- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
hergün 7 gibi uyanmış olurum ikinci işim kendime kahvaltı hazırlamak en güzel bardağımı tabağımı çıkarırım tabağıma 1 kk kadar peynirimi 1 kırmızı biberimi 2 cevizimi varsa yeşilliğimi güzelce koyarım .sonra 1 tereyağlı omlet yaparım üstüne baharat koyarım 1 bardak sütümü koyup tv izlerken rahat bir kahvaltı yaparım bazen çay demlerim bu benim için dinlenme oluyor o yüzden sanırım hiç vazgeçmiyorumGünaydınnlarrr
Eşimi işe yolladıktan sonra tek başıma kahvaltı yapmayı hiç sevmiyorum ve çok iştahsız oluyorum sabahları. Haftasonu eşim evdeyken çok güzel kahvaltılar hazırlıyorum ama kendime hazırlayamıyorumtavsiyeleriniz nelerdir? Bu düzenimi nasıl oturtabilirim
Deniycem canımKahvaltısız bigün aaay düsünürken başıma agrı girdi hayatta vazgecemem kahvaltıdan. Bu süreç kendi kafanızda biter. Kendinizi mecbur kılın ve servis tabagna yiyecekleriniz porsiyonluk koyun. Yani herseyi masaya çikartmayin sadece bir tabaga hazirlayin ve onu bitirmeye çalısın
BiliyorumGünün en önemli ögünüü
Ayy keşke bende öyle yapabilsem o kadar iştahsız oluyorum ki sabahları direk tv açıyorum oturuphergün 7 gibi uyanmış olurum ikinci işim kendime kahvaltı hazırlamak en güzel bardağımı tabağımı çıkarırım tabağıma 1 kk kadar peynirimi 1 kırmızı biberimi 2 cevizimi varsa yeşilliğimi güzelce koyarım .sonra 1 tereyağlı omlet yaparım üstüne baharat koyarım 1 bardak sütümü koyup tv izlerken rahat bir kahvaltı yaparım bazen çay demlerim bu benim için dinlenme oluyor o yüzden sanırım hiç vazgeçmiyorum
Günaydınnlarrr
Eşimi işe yolladıktan sonra tek başıma kahvaltı yapmayı hiç sevmiyorum ve çok iştahsız oluyorum sabahları. Haftasonu eşim evdeyken çok güzel kahvaltılar hazırlıyorum ama kendime hazırlayamıyorumtavsiyeleriniz nelerdir? Bu düzenimi nasıl oturtabilirim
Bende hiç alışkın değilm hamiş de kalınca mecbur...bi tost bi sallama çay en kolay en oluru..Günaydınnlarrr
Aynen canım bugün tost ekmeği aldım markete gittiğimdeBende hiç alışkın değilm hamiş de kalınca mecbur...bi tost bi sallama çay en kolay en oluru..
Bende bir türlü sevemedim kahvaltıyı ve düzene oturtamadım bazen yapıyorum bazen yapmıyorumben kahvalltı hiç sevmem çalışmadan önce bişy hazırlamamak için akşamdan kalan yemeklerı yıyordum börek alıyordum yada . halen sevmıyorum kahvaltıyı şimdi düzene oturtutm ıkı yumurta haslıyorum ayakta beyazlarını azıma atıyorum maksat tok tutsun.
Evet bende ama üşeniyorum tekken kendime birşeyler hazırlamayı birde hiç iştahım olmuyoben de hiç yapamıyorum çok arada sırada canım istiyor sabahları doya doya kahvaltı yapmayı..11 den sonra en ideal zaman ama işten dolayı o da mümkün değil...
tv çok oyalıyor insanı bende öyleyim 1. olmasada 3. 4. işim tv açmak oluyor .Ayy keşke bende öyle yapabilsem o kadar iştahsız oluyorum ki sabahları direk tv açıyorum oturup
Aynen canımtv çok oyalıyor insanı bende öyleyim 1. olmasada 3. 4. işim tv açmak oluyor .
1 kupa kahve ile başlayabilirsin 1 saat sonra güzel bir kahvaltı tabağı hazırlayabilirsin sandwiç olur omlet olur granola yapıp sütle yiyebilirsin apartif gibi olur hem
Ne güzelKaç yaşındayım güne kahvaltısız başlamamışımdır şimdiye dek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?