Arkadaşlar merhaba sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz. Haftada sadece bir kere görüşebiliyoruz onun harici çalıştığı telefon görüşmesi olarak çalıştığı günlerde sadece kısa görüşüp izinli olduğu günlerde vakit ayırabiliyor. İzinli olduğu günlerde de genelde canı sıkkınsa kendi başına kalmak istiyor. Ve işiyle alakalı problemleri olduğu için genelde yaşadığımız durum bu maalesef. Şuan izinde ailesinin yanında izne çıkmadan önce bana izne çıkınca vakit ayıracağını o zaman kafasının rahat olduğunu söyledi. Ama maalesef ben ararsam açıyor aramazsam ne açıyor ne mesaj atıyor çok nadir. Ben bu durumdan yoruldum artık. Belki birileri yazacak adam sürekli seninle mi konuşacak işi vardır diye ama maalesef işi yok bunu biliyorum benim istediğim sürekli bana vakit ayırması değil beş dakika halimi hatrımı sorması bunu mesajla yapması bile yetecek ama yapmıyor. Aradığım zaman da eğer akrabalarının yanındaysa telefonu sessize alıyor. Buda canımı çok sıkıyor çünkü ciddi düşünüyoruz onun ailesi beni benim ailem onu tanıyor biliyor. Anlamıyorum ne yapmak istiyor. Aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saatlerce arayıp sormayan sevgili
- Konu Sahibi niyniyy86
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #birderdimvar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Nisan 2015
- 3.165
- 9.601
- 158
- 14 Ağustos 2018
- 19.653
- 2
- 73.846
- 598
Valla bu konuda ciddi düşünen sensin sadece bence. Adamın ilişkiden bile haberi yok gibiArkadaşlar merhaba sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz. Haftada sadece bir kere görüşebiliyoruz onun harici çalıştığı telefon görüşmesi olarak çalıştığı günlerde sadece kısa görüşüp izinli olduğu günlerde vakit ayırabiliyor. İzinli olduğu günlerde de genelde canı sıkkınsa kendi başına kalmak istiyor. Ve işiyle alakalı problemleri olduğu için genelde yaşadığımız durum bu maalesef. Şuan izinde ailesinin yanında izne çıkmadan önce bana izne çıkınca vakit ayıracağını o zaman kafasının rahat olduğunu söyledi. Ama maalesef ben ararsam açıyor aramazsam ne açıyor ne mesaj atıyor çok nadir. Ben bu durumdan yoruldum artık. Belki birileri yazacak adam sürekli seninle mi konuşacak işi vardır diye ama maalesef işi yok bunu biliyorum benim istediğim sürekli bana vakit ayırması değil beş dakika halimi hatrımı sorması bunu mesajla yapması bile yetecek ama yapmıyor. Aradığım zaman da eğer akrabalarının yanındaysa telefonu sessize alıyor. Buda canımı çok sıkıyor çünkü ciddi düşünüyoruz onun ailesi beni benim ailem onu tanıyor biliyor. Anlamıyorum ne yapmak istiyor. Aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Bende öyleyim ama o fazla iletişimde olmayı sevmediği için çoğu zaman kendimi frenlemeye çalışıyorum ama bu kadarını da artık sabredemiyorumBen biraz fazla iletişimde olmayı seven biriyim, benim katlanacağım bir durum değil ama bence bu genel olarak normal bir durum değil. Kimse ciddi düşündüğü birine böyle davranmaz gibi geliyor bana. Bilemedim.
- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
O aşamaya getirdim ama onuda yapmıyorAyrilmak istiyor olabilir
- 30 Temmuz 2022
- 1.998
- 1
- 6.052
- 88
- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
Sen yap.O aşamaya getirdim ama onuda yapmıyor
Önceden böyle değildi. Sebep olarak seninle alakalı değil kendine anlama işle alakalı sorunlarım var diyor evet sorunları var bende çoğu sorununa şahit oluyorum ama ben daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorumBenzer bir durum yaşasam ayrılırım zaten. Sürekli senle ilgilensin değil tabi konu. Ama iletişimsiz ilgisiz ilişki olmaz hele bu şartta neyi ciddi düşünüyorsunuz anlamadım burda ciddi düşünülecek bir adam göremedim ben
- 30 Temmuz 2022
- 1.998
- 1
- 6.052
- 88
Başta böyle olmaması size ilham ve umut vermesin derim. Ben hayatımdaki insan bana biliyorsun beni böyle değildim ben dediğinde “ şuan nasıl davrandığın önemli” dedim. Çünkü geçmiş davranışlara bakıp ilerde yine güzel davranır umuduyla yürüyemem ilişkileri. Dolayısıyla siz şu ana bakın. Bir daha bu yaşlarımıza gelemeyiz bu günleri yaşamayız o yüzden her anı güzel yaşamak be güzel yaşatanlarla olmak gerek. Ha karşımızdaki adamın hiç mi kötü günü olmayacak evet olacak ama ben gerçekten aşık adamlarda tek bir şey gördüm. Kötü günlerinde hemen sevdikleri kadınların yanında aldılar soluğu. Siz de öyle değil misiniz? Kötü bişey yaşasanız size en iyi gelecek olan sevdiğiniz adamla sohbet etmek onu görmek değil midir?Önceden böyle değildi. Sebep olarak seninle alakalı değil kendine anlama işle alakalı sorunlarım var diyor evet sorunları var bende çoğu sorununa şahit oluyorum ama ben daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum
- 19 Şubat 2018
- 510
- 391
- 103
- 32
Benim esimde sevgiliyken sizin erkek arkadasiniz gibiydi evlendik hâlâ ayni isteyken cocuklarla ilgli onemli bsey yoksa konusmyoruz sabahdan aksmaa kadar yani...
Akşamları da az biraz konusuyoruz asla baskalari gbi heryaptgmzfan haberdar degiliz üzülüyordum cok ama alıştım....
Akşamları da az biraz konusuyoruz asla baskalari gbi heryaptgmzfan haberdar degiliz üzülüyordum cok ama alıştım....
- 20 Ocak 2017
- 1.386
- 5.024
- 158
Aramıyor, ayrılmıyor bu ilişkide sizin fikirleriniz, duyglarınız nerede? Hareketlerinden hoşlanmıyorsanız açık açık söyleyin. Size uymuyorsa da ayrılın bir zahmet ya. Belli ki sizinle vakit geçirmekten hoşlanmyor siz de o karar versin, ilişkiyi yönetsin diye bekliyorsunuz.O aşamaya getirdim ama onuda yapmıyor
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
- 15 Eylül 2018
- 1.047
- 1.933
- 133
- 15 Eylül 2018
- 1.047
- 1.933
- 133
- 3 Ağustos 2012
- 5.210
- 15.129
- 448
Valla aman üstüne gidiyorsun, aman ilgi manyağısın diyenler bana da diyebilirler. Hepimiz mantıklı kadınlarız, bu işin mantığı da çok basit. Seven, özleyen, isteyen insan arar, yazar. Hiç de “olgun bir ilişki bla bla” ayaklarına gerek yok. Hayvani şekilde çalışan ve inanılmaz vakit sorunu olan, telefonla konuşmaktan nefret eden biriyim. Konuşmak istediğim özlediğim insanlara gayet vakit ayırıyorum.
Bence haklısınız ve bu konuyu konuşup düzelmezse ayrılacağınızı söylemelisiniz.
- 15 Eylül 2018
- 1.047
- 1.933
- 133
Hatta düzelmezse diye bir ihtimal dahi olmasın. Direk ayrılsın. Seven çabalar hemde değerin artar. Anlamıyor insanlar kesinlikle. Çat diye gideceksin. Kalsın saf gibi öylece. O düşünsün neden diye.Valla aman üstüne gidiyorsun, aman ilgi manyağısın diyenler bana da diyebilirler. Hepimiz mantıklı kadınlarız, bu işin mantığı da çok basit. Seven, özleyen, isteyen insan arar, yazar. Hiç de “olgun bir ilişki bla bla” ayaklarına gerek yok. Hayvani şekilde çalışan ve inanılmaz vakit sorunu olan, telefonla konuşmaktan nefret eden biriyim. Konuşmak istediğim özlediğim insanlara gayet vakit ayırıyorum.