Yaaa. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Sizin markası neydi. Pozitif olanınBenimde öyleydi dün bugün erken gebelik testi yaptm az önce negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Sizin markası neydi. Pozitif olanınBenimde öyleydi dün bugün erken gebelik testi yaptm az önce negatif
Freely sure labYaaa. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Sizin markası neydi. Pozitif olanın
Geçen ayda prodoctor 6 tane silikti hemen çıkmıştı bideYaaa. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Sizin markası neydi. Pozitif olanın
Düşük ama yumurtlama geç olduysa normal olabilir iki gün sonra en az 32 olmaliKan testim beta hcg 16 ciktı yerlesme kanamasi yasadim pazartesi gecesi persembe sabah kan vermiştim.ögleden sonra doktora gidicem nasil sizce sonuc adeti 1/2 gün gectim sanirim.
Sonuç ne oldu pekiBenimde bu marka freely benimde saatler sonra çizgi
Negatifti ama bu ay pozitifim sanirimSonuç ne oldu peki
Hadi inşallahNegatifti ama bu ay pozitifim sanirim
Yok degildim bu ay hamile olabilirimPeki siz hamile miydiniz 6 saat sonra çıkan testte aynı şey başıma geldi bugün o yüzden sordum
Peki siz hamile miydiniz 6 saat sonra çıkan testte aynı şey başıma geldi bugün o yüzden sordum
Anladım canım hayırlısı olsun hakkındaYok degildim bu ay hamile olabilirim
Sağol canım inşaallahAnladım canım hayırlısı olsun hakkında
Sende saol canım AminSağol canım inşaallah
Canım merhaba hayırlı olsun, ben de çok şüphelendim ayn bu markayla test yaptım, o an bakamadım kenarı koydum akşam yaptım gece 5-6 saat sonra aklıma geldi gittim baktım böyleydi testim ama bu sabah yaptım hiç böyle çıkmadı,Albi ve freely ikisinide dene ne olur ne olmaz güzel haberlerini bekliyorum canım
Yaa varmıdır dersiniz çok istiyorum 2 düşüğüm varr coraspirin kullanıyorum bebek istiyorummm inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim
Kuruma cizgisiCanım merhaba hayırlı olsun, ben de çok şüphelendim ayn bu markayla test yaptım, o an bakamadım kenarı koydum akşam yaptım gece 5-6 saat sonra aklıma geldi gittim baktım böyleydi testim ama bu sabah yaptım hiç böyle çıkmadı,
Evet muhtemelenKuruma cizgisi
Bende her yaptığımda çıktı azcıkta olsa canım ama inşallah hamilesindir Tekrarla yine istersenCanım merhaba hayırlı olsun, ben de çok şüphelendim ayn bu markayla test yaptım, o an bakamadım kenarı koydum akşam yaptım gece 5-6 saat sonra aklıma geldi gittim baktım böyleydi testim ama bu sabah yaptım hiç böyle çıkmadı,
Evet bütün tahlillerimi yaptırmıştım pıhtılaşma çıktı coraspirin kullanıyorum gebelik düşündüğüm ve hamile kaldığım andan beri devam ediyorumMerhaba iki düşük sonrası test falan yapıldı mı size ?
Hmm anladım canım hayırlı olsun, inşallah diyelim, sende de saatler sonra mı çizgi belirdi,Bende her yaptığımda çıktı azcıkta olsa canım ama inşallah hamilesindir Tekrarla yine istersen