sabah metronun camından bakarken depresyona girdiiiiim!

betbetbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
114
0
merhaba arkadaşlar. sabah metroda ayakta gelirken camdan kendime bakıyordum. gözlerimin altı çökmüş ve altları morarmış olarak görmem ve yanımdaki teyzeyle aynı görünmesi çok canımı sıktı :KK43:(( sizce ne yapmalı ya da ne kullanmalıyım ?

Son düzenleme:
cnm metrodakı aynayla evdekı ayna bırmı sen de :) sıkma canını bos yere ben de metrodakı camdan bakınca kendımı kılolu gıbı goruyorum bırqaz daha ve de basık gozterıyo gıbı gelıyo bana :)

Daha fazla cirkinlesmemek icin depresyondan cik canim
Metro camina da inanma , o herkesi cirkin gosterir ))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. sabah metroda ayakta gelirken camdan kendime bakıyordum. gözlerimin altı çökmüş ve altları morarmış olarak görmem ve yanımdaki teyzeyle aynı görünmesi çok canımı sıktı :KK43:(( sizce ne yapmalı ya da ne kullanmalıyım ?

metro camı olduğundan çok çok daha kötü gsteriyo o yüzden pk bkma bnce ben öyle yapıorum şahsen:)

Aynı şeyi arkadaşım akşam metroyla eve giderken demişti.Baktı baktı gözlerimin altı çökmüş,mor görünüyor dedi=)Metro camı öyle gösteriyor.Normal görüntüsünde hiç de öyle kötü bir görüntü yoktu arkadaşımın.

Daha fazla cirkinlesmemek icin depresyondan cik canim
Metro camina da inanma , o herkesi cirkin gosterir ))

:21: Kendimi kötü hissettim işte .. kayısı yağı ile masaj yapmaya başladım . tasadüfüm bir prof gözlerin işlevsiz kaldığı için morarmalar olduğunu söyledi. ben de akşamları yatmadan yapıyorum. fayda gördüm . artık metroda bakmıyorum zaten etrafıma :))

merhaba arkadaşlar. sabah metroda ayakta gelirken camdan kendime bakıyordum. gözlerimin altı çökmüş ve altları morarmış olarak görmem ve yanımdaki teyzeyle aynı görünmesi çok canımı sıktı :KK43:(( sizce ne yapmalı ya da ne kullanmalıyım ?[/QUOTE

Merhaba nasıl bir cilt tipin varki canım(=

hahaha yemin ederim bende ne zaman baksam metro camina allahim niye boyle cokmus gibi duruorum diodum:))))demek ki herkeste ayni etkiyi yapiomus:)))

Arkadaşlar bana da garip bi şey oluyor ben mi öyle hissediyorum diye sordum..Tanıdığım herkeş düşündüğün doğru ama öyle değilsin dediğine göre bunların arasında anlaşmadıklarım da olduğuna göre doğru demek ki!Fotoğrafta ve aynada farklı görünüyorum..Fotoğrafçı hiç böyle şey görmedim dedi şaşırdı..Benimle ilgisi yok resmen ya..Tanıdığımız bir hemşire genç kadın vardı yanımızda görüyoruz güzel hoş bi kadın..Fotoğraflarını gösterince gülmekten ölüyorduk..Özellikle düğün resimlerini..Çok komik çıkıyordu ve alakası yoktu gerçek haliyle..Kısacası bazı insanlar fotojenik değillerdir çirkin olan biri oval kemikli yüzü varsa daha iyi çıkabilir olemez ya dersin!:KK53::26::KK52::KK76:

aynen ya o bende de oluyo..ama gölge düşüyo ya ondan olabilir.çoğu kişide öyle oluyo zaten .arkadaşlarım demişti.sıkma sen canını :KK49:

eğer sivilce leke sorunun varsa yeşil yoksa beyaz kil kullan aktardan toz halinde al kili 2 çorba kaşığı kili cam kaseye koy içine 1 çay kaşığı kayısı yağı yada çekirdeği yağı koy ardından 1.5 çorba kaşığıgül suyu biraz karştır sonra 1 çay kaşığı limon suyu ekle karştır 1 saat beklesin sen bu arada buhar banyosu yap 10-15 dk sonra yıka yüzünü kurula maskeyi sür kuruma süresine göre 20-30 dk beket bu mske varken sakın gülme konuşma çatlaya bilir sonra ılık su ile yıka bephanten krem sür yat bu maskeyi cildin kuru ise 1 yağlı ise 2 kere yap haftada yatmadan 1-2 saaat önce yap beklemede yarım saat de bekleyebilir

X