- Konu Sahibi sevfurkereym
eşimin ailesine hep iyi tarafından bakayım bakayım diorum ama nafile olmuyo.ha tam herşey düzeli tamam diorum biyerden patlak veriyo.onlar için kötü diemem o ayrı benimki dertleşme şikayet.konuşacak kimsem yok malumda birine bişey anlatırsın sen ak dersin o kalk anlar uzar uzar.dün eşim işten tlf napıyosunuz falan die.oğlan kardeşi var 25 yaşında.çocuk 5 yıldır bi kızla birlikte ama ne nişan var ne söz.öle bekliyolar.zamanında bende 6,5 sene bekledimdi 5 yılı sözlü.çocuk kredi çekti bi araba aldı bi süre kullanır sonra satar zamanı gelince nişan falan yaparız die.dün notere gitmişler bursadan biri gelmiş arabayı satın almak için.ama satış olamamış.sevgili kayınpederin oğlunun adına işyerinde internet hattı vardı icralık olmuş 1150 tl ardından en küçükleri oda 22 yaşında arabayı trafikten men ettirmiş ceza yemiş.çocuk rezil olduğunamı yansın arabanın haciz olacağınamı.bu kayınpederinde ilk vukaatı değil.zamanında bizimde az canbımızı yakmadı.ne paralarım bileziklerim gitti bi araba parası.geri dönüşüde yok,gelmiş abisine dert yanmış sinirinden ağlamış.oda zamanında az söz sölemediydi bize ama şimdi başına gelince hak veriyodur belki.eşime sordum sen para verdinmi die hayır dedi laf geveledi.sabah sordum yine aynı vermedim dedi.her ne olursa olsun ben artık bıktım.ben geceyarılarına kadar bekleyim eşimi çocuklarım baba yüzüne hasret kalsın eşim evinde bi ayak uzatıp oturamasın bunlar borçları yapıp yapıp gelsin ağlasın revamı bu?ben yetirecem artıracam die uğraşayım ama elde var sıfır.dün eşimde para vardı sabah istedim yok akşama ayarlarım dedi.yalan söylemez die düşünüyorum ama biyandanda içim içimi yiyo hazmedemiyorum.okadar borçlarını ödedik bi allah razı olsun demediler yine har vurup harman savurmaya devam ettiler.kayınvalidemde çok masraflıdır.bi yemek yapar akşamları sanırsın evde ordu yaşıyo.bi misafir gelir 6-7 çeşit yapar.halin vaktin iyiyse yaparsın sen borçları tak benim başım ağrısın oğluna ağla zırla sonrada gel keyfim gel.ya belki basit gelecek anlattıklarım ama inanın hazmedemiyorum ya.ben çoluğumun çocuğumun rızkını neden başkalarına hibe edeyim.bi kere olsa tamam sürekli sürekli bıktım bende.kirada oturuyorum.eşime akşam yine sorucam tartışma çıkıcak biliyorum.ya 6 aylık oğlum var bide 6 yaşında .en son 20 günlüktü gördüler sona tam 4,5 ay sonra gördüler ölede gamsız sevgisiz rahatlar.lafa gelincede torunumda torunum.offf offff içim içimi kemirdi stres oldum bütün gün.daha anlat anlat bitmez.haksızlık bu ya 
.

.