• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabahtan beri kafayı yiyorum!!!!!

sevfurkereym

profosyonel ev hanımı:)))
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
796
17
318
İzmir
eşimin ailesine hep iyi tarafından bakayım bakayım diorum ama nafile olmuyo.ha tam herşey düzeli tamam diorum biyerden patlak veriyo.onlar için kötü diemem o ayrı benimki dertleşme şikayet.konuşacak kimsem yok malumda birine bişey anlatırsın sen ak dersin o kalk anlar uzar uzar.dün eşim işten tlf napıyosunuz falan die.oğlan kardeşi var 25 yaşında.çocuk 5 yıldır bi kızla birlikte ama ne nişan var ne söz.öle bekliyolar.zamanında bende 6,5 sene bekledimdi 5 yılı sözlü.çocuk kredi çekti bi araba aldı bi süre kullanır sonra satar zamanı gelince nişan falan yaparız die.dün notere gitmişler bursadan biri gelmiş arabayı satın almak için.ama satış olamamış.sevgili kayınpederin oğlunun adına işyerinde internet hattı vardı icralık olmuş 1150 tl ardından en küçükleri oda 22 yaşında arabayı trafikten men ettirmiş ceza yemiş.çocuk rezil olduğunamı yansın arabanın haciz olacağınamı.bu kayınpederinde ilk vukaatı değil.zamanında bizimde az canbımızı yakmadı.ne paralarım bileziklerim gitti bi araba parası.geri dönüşüde yok,gelmiş abisine dert yanmış sinirinden ağlamış.oda zamanında az söz sölemediydi bize ama şimdi başına gelince hak veriyodur belki.eşime sordum sen para verdinmi die hayır dedi laf geveledi.sabah sordum yine aynı vermedim dedi.her ne olursa olsun ben artık bıktım.ben geceyarılarına kadar bekleyim eşimi çocuklarım baba yüzüne hasret kalsın eşim evinde bi ayak uzatıp oturamasın bunlar borçları yapıp yapıp gelsin ağlasın revamı bu?ben yetirecem artıracam die uğraşayım ama elde var sıfır.dün eşimde para vardı sabah istedim yok akşama ayarlarım dedi.yalan söylemez die düşünüyorum ama biyandanda içim içimi yiyo hazmedemiyorum.okadar borçlarını ödedik bi allah razı olsun demediler yine har vurup harman savurmaya devam ettiler.kayınvalidemde çok masraflıdır.bi yemek yapar akşamları sanırsın evde ordu yaşıyo.bi misafir gelir 6-7 çeşit yapar.halin vaktin iyiyse yaparsın sen borçları tak benim başım ağrısın oğluna ağla zırla sonrada gel keyfim gel.ya belki basit gelecek anlattıklarım ama inanın hazmedemiyorum ya.ben çoluğumun çocuğumun rızkını neden başkalarına hibe edeyim.bi kere olsa tamam sürekli sürekli bıktım bende.kirada oturuyorum.eşime akşam yine sorucam tartışma çıkıcak biliyorum.ya 6 aylık oğlum var bide 6 yaşında .en son 20 günlüktü gördüler sona tam 4,5 ay sonra gördüler ölede gamsız sevgisiz rahatlar.lafa gelincede torunumda torunum.offf offff içim içimi kemirdi stres oldum bütün gün.daha anlat anlat bitmez.haksızlık bu ya :47:
.

son derece haklısınız bence bu ne rahatlık yaa oğlun çalışsın didinsin sen borç yapp ooff bazı anne babalar gerçekten çok fikirsizler bence konuşun eşinizle büyük olan onlar yeri geldiğinde onların size destek vermezi lazım bu ne böylee.. Allah sabır versin :41:

canım bence hiç de basit şeyler değil yaşadıkların.eğer evinizin rızkını sürekli ailesine veriyorsa insana tak eder.bu devirde para kolay kazanılmıyor.sen de demişisin çocuklarım babasını göremiyor diye.böyle asalak ailelerden nefret ediyorum.karı kocanın arasını bile açarlar.Allah yardımcın olsun....

canım bence hiç de basit şeyler değil yaşadıkların.eğer evinizin rızkını sürekli ailesine veriyorsa insana tak eder.bu devirde para kolay kazanılmıyor.sen de demişisin çocuklarım babasını göremiyor diye.böyle asalak ailelerden nefret ediyorum.karı kocanın arasını bile açarlar.Allah yardımcın olsun....

