Rüya Yorumları sabah ses işitmek

nees

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
327
0
Merhaba kızlar ben bir şey sormak istiyorum.Aslında anlatacağım şey tam olarak rüya değil.Sabah uyandım,yatarken kulağımda birinin konuştuğunu duydum.Yani gözüm kapalı ama uyanığım,konuşuyor biri.2 kere oldu bu olay.Acaba rüya gördüm de gerçek olarak mı algıladım yoksa gerçekten olabilir miydi böyle bir şey.Olay sabah oldu ama beni korkutmaya yetti;birde ateş sesi de geliyordu.

Merhaba kızlar ben bir şey sormak istiyorum.Aslında anlatacağım şey tam olarak rüya değil.Sabah uyandım,yatarken kulağımda birinin konuştuğunu duydum.Yani gözüm kapalı ama uyanığım,konuşuyor biri.2 kere oldu bu olay.Acaba rüya gördüm de gerçek olarak mı algıladım yoksa gerçekten olabilir miydi böyle bir şey.Olay sabah oldu ama beni korkutmaya yetti;birde ateş sesi de geliyordu.

aslında bende bunu merak ediyorum çünkü banada oldu....bende bi ara sabah uyurken bi ses ismimi söyledi annemin sesine benziyodu....ama fısıltıyla kulağıma söyler gibi.yataktan bi fırladım kapı kapalı anneme sordum gidip benim yanıma geldinmi diye hayır gelmedim dedi...çok tuhaf bi sesti yankılı...hala kulağımda...çok ilginç

bu banada oluyor hatta ben uyanmış bilincim açık olduğu halde hareket edemiyorum hareket etttiğimi sanıyorum ama hiç bişey olmuyo
yanıma gelenler oluyo bikere gördüm diğerlerinde gözümü açmıyorum uyku ile uyanıklık arasında oluyor bu ozaman yakalıyor bazen sizin gibi
ses te duyuyorum tanıdığn birinin sesiyle konuşuyo bazen ben bendekinin nedenini biliyorum büyü sizdede böyle şey olabilir
sakın o gelen sese cevap vermeyin belki rüyadır ama bilinciniz yerindeyse bende dediğim bu olay ben yaşlılardan duyardım hep bizede bu yönde hep öğütler gelirdi böyle birşey olursa sakın ses vermeyin derlerdi yoksa sizi sahipleniyorlarmış

uyku ile uyanıklık arasında olan vücudun kaskatı kesilmesi ve sesleri işitmen bilincinin yarı açık olupta buna yakalanmanın sebebi karabasandır..çok sıkıntılıysan huzursuz yattıysan yada gusül abdestsizsen bu şeklide kötü rüyalara yakalanabilirsin yada ağırlık çöker kalkamazsın...o esnada seslerde duyabilirsin annenin kardeşinin falan....ama benim bahsettiğim karabasanla gelen sesler değil...normal uyurken gözlerim kapalıyken duyduğum ses...seslere karşılık vermeye gelince bilmiyorum varmı öyle bişey sahiplenme gibi...

Ya büyü falan olduğunu sanmıyorum-kim niye yapsın.Karabasan falan da değil uyandım ama gözümü açmadım sonra birisi konuştu.2 kere olunca korktum.Belkide kulaklarımı baktırmalıyım.:) Cevaplar için teşekkürler kızlar.

X