Ayrıca kuraya gitsin neden müdür belirliyor kiOkulumuz tam gündü. Bu sene ikili eğitime geçti. Aynı branştan 4 öğretmeniz. Hepimizin küçük çocuğu var ve hepimiz sabahçı olmak istiyoruz. Müdür 2 kişiyi sabahçı yapıcam, aranızda karar verin, veremezseniz benim takdirime kalır demişti sene sonunda. Hiç kimse fikrini değiştirmemiş, sanırım müdüre kalacak da o neye göre belirleyecek. Sizin okullarda durum nasıl?
Ayrıca kuraya gitsin neden müdür belirliyor ki
Canım diğer arkadaşların ne düşünüyor peki
Bu yıl öğlecilik sana düşerse seneye sabahçılığı garantilemelisin bence cnm haksızlık olmamalı.Açıkcası herkes sabahçı olmak için kendini acındırıyor. Kısmen sabahçılığa yanaşırlar mı dersen zannetmiyorum.
bence kura çekilsin.Sabahçı olmak gibisi var mı ya
hocam ben de şanssız bir öğretmenim, branşçıyım 29 saat derse 2. norm açtılar öğretmen geldi üstelik köy okulunda çalışıyorum bu ne bolluk AllahımŞimdi bunu okuyunca bi kötü oldum. Ne umutlarla başlamışım seneye. İdare değişti, yeni gelen öğretmenin halinden anlamıyor. Öğlenci oldum, sabahçılar çıkıp, evlerine çocuklarına dönerken, ben yeni başlıyorum. Bende ki bu şansla ...
hocam ben de şanssız bir öğretmenim, branşçıyım 29 saat derse 2. norm açtılar öğretmen geldi üstelik köy okulunda çalışıyorum bu ne bolluk Allahım
3. saatten sonra öğrenci kopar hocam verim alınmaz, öğretmene de zor gerçekten Allah yardım etsin öğlenci öğretmene sabahçının günü uzun olur öğlencinin vakti hep dar, öğlencilik de yaptım kafamı kaldıramazdım umarım değişir durumunuz inşallah sabahçı olursunuz, burda bazı okullarda böyle durumlarda bütün öğretmenlerin hem sabahçı hem öğlenci günü oluyor bu da zor ama hak geçmiyor diye düşünülüyorHocam bu sene 11-12 gibi çıkıyorum evden. Daha 8'de evde olmadım. Ben koca kadın, yoruldum, o çocuklar ne yapıyorlar bilmiyorum.
Hak geçmemesi çok önemli bence. İlk sayfada bahsetmiştim. 6 öğretmenix. 3ümüz öğleciyiz. Diper üçü sabahçu. Ve hepimiz seneye devreler değişecek diye biliyorduk. Ama en eskimiz duymadım. banane ben öğleci olmam. Vs. Sözlerde bulunuyor. Okulun en eski öğretmeni olduğundan müdür onun sözüne bakıyor. Ne olacak bilmiyorum. Ne çoook haksıızlık yapılıyor.3. saatten sonra öğrenci kopar hocam verim alınmaz, öğretmene de zor gerçekten Allah yardım etsin öğlenci öğretmene sabahçının günü uzun olur öğlencinin vakti hep dar, öğlencilik de yaptım kafam azdım umarım değişir durumunuz inşallah sabahçı olursunuz, burda bazı okullarda böyle durumlarda bütün öğretmenlerin hem sabahçı hem öğlenci günü oluyor bu da zor ama hak geçmiyor diye düşünülüyor
Hak geçmemesi çok önemli bence. İlk sayfada bahsetmiştim. 6 öğretmenix. 3ümüz öğleciyiz. Diper üçü sabahçu. Ve hepimiz seneye devreler değişecek diye biliyorduk. Ama en eskimiz duymadım. banane ben öğleci olmam. Vs. Sözlerde bulunuyor. Okulun en eski öğretmeni olduğundan müdür onun sözüne bakıyor. Ne olacak bilmiyorum. Ne çoook haksıızlık yapılıyor.
Zaten öğretmen kim ki.Bizim de hep böyle olacakmış hocam. Ne zaman yeni okul yapılır bir grup oraya taşınır öyle düzelir dediler. Tek bir velinin isteğiyle yasiyoruz tüm sıkıntıyı beni üzen de bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?