- 9 Eylül 2024
- 19
- 9
- 23
- Konu Sahibi gecemavisi3
Arkadaşlar artık bu durum beni çıldırtıyor. Arkadaş uyarıdan da anlamıyor. Sabahtan akşama kadar konuşmadığı an yok. Hem görüntülü hem sesli . Ders çalışırken bile saygısı yok. Kendisi ders çalışırken son ses müzik açıp ıslık çalarak çalışıyor. Bir yandan da sevgilisiyle konuşuyor. O bu halde ders çalışırken 1,2 kez annemle konuştum ama onun sesi annemin sesinden daha çok geliyordu. Kalktı sertçe kapıyı çarptı. Hayır yani son ses müzik açıp ıslık çalarak bir yandan da sevgilinle konuşmak seni rahatsız etmiyor da benim kendi sesimi zor duyduğum bir telefon konuşması seni nasıl rahatsız edebiliyor? Kalkıp kapıyı serte çarptı . Bende uyarıyı anladım telefonu kapattım. Ve hiç odada konuşan birisi de değilim . Dışarıda konuşup odaya tekrar girerim.
Derslerim onun derslerinden çok daha ağır , gerçekten sessiz bir ortama ihtiyacım var ve bu odada ki herkes için geçerli . Dinlenmek istediğim zaman da geçerli ders çalıştığım zamanda . Bir konuşursun iki konuşursun günde 40 kere konuşmak nedir ya? Ses desibeli de çok yüksek bunu dile getirince kürt genlerimde var diyor .d ilk zamanlar türkler ermenileri katletti bebek katilleri gibi kelimeler kullanıyordu . Aynı görüşte olmadığımızı fark edince de r yaptı kendisi.
Ve sürekli bir şeyleri göze sokma çabasında . Aşırı yapmacık gülüyor çok seviyordum ama son zamanlar da beni bunalttı. Sabahları alarmı 3 saat çalıyor hepimiz uyanıyoruz o uyanmıyor. Terliğimi giyiyorum yataktan çıkmak için minnacık sese uyanıp oflayıp sağa sola dönüyor. Çok cins birisi , ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum?
Derslerim onun derslerinden çok daha ağır , gerçekten sessiz bir ortama ihtiyacım var ve bu odada ki herkes için geçerli . Dinlenmek istediğim zaman da geçerli ders çalıştığım zamanda . Bir konuşursun iki konuşursun günde 40 kere konuşmak nedir ya? Ses desibeli de çok yüksek bunu dile getirince kürt genlerimde var diyor .d ilk zamanlar türkler ermenileri katletti bebek katilleri gibi kelimeler kullanıyordu . Aynı görüşte olmadığımızı fark edince de r yaptı kendisi.
Ve sürekli bir şeyleri göze sokma çabasında . Aşırı yapmacık gülüyor çok seviyordum ama son zamanlar da beni bunalttı. Sabahları alarmı 3 saat çalıyor hepimiz uyanıyoruz o uyanmıyor. Terliğimi giyiyorum yataktan çıkmak için minnacık sese uyanıp oflayıp sağa sola dönüyor. Çok cins birisi , ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum?