Okul sahibesiKim bunu yapan
Cevap vermeniz gerek sessiz kalırsanız böyle içinizde kalırOkul sahibesi
Umarım türkçe öğretmeni değilsinizdirMerhaba arkadaşlar ben özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum .Dün nöbet sırası bendeydi bu okulda 2.senem benden önce çalışanlar hiç istekli değil ayda yılda bir etkinlik yapan insanlarmış sürekli onları kötüler yerden yere vurur .Neyse bana işi düştüğünde çok iyi bir insan ama normalde yüzü asık biri dün nöbetten sonra petekleri açık bıraktım bunun için sabah bana eline not mu yazıl veremem lazım neden unutuyorsun falan dedi başka şeylerde morali bozuktu işte bir kaç veli sorunlu onlarada sinirli bana tirip attı zaten devredilen artık bıktım vs dedi sanki bir sürü sorun yapmış gibi hissettim kendimi diğer iki kızı tembihliyordu bütün sınıflarda olsun gözünüz diye yarın umreye gidecek onlara ben çıkıyorum dedi banada görüşürüz dedi benim yüzümde haliyle asıktı böyle yapması zoruma gitti yani şuan hiç ama hiç iyi değilim zaten şurda dört ay kaldı daha kesinlikle çalışmam burada
Merhaba arkadaşlar ben özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum .Dün nöbet sırası bendeydi bu okulda 2.senem benden önce çalışanlar hiç istekli değil ayda yılda bir etkinlik yapan insanlarmış sürekli onları kötüler yerden yere vurur .Neyse bana işi düştüğünde çok iyi bir insan ama normalde yüzü asık biri dün nöbetten sonra petekleri açık bıraktım bunun için sabah bana eline not mu yazıl veremem lazım neden unutuyorsun falan dedi başka şeylerde morali bozuktu işte bir kaç veli sorunlu onlarada sinirli bana tirip attı zaten devredilen artık bıktım vs dedi sanki bir sürü sorun yapmış gibi hissettim kendimi diğer iki kızı tembihliyordu bütün sınıflarda olsun gözünüz diye yarın umreye gidecek onlara ben çıkıyorum dedi banada görüşürüz dedi benim yüzümde haliyle asıktı böyle yapması zoruma gitti yani şuan hiç ama hiç iyi değilim zaten şurda dört ay kaldı daha kesinlikle çalışmam burada
Öğretmenlik yaptığınız okul, dini eğitim veren kreş - anaokullarından mı ?Okul sahibesi
Her şeye bu kadar takılmayın, hayat sizi zorlar. Onlara öyle dedi bana görüşürüz dedi gibi...Merhaba arkadaşlar ben özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum .Dün nöbet sırası bendeydi bu okulda 2.senem benden önce çalışanlar hiç istekli değil ayda yılda bir etkinlik yapan insanlarmış sürekli onları kötüler yerden yere vurur .Neyse bana işi düştüğünde çok iyi bir insan ama normalde yüzü asık biri dün nöbetten sonra petekleri açık bıraktım bunun için sabah bana eline not mu yazıl veremem lazım neden unutuyorsun falan dedi başka şeylerde morali bozuktu işte bir kaç veli sorunlu onlarada sinirli bana tirip attı zaten devredilen artık bıktım vs dedi sanki bir sürü sorun yapmış gibi hissettim kendimi diğer iki kızı tembihliyordu bütün sınıflarda olsun gözünüz diye yarın umreye gidecek onlara ben çıkıyorum dedi banada görüşürüz dedi benim yüzümde haliyle asıktı böyle yapması zoruma gitti yani şuan hiç ama hiç iyi değilim zaten şurda dört ay kaldı daha kesinlikle çalışmam burada
Merhaba arkadaşlar ben özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum .Dün nöbet sırası bendeydi bu okulda 2.senem benden önce çalışanlar hiç istekli değil ayda yılda bir etkinlik yapan insanlarmış sürekli onları kötüler yerden yere vurur .Neyse bana işi düştüğünde çok iyi bir insan ama normalde yüzü asık biri dün nöbetten sonra petekleri açık bıraktım bunun için sabah bana eline not mu yazıl veremem lazım neden unutuyorsun falan dedi başka şeylerde morali bozuktu işte bir kaç veli sorunlu onlarada sinirli bana tirip attı zaten devredilen artık bıktım vs dedi sanki bir sürü sorun yapmış gibi hissettim kendimi diğer iki kızı tembihliyordu bütün sınıflarda olsun gözünüz diye yarın umreye gidecek onlara ben çıkıyorum dedi banada görüşürüz dedi benim yüzümde haliyle asıktı böyle yapması zoruma gitti yani şuan hiç ama hiç iyi değilim zaten şurda dört ay kaldı daha kesinlikle çalışmam burada
konu bu mu cidden? hiç bir şey anlamadım da yorumlardan anlamaya çalışıyorumSen petekleri açık bırakmışsın, işin bitince petekleri kontrol edip kapatmadan çıkmışsın.
Patronun seni uyarmış.
Bu normal bir şey.
Evet uyarı aldım demek istiyor. Bir de işyerindeki diğer iki kişiye farklı bana farklı davranıyor diyor.konu bu mu cidden? hiç bir şey anlamadım da yorumlardan anlamaya çalışıyorum
konu bu mu cidden? hiç bir şey anlamadım da yorumlardan anlamaya çalışıyorum
Devir almaktan vaz mı geçtinizMerhaba arkadaşlar ben özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum .Dün nöbet sırası bendeydi bu okulda 2.senem benden önce çalışanlar hiç istekli değil ayda yılda bir etkinlik yapan insanlarmış sürekli onları kötüler yerden yere vurur .Neyse bana işi düştüğünde çok iyi bir insan ama normalde yüzü asık biri dün nöbetten sonra petekleri açık bıraktım bunun için sabah bana eline not mu yazıl veremem lazım neden unutuyorsun falan dedi başka şeylerde morali bozuktu işte bir kaç veli sorunlu onlarada sinirli bana tirip attı zaten devredilen artık bıktım vs dedi sanki bir sürü sorun yapmış gibi hissettim kendimi diğer iki kızı tembihliyordu bütün sınıflarda olsun gözünüz diye yarın umreye gidecek onlara ben çıkıyorum dedi banada görüşürüz dedi benim yüzümde haliyle asıktı böyle yapması zoruma gitti yani şuan hiç ama hiç iyi değilim zaten şurda dört ay kaldı daha kesinlikle çalışmam burada
Nöbetçi öğretmen olduğu için kontrol etmesi gerekir.Ben de şeyi anlamadım. Koskoca okulda öğretmen petek mi kapatır? Bir hademe, temizlik görevlisi artık neyse olmaz mı? Bir de öğretmen olmuşsunuz ama "tirip" de yazmazsınız ya kanım çekildi okurken.
Benim arkadaşım da müzik öğretmeni özel bir okulda. Nöbet tuttuğunda sadece bahçe ya da bina içi neyse çocuklar olay çıkarıyor mu onları gözetliyor bir tek.Nöbetçi öğretmen olduğu için kontrol etmesi gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?