Albi ve freely ikisinide dene ne olur ne olmaz güzel haberlerini bekliyorum canımYarın adet gunum sabah al bı marka yapacam onda çıkarsa kan veririm yoksada yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Albi ve freely ikisinide dene ne olur ne olmaz güzel haberlerini bekliyorum canımYarın adet gunum sabah al bı marka yapacam onda çıkarsa kan veririm yoksada yok
Yarın ilk idrarla yapicam.aksam dayanamayip baska markayla yaptim 2 saat sonra yine silik cizgi cıktı.En alttakinde biseyler var sanki
Valla adet agrim artti bence adet olacağım bacaklarim çok ağrıyorAlbi ve freely ikisinide dene ne olur ne olmaz güzel haberlerini bekliyorum canım
3. Testte var gibi duruyor ama umut vermek istemem tabi tekrarlayın inşallah hamilesinizdirSabah 10 da en aşagidaki testi yaptim 3 saat sonra silik cizgi cıkmış adete 2 gün var dün pembe sonra koyu bir damla kan geldi.laboquik test.yukardaki testler önceki günlere ait.var mı bir seyler acaba
Umudunu kaybetme pes etme canım adet olursan eğer sonrasında kalırsın inşallah sende hayırlısıylaValla adet agrim artti bence adet olacağım bacaklarim çok ağrıyor
Merhabalar aynı testle aynı durumu yaşıyorum. Sonucunuz belli oldu mu acaba. Var mıymış gebelikAdetime 7 gün var ama kasıklarımdq batmalar oldu heyecanlandım hemen test yaptım bekledim bekledim çıkmadı 2 saat sonra baktım ve şaşırdım kaldım ama 10 dk sonrası olabiliyo gibi şeyler okudum ve paylaştım sizle.. inşallah vardır hamilelik
Var canım hamileyim hatta şuan bulantıdan duramıyoruminşallah hamilesindir sendeMerhabalar aynı testle aynı durumu yaşıyorum. Sonucunuz belli oldu mu acaba. Var mıymış gebelik
Dün testlerim öyle çıkmıştı ama bugün sabah al bı yaptım negatif çıktı adet gunum henüz olmadim ama ağrım varVar canım hamileyim hatta şuan bulantıdan duramıyoruminşallah hamilesindir sende
Anladım canım üzülme hayırlısıyla istediğin zaman nasip etsin Rabbim sana daDün testlerim öyle çıkmıştı ama bugün sabah al bı yaptım negatif çıktı adet gunum henüz olmadim ama ağrım var
Aay inşallah ya. Hamilenin duası kabul olurmuş. Bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip olsun. Benim sonuçlarım da bu şekilde. Gün gün belirginleşti çizgi. Yani gayet net çizgi ama çok beklemiş olması kafamı karıştırıyorVar canım hamileyim hatta şuan bulantıdan duramıyoruminşallah hamilesindir sende
Hadi inşallah hamilesindirbenim cizgiler düne göre aynı silik senin 1.testin gibi yarın adet günüm gidip kan vericem sanırım kimyasal geciriyorumAay inşallah ya. Hamilenin duası kabul olurmuş. Bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip olsun. Benim sonuçlarım da bu şekilde. Gün gün belirginleşti çizgi. Yani gayet net çizgi ama çok beklemiş olması kafamı karıştırıyor
Ne kadar sonra çıktı testlerinAay inşallah ya. Hamilenin duası kabul olurmuş. Bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip olsun. Benim sonuçlarım da bu şekilde. Gün gün belirginleşti çizgi. Yani gayet net çizgi ama çok beklemiş olması kafamı karıştırıyor
Markası neAay inşallah ya. Hamilenin duası kabul olurmuş. Bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip olsun. Benim sonuçlarım da bu şekilde. Gün gün belirginleşti çizgi. Yani gayet net çizgi ama çok beklemiş olması kafamı karıştırıyor
Baya net çıkmış canım kan ver bence hamilesin şimdiden tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimAay inşallah ya. Hamilenin duası kabul olurmuş. Bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip olsun. Benim sonuçlarım da bu şekilde. Gün gün belirginleşti çizgi. Yani gayet net çizgi ama çok beklemiş olması kafamı karıştırıyor
Amiiin inşallah vardır. Sende sağ salim kavuş inşallah evlatcığınaBaya net çıkmış canım kan ver bence hamilesin şimdiden tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Markası freely.Markası ne
Ben ilk 10 dakika baktım yok diye hayal kırıklığıyla kenara koydum gittim. Tam kaç saat bilemiyorum. Ama 7-8 saat olmuştur.Ne kadar sonra çıktı testlerin
Ünşallah. Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah öyle deme kuzum inşallah değildir. Öyleyse bile hayırlısını versin RabbimHadi inşallah hamilesindirbenim cizgiler düne göre aynı silik senin 1.testin gibi yarın adet günüm gidip kan vericem sanırım kimyasal geciriyorum
Benimde öyleydi dün bugün erken gebelik testi yaptm az önce negatifBen ilk 10 dakika baktım yok diye hayal kırıklığıyla kenara koydum gittim. Tam kaç saat bilemiyorum. Ama 7-8 saat olmuştur.
Aminn hepimiz kavuşalımAmiiin inşallah vardır. Sende sağ salim kavuş inşallah evlatcığına