Anket Sabahları sizi sıcacık yatağınızdan kaldıran nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sabahları sizi sıcacık yatağınızdan kaldıran nedir?

• Sizi kahvaltıda bekleyen sıcak çayınız ve börekler,poğaçalar..

OY: 12 3,3%
  • İşe/okula gitmek için kalkıyorsunuz..Yani mecburen..

OY: 207 56,4%
  • Hergün izlediğiniz sabah programı..

OY: 4 1,1%
  • Durmadan çalan ve sinir olduğunuz saat yüzünden..

OY: 33 9,0%
  • Diğer..(Belirtiniz..)

OY: 111 30,2%

• Ankete Katılan
    367
okula gitmek icin..
daha dogrusu ben kalkmiyorumda, annem zorla kaldiriyor

sabahları en güzeli o muhteşem varlıklara kalkmak olsa gerek... :çiçek:

bende o muhteşem varlık için uyananlardanım...bazan beni öperek uyandırması yok mu işte bu her şeye değer....

Kızımı kreşe gönderiyorum.7.25 te servis geliyor. Ardından işe gidiyorum. Off ya şu mesai saatini 12.00 filan yapsalar.:çok üzgünüm:

Sabah güneşin parlaması ve köpeğimle yürüyüşe çıkmamız.

iş,okul,çocukların okulu,çalar saat,daha ne sayayım ki....

aptal telefon yüzünden kalkmak zounda kaliyorum genelde.gerci kocacim giderken beni öper ve askim ben cikiyorum diye fisildar ama yataktan kalkmiyorum tabi.sadece gözüm kapali el salliyorum kociskoma

Tabiiikiiii işşşş ya hele uykuu alamadıysam varsa sıyırıyorum kafayı ve çok sinirli oluyorum ve hiç çekilmiyorummmmm bununda farkındayım ....

cep telefonum ya,en sonunda bi gün kırıcam onu rahatlıcamjeyyarama ben isterdimki beni eşim uyandırsın öperek:asigim: nerde

bugün haziran 1 busra tuna arkadaşım iyiki doğmuşun nice mutlu seneler dilerim:)

Benide sicak yatagimdan kaldiran tek sebep oglusumun okula gidecek olmasi kahvaltisi hazirlanmasi bunlar aslinda bana zevk veriyor kahvaltisini yedigi icin icim rahat, calismadigim halde sonra yatip bir daha uyuyamam

bugün haziran 1 busra tuna arkadaşım iyiki doğmuşun nice mutlu seneler dilerim:)

Çok teşekkür ederim canıma.s. Gerçi yarın 1 haziran ..Normalde doğum günümden 1 hafta önce hazırlık yaparlardı ama ne ailemden ne arkadaşlarımdan tık yoksenağlama Ama büyük ihtimalle sürpriz hazırlıyolar..bugün çaktım zaten bişiler jeyyar tekrar teşekkürler hayatım:dance:

ben kalkıp işe gidiyorum, normalde servislerimiz var ama bazen yarım saat daha uyumak için arabayla gitmeye karar veriyorum..

nomalde söylene söylene uyanırdım işe ama şimdi bebeğim var ve onun için seve seve zombi gii olsamda uyanıyorum sabahın beşinde bana gülmsemeye başlıyor nasıl uyanmmam

oğlum saolsun sabah saat kurmaya falan hiç gerek yok her sabah tepemde:)bide yalaktır annesi yesin onu

Okul,okul,okulllll bi bitse de kurtulsam artık dediğim okull

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…