Sabah ne yiyorsunuz

miss_cix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
233
5
118
Ben işe giderken erken kalkmak zorunda olduğum için kahvaltı yapamıyorum iş yerimin yanında simit sarayı var ordan birşeyler alıyorum ama hergün de simit pogaça yemek istemiyorum benim gibi olanlar ne yiyor acaba ?

Ben geçen sene hem okuyup hem çalışıyordum.
Çalıştığım yer kahvaltı salonu idi.
Dolayısıyla kahvaltı sorunum olmuyordu.:9:
Ama lisede staj dönemindeyken bazen evde sandviç hazırlayıp gidiyordum.
Bazen simit, poğaça alıyordum.
Bazen de aç kalıp öğle yemeklerini bekliyordum. :25:

evden birşeyler hazırlayıp gidebilirsin işyerine
yada yarım saat erken kalkıp evde kahvaltını edip işe gidebilirsin

cornflakes olur...
activanın kahvaltı yoğurtları var onlar olur

poğaça canavarı geldi açılııın! :)
ahh ahh üniversiteden beri her sabah poğaça simit yiyorum. gerçi hala 42 kiloyum ama sağlıksız ve vitaminsizim.

Küçük beslenme kapları alsanız ? Onun içerisinde birşeyler koyup götürseniz..
Küçük boyularda bölme bölme olanlarından alın..

Hem çantanızda da fazla yer kaplamaz..

ya evden hazırlayıp götürürsünüz ya da erken yatıp erken uyanırsanız kahvaltı da yapar gidersiniz:34:

5 dk uyumak için bile utanmasam kıyafetlerimle yatıcam erken kalkmak nerdeyse imkansız hazır ve sağlıklı birşeyler var mı bildiğiniz yada 5 dakika hazırlamalık birşeyler

Biraz erkn yatarsan 20 dakka erken kalkarsın ve kahvaltıya vakit de bulursun pekala..:33:

gece yarılarına kadar oturup, son dakka kalkıp aceleyle evden çıkmak bence çok düzensin birşey ve hiç bana göre olmadı.

Birşey yazın kızlar ya hamur yemekten öküz gibi olucam valla :52:

merhaba,isyerimde buzdolabi oldugu icin ben bikac gun yetecek kadar meyve,marul,salatalik,yogurt,sut,peynir gibi seyler alip koyuyorum.bide musli ve ekmek olur hep cekmecemde.sizin isyerinde buzdolabini kullanma sansiniz yoksa disarda bozulmicak seyler tercih edebilirsiniz,elma,yesil erik,kisin portakal mandalina,kuru meyveler,ceviz filan.su disarda bozulmayan sutler de var ya,karton kutularda,tabi acinca en gec 2 gunde bitirmek lazim onlardan da alabilirsiniz..arada da simit kacamagi yapmaktan zarar gelmez tabi:27:

Biraz erkn yatarsan 20 dakka erken kalkarsın ve kahvaltıya vakit de bulursun pekala..:33:

gece yarılarına kadar oturup, son dakka kalkıp aceleyle evden çıkmak bence çok düzensin birşey ve hiç bana göre olmadı.

Şöyle bir şey var zaten 6 da kalkıyorum erken bir saat olduğu için erkende yatsam uykulu kalkıyorum 8 de falan kalksam yarım saat erken kalkmak sorun olmaz ama 5,30 da kalkmak zor zor geliyor

evde pogaca yapıp götürebilirsiniz...:23: şaka bir yana
küçük kaplara zeytin peynir domates salatalık vs koyun yanına birkaç kuru üzüm ceviz kayısı hiçte fena olmaz..Hemde sağlıklı beslenmiş olursunuz..Sabah bunları hazırlamak zor olursa gece yatmadan önce hazırlayın atın dolaba..Sabah çıkarken alırsınız işe giderkende küçük sandiviç tarzı ekmeklerle pekte güzel olur..Haftada bir gün simit sarayını ziyaret edin..Hemde özlemiş olursunuz simit pogacaları

tabi ki cereal yiyorum, her ne kadar gözümün önünde farklı şeyler uçuşsa da :43:

Kahvaltı yapamadığım zamanlar eti litalif müsliye süt katıp yiyorum. İçinde yulafından, meyve kurularına, kayısı çekirdeğinden fındık parçalarına, susamdan pirinç patlağına, buğday gevreğine kadar herşey olduğu için ve sütle yediğim için öğlene kadar tok tutuyor ve birçok vitamin minerali berberinde alıyorum. İşin içinde süt olunca uyumamak için iş yerinde hemen sade kahve içiyorum tamamdır :)

Son düzenleme:
Simit Sarayı'nın sandviçlerinden yiyebilirsin :) içinde kaşar domates beyaz peynir olanları çok lezzetli oluyor,hem az biraz sebze yemiş olursun,hem de tok tutar :)

Ben okula giderken gecen sene erkek kalkıyodum haliyle special k yiyodum sütle birlikte, iyi oluyodu.

Ben işe giderken erken kalkmak zorunda olduğum için kahvaltı yapamıyorum iş yerimin yanında simit sarayı var ordan birşeyler alıyorum ama hergün de simit pogaça yemek istemiyorum benim gibi olanlar ne yiyor acaba ?

Önce ılık su bir bardak yarım saat sonra yeşil çay ardından nesfit kırmızı meyve beybiiii:))49,9 kiloyum birde çocuğum var 65 den düşüm yarışmacı arkadaşlara başarılar

Back