beylebeyi polis evnde düğün yapan memnun kalan artıları, eksılerı ne olur yardımcı olun

düğün resımlerı varsa onlarıda gonderırmısınız

tşk ederim kızlarrrrrrrrrrrrr

slm canım bende dedli gibi yer araştırıorum. hayalim düğünümü orda yapmaktı nişanlımın babası polis..

ama int adresinde gördüğün resimler vardır artık orası öle değil o açık alanı kapatmışlar.ve fiyatları saçma şekilde pahalı yemekli içkili en ucuz menü 34 küsür+artı salon kirası 600+sandelye süslemesi kişi başı 2.5+müzik 200+foto video hatırlamıorum+garson parası 1 garson 50 aç tane tutmak istesen sana kalmış yani garson vermiolar sen alıosun gibi gibi...

net adresinde bu fiyatlar yazıo hep zaten bakarsın ama kuzenim orda gitti düğüne hoşuna gimiş manzarası falan..sizinde tavsie edeceğiniz bi yer varsa bana yazın lütfen hala bi yer bulamadımmafoldumben:gitme:

Düğün olarak bilemiyorum organizasyonu nasıl ama süper bir manzarası var..

slm canım bende dedli gibi yer araştırıorum. hayalim düğünümü orda yapmaktı nişanlımın babası polis..

ama int adresinde gördüğün resimler vardır artık orası öle değil o açık alanı kapatmışlar.ve fiyatları saçma şekilde pahalı yemekli içkili en ucuz menü 34 küsür+artı salon kirası 600+sandelye süslemesi kişi başı 2.5+müzik 200+foto video hatırlamıorum+garson parası 1 garson 50 aç tane tutmak istesen sana kalmış yani garson vermiolar sen alıosun gibi gibi...

net adresinde bu fiyatlar yazıo hep zaten bakarsın ama kuzenim orda gitti düğüne hoşuna gimiş manzarası falan..sizinde tavsie edeceğiniz bi yer varsa bana yazın lütfen hala bi yer bulamadımmafoldumben:gitme:

verdiğin bilgiler için tşk ederim sağolll
cnm ben mıhrabad korusunda bır düğüne gitmiştim bayılmıştım ekte goderıyorum ıncelersın

Mihrabat Korusu - Anasayfa
ALINTIDIR

slm canım bende geçen sene akrabamın nişanına gitmiştim oraya.oldukça ufak sayılır.yani düğün için yeterli olurmu bilmiyorum.ama manzara süper ötesi bişeydi.

Back