- Konu Sahibi sevfurkereym
-
canım bence hiç de basit şeyler değil yaşadıkların.eğer evinizin rızkını sürekli ailesine veriyorsa insana tak eder.bu devirde para kolay kazanılmıyor.sen de demişisin çocuklarım babasını göremiyor diye.böyle asalak ailelerden nefret ediyorum.karı kocanın arasını bile açarlar.Allah yardımcın olsun....
insanlar sadece kendilerini sıkıntıda sanıyorlarr. Başkasından para almak ona bel bağlamak bana çok ters. ama aynı şey benimde başıma geldi.
düğünümüzde 1 kuruş yardım etmedi eşimin ailesi. 2,5 yıl oldu evleneli borcu kapattık eşim iş yerinden taminat aldı kalan 3-5 kuruşuda kenara attık.
Geçenlerde bi ev alma durumumuz oldu sağolsun eşim ailesine sölemiş, abisi hemen 10 bin lira fazla kredi çekin bana verin dedi eşime olmaz dedim.neyse bizim ev işi olmadı ama bizde para olduğunu bildikleri için ertesi gün telefonda 15 bin lira yollayın dediler eşime ( eşimin abisinin borçlarını ödemek için ) verirmisiniz falan yokk yani direk nasıl olsa ev almadınız bize yollayın parayı. Elimizde zaten o kadar vardı tuttuk yolladık.
geri gelir mi gelmez mi ne zaman gelir hepsi bir muamma ???? 1 yaşında kızım var 2,5 aylık bıraktım onu sırf borcumuz var maaşımda iyi die döndüm işe. ama noldu ben yemedim al sen ye dedik...
Kayınbiraderim bekar, çokta iyi bi konuma sahip geliride iyi ama borçlarını ödemek bize düştüü.
o yüzden seni çok iyi anlıyorum Ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşer anlar die.
asalakki ne asalak.ama nankörlükte var asla aldım verdiniz saolun demekte yok.eşimle azıcık şakasına bile olsa kayınvalidem yanımızdaysa hemen kılıçlarını kuşanıyo.allahtan eşim müsade etmiyor anne sen karışma işine bak die kestiriyor.yoksa ayrılsak zil takıp oynarlar.eşim onlar için altın yumurtlayan bi tavuk.kendide çalışıyo kayınpeder aslında çok güzelde işi var yeri geliyo haftada 1000 tl kazanıyo ama tutum yok borçlarına sadıklık yok faturalar son raddede ödeniyo.eşim ise tam tersidir.borcuna sadıktır.bende eşimde tutunmluyuz çocuklarımız evimiz kendimiziçin harcarız.ne eşim ne ben sigara alkol içmiyoruz.eşimin kahvedir vs. alışkanlıklarıda yok işten eve evden işe.ama onlarda hepsi var.zamanında kardeşleri abi bune amelemisin çalışıp duruyon die dalga geçiyolardı,markasız kilot bile giymiyolardı.benim eşim şimdi dükkan açtı geçen ay arabamızıda aldı,kaynana onu bile sordu kim üstüne die.şimdi gelip amele abisine ağlıyolar.söylesen zaten kötüyüz geliniz die hepten kötü oluruz.offffff öle dertlenmişimki aklıma geleni yazıyom sinirimden..
dün akşam eşimle konuştum güzelce vermedim dedi.nerde paralar dedim mobilya işiyle uğraşıyor ödediklerinin faturalarını gösterdi deriin bi oh çektim.ona inanmadığım içinde üzüldü kırıldı.ama napayım daha öncekiler aklıma geldikçe içim içimi yedi.merak etme çocuklarımın rızkını vermem artık kendi düşen ağlamaz dedi,şaşırdım bıkmış artık oda demekki bana b elli edemiyor die düşündüm.üzülüyoruz evet ama keyif çatıp çatıp sonra ağlamanında alemi yok.yılbaşı akşamı seslenmediler sormadılarda napıyonuz die.istediğimden değil zaten huzurlu bi gece geçirdim evimde çocuklarımla ve eşimle.ama eve milleti toplayıp içecekler bizi neden çağırsınlarki masraf yapsınlar aleme hoş görünsünler bayılıyolar sonrada bize ağlıyolar eşimde üzülüyo.aman neyse içim rahatladıya gerisi boş.cevaplarınızada çok çok teşekkür ederim....
dün akşam eşimle konuştum güzelce vermedim dedi.nerde paralar dedim mobilya işiyle uğraşıyor ödediklerinin faturalarını gösterdi deriin bi oh çektim.ona inanmadığım içinde üzüldü kırıldı.ama napayım daha öncekiler aklıma geldikçe içim içimi yedi.merak etme çocuklarımın rızkını vermem artık kendi düşen ağlamaz dedi,şaşırdım bıkmış artık oda demekki bana b elli edemiyor die düşündüm.üzülüyoruz evet ama keyif çatıp çatıp sonra ağlamanında alemi yok.yılbaşı akşamı seslenmediler sormadılarda napıyonuz die.istediğimden değil zaten huzurlu bi gece geçirdim evimde çocuklarımla ve eşimle.ama eve milleti toplayıp içecekler bizi neden çağırsınlarki masraf yapsınlar aleme hoş görünsünler bayılıyolar sonrada bize ağlıyolar eşimde üzülüyo.aman neyse içim rahatladıya gerisi boş.cevaplarınızada çok çok teşekkür ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?