Sabah sabah komşu

MorSeker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
596
571
Kızlar merhabalar

Oğlum bi kreşe gidiyor 1 seneye yakındır ama daha yeni hergün gitmeye başladı ondan önce gurbette yanlız diye kış memleketi yanlız kalmasın felan haftada 2 gün gidiyordu bu sene artık hergün yarım gün gidiyor her neyse komşunun kızı da baska kreşe gidio bende her zaman kreşi mi söylerim memnunum diye sen memnunsun ne kadar felan dedi bende söyledim normal fiyatından 50 tl eksik ama bizim oğlan 1 buçuk senedir orda tanıorum artık dedim.. kreşinden memnun değilmiş bizimki nin gittiği kreşe gitmiş yazdırmış (çok önce bi arkadaş daha yazdirdi önermiştim) kreş müdürü ile karşılaştık aramiz iyi arada sohbete giderim hem kameradan izlerim yani dedi ben sana indirim yaptım komsun geldi kızı yazdircam dedi bende fiyat verdim indirim yapın dedi bende yapmıyorum fiyatımız bu (kresimiz fiyatımız bu herzman tutumu bu dur bize zor indirim yaptı) o da komşum buraya veriyormuş ona indirim yapmışsiniz bizde yapın demiş kadın bana anlattı haberim yok kaldım oyle

bugün komsuyu gorudm dedim mahçup oldum kreşe ben size böyle böyle dedim dedim hayır o ayrıntıyı demedin diyo ben dedim diyorum beni soyleyeceksiniz benim haberim yok ben yokum hemde indirim isterken dedim ben herzaman kendi indirimi mi kendim yaptırırım kime ne yaptığını sormam karşılaştırmam dedim komşu bana siz bi marka değilsiniz ki neden sizi kullanım diyo sinir oldum dedim ben marka olduğumu idda etmedim siz beni orada söylemişsiniz ben sizin gideceğinizi bile bilmiyorum onu diyorum dedim illa sen markamısın seni kullanım dio dedim siz yanlış anlicaksiniz hadi iyi günler bide tanımam yani öyle çocuklar yaşları yakın kapıda denk geldik kreş konuştuk

Uzun oldu kusura bakmayın ben yanlış mı anlattım acabao_O:KK51:

Noktalama isaretleri kullanmadigindan zor okudum..bence sizin bir hataniz yok hatta o kendi hatasini kapatmaya calismis..samimi degilseniz boyle seylerde oneride bulunmayin yarin en ufak seyde sen onerdin bilemem ne deyip caninizi daha da sikar..mesafe herzmn en iyisi

İyi de kreşinizin tutumu net ve herkese aynı fiyatı veriyorsa size çok zor koşullarda indirim verdilerse kreşin parasını size soran tanımadığınız bir komşuya bi zahmet indirimli fiyatını söylemeyin. Zaten söylememeniz gerekir gerçekten size tanınan bir ayrıcalıksa. Ha okul herkese indirim yapıyorsa o zaman başka. Bende şahsen yazdırırken benden daha ucuza giden bir öğrenci biliyorsam direk söylerim.

Ben de başlığa bakınca komşu sabah sabah evi bastı sanıp heycanla acmıştım. Biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası aradığım aksiyonu bulamamanın burukluğunu yaşıyorum .

Size de anlam veremedim yani normal fiyati söyleyin size indirim yapılmışsa neden bunu özellikle belirtiyorsunuz ki ?

Canım sen hiç fiyat işini soylemeseydin iyi olurdu.genelde herkese ayrı olur fiyatlar özel işletme sonuçta. Orda hatan var.
Komşunun normal yani o fiyattan yazdırmak ıstemesı.
Boşver kötü olma komşuyla.herkes der bende isterim o fiyattan diye.

kadın haklı kreşin öyle kişiye göre inidirm yapması çok yanlış.1,5 senedir gidilmesi avantaj değil 4 sene aynı kreşe gidenler var.
siz inidirimi söylediyseniz kadının pazarlıkta sizin adınızı vermesi çok yanlış.kızılacak kişi komşu değil kreş.başkasına 100 tl indirim yapmadığını nerden bileceksiniz.komşuyla tartışmaya değecek bi durum yokmuş aslında.(komşu da iyi cevap vermiş yalnız)

Indirimi soylememeniz gerekirdi kim olsa kullanirdi bunu .Bir de tum bu tantana 50 lira icin dogru mu anladim :110:

Evet 50 lira :anneadayı: ne kadar diye sorunca yanlış söyleyemedim söyleyip açıklamasını da yaptim bi daha bana soran olursa bilmiyorum dicem bunu anladım ama sorun 50 lira da değil ona yaptın bize de yap olayı ben yapmam hatta dedim bi başkası %50 indirim olsun beni ilgilendirmez ona yapması bana yapma zorunluluğu vermez herkesin kendine göre bi hukuku vardır ben tanırım indirim yapar diğeri samimidir yapar diğeri bi durumdan etkilenir yapar beni bağlamaz çok daha uygun yerler var ben eğitim ve güven açısından oraya verdim dedim

Kadının sen markamısın seni kullanım demesi sinir etti sanki öyle dedim deme ozaman beni :KK11:

Niye paylaşıyorsunuz ki bu ayrıntıyı siz? Kreş size gecmişe binaen indirim yapmış siz de hava atıcam diye bunu komşuya anlatmışsınız sonra da elinizde patlamış.