asalakki ne asalak.ama nankörlükte var asla aldım verdiniz saolun demekte yok.eşimle azıcık şakasına bile olsa kayınvalidem yanımızdaysa hemen kılıçlarını kuşanıyo.allahtan eşim müsade etmiyor anne sen karışma işine bak die kestiriyor.yoksa ayrılsak zil takıp oynarlar.eşim onlar için altın yumurtlayan bi tavuk.kendide çalışıyo kayınpeder aslında çok güzelde işi var yeri geliyo haftada 1000 tl kazanıyo ama tutum yok borçlarına sadıklık yok faturalar son raddede ödeniyo.eşim ise tam tersidir.borcuna sadıktır.bende eşimde tutunmluyuz çocuklarımız evimiz kendimiziçin harcarız.ne eşim ne ben sigara alkol içmiyoruz.eşimin kahvedir vs. alışkanlıklarıda yok işten eve evden işe.ama onlarda hepsi var.zamanında kardeşleri abi bune amelemisin çalışıp duruyon die dalga geçiyolardı,markasız kilot bile giymiyolardı.benim eşim şimdi dükkan açtı geçen ay arabamızıda aldı,kaynana onu bile sordu kim üstüne die.şimdi gelip amele abisine ağlıyolar.söylesen zaten kötüyüz geliniz die hepten kötü oluruz.offffff öle dertlenmişimki aklıma geleni yazıyom sinirimden..

insanlar sadece kendilerini sıkıntıda sanıyorlarr. Başkasından para almak ona bel bağlamak bana çok ters. ama aynı şey benimde başıma geldi.
düğünümüzde 1 kuruş yardım etmedi eşimin ailesi. 2,5 yıl oldu evleneli borcu kapattık eşim iş yerinden taminat aldı kalan 3-5 kuruşuda kenara attık.
Geçenlerde bi ev alma durumumuz oldu sağolsun eşim ailesine sölemiş, abisi hemen 10 bin lira fazla kredi çekin bana verin dedi eşime olmaz dedim.neyse bizim ev işi olmadı ama bizde para olduğunu bildikleri için ertesi gün telefonda 15 bin lira yollayın dediler eşime ( eşimin abisinin borçlarını ödemek için ) verirmisiniz falan yokk yani direk nasıl olsa ev almadınız bize yollayın parayı. Elimizde zaten o kadar vardı tuttuk yolladık.

geri gelir mi gelmez mi ne zaman gelir hepsi bir muamma ???? 1 yaşında kızım var 2,5 aylık bıraktım onu sırf borcumuz var maaşımda iyi die döndüm işe. ama noldu ben yemedim al sen ye dedik...

Kayınbiraderim bekar, çokta iyi bi konuma sahip geliride iyi ama borçlarını ödemek bize düştüü.

o yüzden seni çok iyi anlıyorum Ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşer anlar die.

insanlar sadece kendilerini sıkıntıda sanıyorlarr. Başkasından para almak ona bel bağlamak bana çok ters. ama aynı şey benimde başıma geldi.
düğünümüzde 1 kuruş yardım etmedi eşimin ailesi. 2,5 yıl oldu evleneli borcu kapattık eşim iş yerinden taminat aldı kalan 3-5 kuruşuda kenara attık.
Geçenlerde bi ev alma durumumuz oldu sağolsun eşim ailesine sölemiş, abisi hemen 10 bin lira fazla kredi çekin bana verin dedi eşime olmaz dedim.neyse bizim ev işi olmadı ama bizde para olduğunu bildikleri için ertesi gün telefonda 15 bin lira yollayın dediler eşime ( eşimin abisinin borçlarını ödemek için ) verirmisiniz falan yokk yani direk nasıl olsa ev almadınız bize yollayın parayı. Elimizde zaten o kadar vardı tuttuk yolladık.

geri gelir mi gelmez mi ne zaman gelir hepsi bir muamma ???? 1 yaşında kızım var 2,5 aylık bıraktım onu sırf borcumuz var maaşımda iyi die döndüm işe. ama noldu ben yemedim al sen ye dedik...

Kayınbiraderim bekar, çokta iyi bi konuma sahip geliride iyi ama borçlarını ödemek bize düştüü.

o yüzden seni çok iyi anlıyorum Ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşer anlar die.

Keske vermeseydiniz. Ne olacagi belli olmaz.
Ay ben cildiriyorum boyle insanlara ( size degil parayi ver diyenlere)

asalakki ne asalak.ama nankörlükte var asla aldım verdiniz saolun demekte yok.eşimle azıcık şakasına bile olsa kayınvalidem yanımızdaysa hemen kılıçlarını kuşanıyo.allahtan eşim müsade etmiyor anne sen karışma işine bak die kestiriyor.yoksa ayrılsak zil takıp oynarlar.eşim onlar için altın yumurtlayan bi tavuk.kendide çalışıyo kayınpeder aslında çok güzelde işi var yeri geliyo haftada 1000 tl kazanıyo ama tutum yok borçlarına sadıklık yok faturalar son raddede ödeniyo.eşim ise tam tersidir.borcuna sadıktır.bende eşimde tutunmluyuz çocuklarımız evimiz kendimiziçin harcarız.ne eşim ne ben sigara alkol içmiyoruz.eşimin kahvedir vs. alışkanlıklarıda yok işten eve evden işe.ama onlarda hepsi var.zamanında kardeşleri abi bune amelemisin çalışıp duruyon die dalga geçiyolardı,markasız kilot bile giymiyolardı.benim eşim şimdi dükkan açtı geçen ay arabamızıda aldı,kaynana onu bile sordu kim üstüne die.şimdi gelip amele abisine ağlıyolar.söylesen zaten kötüyüz geliniz die hepten kötü oluruz.offffff öle dertlenmişimki aklıma geleni yazıyom sinirimden..

eşim amele ama sizin gibi dilenci değil diyeceksin böylelerine.alnının teriyle kazanıyor bizi başkalarına muhtaç etmiyor,para dilenmiyoruz çok şükür demek var ama neyse....

