• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saatlerce arayıp sormayan sevgili

Benzer seyler yasadim istemedigi icin akli sende olmadigi icin arayip sormuyor emin olabilirsin. Birakmaya kalkinca biraz ilgi gosterip sonra yine ayni oluyordu. Meger unutamadigi ve onun prsini birakmayan ama evlenmis bir kadin varmis. Altindan bu cikti. Neden bekledim diye cok pisman oldum sakin uzatma ayrilmasa da sen ayril

Adamı düğüne çağırmayı düsünüyormusunuz çünkü okuduğum kadarıyla gelin var damat yok..

Seven özleyen adam kesinlikle arar sorar bence. Biz eşimle sevgiliyken her fırsatta mesajlasir ve araşirdık. Hatta bir tarife vardı o zamanlar sectigin bir numarayla sınırsız konuşma vardı 10 TL'ye :) her ay onu yapardık. Bende eşimde iletişimi seven insanlarız diğer türlüsunu o da ben de yapamazdım.

Arkadaşlar merhaba sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz. Haftada sadece bir kere görüşebiliyoruz onun harici çalıştığı telefon görüşmesi olarak çalıştığı günlerde sadece kısa görüşüp izinli olduğu günlerde vakit ayırabiliyor. İzinli olduğu günlerde de genelde canı sıkkınsa kendi başına kalmak istiyor. Ve işiyle alakalı problemleri olduğu için genelde yaşadığımız durum bu maalesef. Şuan izinde ailesinin yanında izne çıkmadan önce bana izne çıkınca vakit ayıracağını o zaman kafasının rahat olduğunu söyledi. Ama maalesef ben ararsam açıyor aramazsam ne açıyor ne mesaj atıyor çok nadir. Ben bu durumdan yoruldum artık. Belki birileri yazacak adam sürekli seninle mi konuşacak işi vardır diye ama maalesef işi yok bunu biliyorum benim istediğim sürekli bana vakit ayırması değil beş dakika halimi hatrımı sorması bunu mesajla yapması bile yetecek ama yapmıyor. Aradığım zaman da eğer akrabalarının yanındaysa telefonu sessize alıyor. Buda canımı çok sıkıyor çünkü ciddi düşünüyoruz onun ailesi beni benim ailem onu tanıyor biliyor. Anlamıyorum ne yapmak istiyor. Aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Arkanı dön ve çık.istenmiyorsun artikkk.....
Bence o adamdan kaç kurtar kendini.sadece vaktini harcıyor senin.o modelden bende de vardı, hep bir bahane bende safım seviyorum sanıyorum onu inanırdım. Kendimi inandirirdim. Ne zaman ki beni gerçekten seven bir adamla tanıştım o zaman anladım arada ki farkı. Aramak ,sormak ,yazmak hepsi bir bahane aslında sevmeye.sevmek sevebilmek için insan fırsat yaratır.
Şu da var bazıları çok konuşmak istemeyebilir ama sen aranmak merak edilmek istiyorsun arada denge yok.senin bu ihtiyacın her zaman olacaktır.bu aramalar evlendikten sonra daha da azalıyor oda bir gerçek

Şimdiden böyleyse evlenince daha da rahat davranacak. Biraz kendinizi geri çekmelisiniz. İlgi görmek bir ihtiyaç duygusal ihtiyaçlarınızı karşılayamıyorsa zaten bunu değerlendirmelisiniz.

Bence sessiz ayrilik metodunu deneyin. Yani aramayin ve aramalarina geri donmeyin. Net bir sekilde sizinle ilgilenmedigi icin pisman oldugunu, ozur diledigini belirten bir mesaj gorurseniz barisin. Biraz zor bir metod ama ipleri elinize almanizi saglayacak. Ama bu sessiz ayrilik metodundan once neye bozuldugunuzu bilmeli. Dedigim gibi ayriliyorum vs gibi bir sey yazmayin. Tepkisiz kalin. Eger ayrilirsaniz pisman olma riskiniz var ve karsi taraf arkanizdan diyecek ki "cok ilgi istiyordu, yeterince aramadigim icin ayrildi" yani sanki siz onun ilgisine muhtac biriymissiniz gibi olacak. Bu yontemle ise ona gercek eziyet nasil yapilir gostereceksiniz. Once konusun. Sorunu cozmuyorsa bir iki hafta mesajlarina ve aramalarina tepkisiz kalin. Denendi, onaylandi.

Kendi kendinize mi ciddi düşünüyorsunuz? Ben burda okuduklarından şunu anladım ilgisizlik evlenince de devam ediyor. Ha şimdi ona sorsanız evlenince farklı olcak şu bu diyordur size ama olmaz. Ilgilenmek görüşmek isteyen her şekilde arar sorar istemeyene de bahane çoktur. Siz bence gerçeklerden kaçıyorsunuz

Back