• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahları Ağız kokusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar fıkırlerınıze cook ıhtıyacım war... sewgılımle sabah uyanınca agızım cok kotu kokuo we rahatsız oluo:( sabah agzımın kokmaması ıcın napabılırım:( noolur bısıler onerın:( ewde yapabılecegım bısı warmı.. yada urun:(

kesinlikle kafamıza göre ilaç vs kullanmamamız gerekiyor. bence direk dişhekimine müracaat ...

Ağız kokusunun korkunç birşey olduğuna bende katılıyorum açıkçası!Çözümlerin geneli malesef geçici!Bir an önce dişçiye gidin

Gidene kadar da akşam uyumadan diş fırçalamak,sabah kalkınca da 2 bardak su içmek oldukça etkili

Kızlar ,peki bu dişeti hastalığı eger varsa nereye başvuracaz???hangi doktora? Dişçim çünkü bana bişey demiyor o konuda

arkadaslar yardiminiza benimde ihtiyacim var. Ben sabahlari kalkdigimda agzimi yaxalarken bikac kes bogaz yolumdan balaca sari bisey geldiyin gormusem inanilmaz kotu kokuyordu bunun ne oldugun bilen varsa aranizda benim gibi sorun yasayan varsa lutfen yardimci olun kimseye deyede bilmirem.

Dis eti problemi ve ayni zamanda curukler cok fazla kokuya yol aciyor. Disciye gitmek gereklidir.bide duzenli olarak dis fircalamak cok onemli.

bende dil temizleme alışkanlığı yoktu, dil temizliğine başladıktan beri genel ağız kokum %90, sabahki ağız kokum da %80 oranında azaldı diyebilirim, önce macunla fırçalıyorum ardından hemen macunsuz fırçalıyorum, birkaç gün arayla tekrarlıyorum

arkadaslar fıkırlerınıze cook ıhtıyacım war... sewgılımle sabah uyanınca agızım cok kotu kokuo we rahatsız oluo:( sabah agzımın kokmaması ıcın napabılırım:( noolur bısıler onerın:( ewde yapabılecegım bısı warmı.. yada urun:(

düzenli olarak diş fırçalayan biri isen mide kapağı ile ilgili bi sorunun olabilir.

Bu koku problemi bendede var ama benimki dişlerden kaynaklı değil.Dişlerimde ne bir çürük ne bir dolgu var zaten nefesten geliyor koku özelliklede aç olduğum zamanlar.Ayrıca bende sinüzit değilde alerjim var yaz kış burun ve geniz akıntım olur sürekli bunun için ayrı doktora gittim testler vs bu geçmez hiç dedi bununla yaşamayı öğreneceksin dedi doktor ama bu kokudan nasıl kurtulucam bilmiyorum kendime uyuz oluyorum çantamda felan hep şekerleme sakız bulunduruyorum bir yere giderken ağzıma atıyorum:S

Bende de var bu problem doktora gidiyorum . Dişlerin yaşına göre mükemmel diyor bir şey yok diyor. Listerine kullandım sonra o iyi geldi sabah kalkınca olan o ağızın çamıur gibi vb olması olmuyor. Ama bunu uzun süre kullanmamak geerekiyor muş. Valla artık doktorlarada hiç güvenmiyrorum ezbere iş yapıyorlar.

boğazla ılgılı hastalıklar mıde rahatsızlığı ve sınuzıt varsa bır problem oolmasa bıle dişlerde agız kokusu yapabılıyor arkadaşlar maalesef ....agız çalkalama suları ve duzenlı fırcalamktan başka care yok gıbı maalesef...karanfıl çiğnemekte faydalı oluyor...

Ağız kokusunun en önemli sebebi dilimizmiş. Ben dişimi fırçaladıktan sonra artık dilimi de temizliyorum. Bunun için Dilsil adında U şeklinde bir temizleyici aldım kullanıyorum. Internet sitesinden satılıyor yalnız. Çok memnun kaldım. Eşimin mide yanmasına bile iyi geldi.. kesinlikle deneyin memnun kalırsınız.

Back