Son düzenleme:
eşime amele demelerinin sebebide gece gündüz çalışıyo hep iş kıyafetleriyle olması yani.mesleği çok iyi mobilya-dekarasyon ustasıdır.abisi çok uğraştı kardeşlerini yanına aldı meslek sahibi olsunlar die ama rahat iş aradılar şimdide bişe lazım olsun abi yapsana etsene.öle çok kızıyorumki.görünürde ufak tefek şeyler ama birikincede dağ tepe deniz oluyo insanın içinde.

böyle insanları bilirim canım sorumsuzca hareket eden hesabını kitabını bilmeyen insanlara her zaman kızarım sen çok haklısın şimdiye kadar hep vermişsiniz zaten bundan sonrası için hayır demeyi bilin kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyin

valla benim durumum kötüyken dışarda yemiyorum,yiyecegimden bile kısıyorum. istedigim begendigim kıyafeti bile almıyorum, gereksiz masraftan kaçıyorum para biriktirmek için, borçtan kurtulmak için, e peki ben bunlar yaparken benim canım yokmu, bende çatır çatır harcamayı bilirim
sen (oğlundan para çekmeye çalışan ana , baba, kardeşler) hiç bişeyden geri kalma, savur sonra param yok de agla, gurursuzluk bu

dün akşam eşimle konuştum güzelce vermedim dedi.nerde paralar dedim mobilya işiyle uğraşıyor ödediklerinin faturalarını gösterdi deriin bi oh çektim.ona inanmadığım içinde üzüldü kırıldı.ama napayım daha öncekiler aklıma geldikçe içim içimi yedi.merak etme çocuklarımın rızkını vermem artık kendi düşen ağlamaz dedi,şaşırdım bıkmış artık oda demekki bana b elli edemiyor die düşündüm.üzülüyoruz evet ama keyif çatıp çatıp sonra ağlamanında alemi yok.yılbaşı akşamı seslenmediler sormadılarda napıyonuz die.istediğimden değil zaten huzurlu bi gece geçirdim evimde çocuklarımla ve eşimle.ama eve milleti toplayıp içecekler bizi neden çağırsınlarki masraf yapsınlar aleme hoş görünsünler bayılıyolar sonrada bize ağlıyolar eşimde üzülüyo.aman neyse içim rahatladıya gerisi boş.cevaplarınızada çok çok teşekkür ederim....

dün akşam eşimle konuştum güzelce vermedim dedi.nerde paralar dedim mobilya işiyle uğraşıyor ödediklerinin faturalarını gösterdi deriin bi oh çektim.ona inanmadığım içinde üzüldü kırıldı.ama napayım daha öncekiler aklıma geldikçe içim içimi yedi.merak etme çocuklarımın rızkını vermem artık kendi düşen ağlamaz dedi,şaşırdım bıkmış artık oda demekki bana b elli edemiyor die düşündüm.üzülüyoruz evet ama keyif çatıp çatıp sonra ağlamanında alemi yok.yılbaşı akşamı seslenmediler sormadılarda napıyonuz die.istediğimden değil zaten huzurlu bi gece geçirdim evimde çocuklarımla ve eşimle.ama eve milleti toplayıp içecekler bizi neden çağırsınlarki masraf yapsınlar aleme hoş görünsünler bayılıyolar sonrada bize ağlıyolar eşimde üzülüyo.aman neyse içim rahatladıya gerisi boş.cevaplarınızada çok çok teşekkür ederim....

hesap sormak ayıp birşey değil bence aile içi.iyi yapmışsınız...en azından siz rahatlamışsınızdır.

Eviniz kiraymış,iki evladınız varmış ....

Böyle ailelerin vicdanı hiç sızlamazmı merak ediyorum doğrusu.:19:

bak gördünmü eşinde anlamaya başlamış artık olan biteni hatta daha fazlasını bence sana fırsat vermemeye çalışıyor.önceden olan biten herşeyi unutmaya çalış en azından gündeme getirme bırak çoluğunun çocuğunun sadakası olsun.ayrıcada 4.5 aydır torunlarını bile görmediler demişsin bence bırak gelmesin arayıp sormasınlar.sen evinde çocukların ve eşinle mutluluğuna bak...

Back