kizim 10 aylik gece en gec 20.30 da yatar sabah 7.30 - 8.30 arasi uyanir gecede aralarda en fazla 2-3 kez kalkar biraz emer uyurdu ama nolduysa 1 haftadir 2-3 gunde bir gece 02.00 03.00 gibi uyaniyor bidaha uyuyamiyor uyumak istiyor gibi ama bir turlu uyuyamiyor odasi ayri basinda bekliyorum tam uyudu diyorum kapidan cikiyorum tam yataga yatiyorum basliyor aglamaya bikmadan usanmadan yatiriyorum yerine pispisliyorum poposuna hafif hafif vurarak uykuya daliyor normalde naptiysam uyutamiyorum, dun gece kabus gibiydi gece 9 da zor uyudu bende 1'e dogru yattim uyumam zaten 1 saati bulur tam uyuyacagim 02.00 de uyandi 3 e kadar uyutmayi denedim odasinda olmadi bizim odamiza aldim oturdu yatagin icinde hep yatiyor kalkiyor yuvarlaniyor cildirmak uzereydim saaat 4 oldu uyku yok cocukta ben sizip kalmisim yatakta baktim agliyor oturmus yanima saat 5 i geciyordu emzigini verdim agzina odasina goturdum yatirdim hemen uyudu sabah 7 de uyandi napacagimi bilmiyorum neden boyle oluyor acaba basina boyle bisey gelmis tecrubeli annelerden yardim istiyorum hasta olabilirmi kizim disten olabilir diye dusundum ama kizimin 6 disi var onlar cikarken hic gece problemimiz olmamamisti biraz uzun oldu okuyan herkese tesekkurler..