Merhabalar. Gece bu saatte kafama koydum. Yarın sabah itibariyle aralıklı oruca başlıyorum. Daha önce yaptığım bir şey, faydasını gördüm. Bu sene çok gereksiz kilolar aldım hiç çıkmadigim kilolara çıktım. Yemekle enteresan bağlar kurdum.
Ama baktığım zaman su üzerinde olan fazla kiloların beni hep tatlış göstermesinden sıkıldım.
Maalesef ki kilo kadını hep tatlış gösteren bir şey. Tatlıslik kötü bir şey değil ama her zaman öyle görünmek kotu. Bence insanların sana yaklaşımları bile senin kilonla alakalı oluyor.
Yarın sabah tartılıp başlangıç kilomu yazacağım.
Yeni yıla kadar hedefim 4 kilo vermek en azından. 16 saat açlıkla başlayacağım.
Umarım daha önce başardığım gibi başarabilirim.
Buraya içimi dökmek için yazdım açıkçası. Belki daha çok motive olurum. Çünkü bugün bazı hissiyatlarim oldu kilomla ilgili canım sıkıldı gerçekten. İyi geceler.
Ama baktığım zaman su üzerinde olan fazla kiloların beni hep tatlış göstermesinden sıkıldım.
Maalesef ki kilo kadını hep tatlış gösteren bir şey. Tatlıslik kötü bir şey değil ama her zaman öyle görünmek kotu. Bence insanların sana yaklaşımları bile senin kilonla alakalı oluyor.
Yarın sabah tartılıp başlangıç kilomu yazacağım.
Yeni yıla kadar hedefim 4 kilo vermek en azından. 16 saat açlıkla başlayacağım.
Umarım daha önce başardığım gibi başarabilirim.
Buraya içimi dökmek için yazdım açıkçası. Belki daha çok motive olurum. Çünkü bugün bazı hissiyatlarim oldu kilomla ilgili canım sıkıldı gerçekten. İyi geceler.