Gecmiş olsun

Noktalama isaretleri kullanmadigindan zor okudum..bence sizin bir hataniz yok hatta o kendi hatasini kapatmaya calismis..samimi degilseniz boyle seylerde oneride bulunmayin yarin en ufak seyde sen onerdin bilemem ne deyip caninizi daha da sikar..mesafe herzmn en iyisi

Evet anladım artık zaten bayaa mesafeliyiz

komşu haklı.. söylemeseydiniz.. zira kreşler çok pahalı insanlar indirim yapmak için baya uğraşıyorlar.. sizin de iyi bir örneğiniz varken demiş..

işte bir arkadaşım kendi çocuğunun kreşi önerdi bize.
neyse biz kreşe gittik fiyat öğrendik. onun 5 gün yolladığı parayı bize 3 güne istedi nerdeyse.. ben de söyledim onun 5 gün fiyatı bu karken neden bize 3 güne bu fiyatı çıkardınız diye.. kreş sahibi sizin çocuk ona göre küçük dedi.. al sana saçmalık. ne itti beni kreş sahibi. daha pahalı bir kreşe yazdırdım ama ona gitmedim..

Bana yapti die ona da yapacak gibi bi zorunlulugu yok kresin.sizi tanidigini dile getirmesi yeterli.sonucta adam yaparsa yapardi..kimseye iyiylik yapmayacaksin ben bunu anladim

Niye paylaşıyorsunuz ki bu ayrıntıyı siz? Kreş size gecmişe binaen indirim yapmış siz de hava atıcam diye bunu komşuya anlatmışsınız sonra da elinizde patlamış.

Gecmiş olsun

Aslında o amaçla dememistim ayrıntıyı vermem hata oldu bunu anlamış oldum galiba benı başkasının indirimi ilgilendirmediginden düşünemedim

Bana yapti die ona da yapacak gibi bi zorunlulugu yok kresin.sizi tanidigini dile getirmesi yeterli.sonucta adam yaparsa yapardi..kimseye iyiylik yapmayacaksin ben bunu anladim

Bende öyle düşünüyorum evet ayrıntıyı vermem hata olmus düşünmeden cevap verdim çünkü beni kimsenin indirimi ilgilendirmez hatta kreşe de dedim yapmak zorunda degildiniz diye

Evet 50 lira :anneadayı: ne kadar diye sorunca yanlış söyleyemedim söyleyip açıklamasını da yaptim bi daha bana soran olursa bilmiyorum dicem bunu anladım ama sorun 50 lira da değil ona yaptın bize de yap olayı ben yapmam hatta dedim bi başkası %50 indirim olsun beni ilgilendirmez ona yapması bana yapma zorunluluğu vermez herkesin kendine göre bi hukuku vardır ben tanırım indirim yapar diğeri samimidir yapar diğeri bi durumdan etkilenir yapar beni bağlamaz çok daha uygun yerler var ben eğitim ve güven açısından oraya verdim dedim

Kadının sen markamısın seni kullanım demesi sinir etti sanki öyle dedim deme ozaman beni :KK11:

Anladim evet maalesef boyle insanlar var,bundan sonra dikkatli olursunuz ..Gecmis olsun

komşu haklı.. söylemeseydiniz.. zira kreşler çok pahalı insanlar indirim yapmak için baya uğraşıyorlar.. sizin de iyi bir örneğiniz varken demiş..

işte bir arkadaşım kendi çocuğunun kreşi önerdi bize.
neyse biz kreşe gittik fiyat öğrendik. onun 5 gün yolladığı parayı bize 3 güne istedi nerdeyse.. ben de söyledim onun 5 gün fiyatı bu karken neden bize 3 güne bu fiyatı çıkardınız diye.. kreş sahibi sizin çocuk ona göre küçük dedi.. al sana saçmalık. ne itti beni kreş sahibi. daha pahalı bir kreşe yazdırdım ama ona gitmedim..
Sizin cicugunuz daha kucuk yani daha cok ugras gerektirr demeye mi getirdi acaba..allah allah daha neler duyacagiz

X