adete kaç gün var?
İhtimal var ama çok ümitlenmeyin. Kan verin bence.
5 gün var adetimeadete kaç gün var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adete kaç gün var?
5 gün var adetimeadete kaç gün var?
Hamile misiniz peki şu an birde testin markasını öğrenebilir miyim
Hamileyim çok şükür albi ve freely kullandım tavsiye ediyorumHamile misiniz peki şu an birde testin markasını öğrenebilir miyim
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah bu sonuç freely de mi çıktı peki canım benimde byle o yüzdenHamileyim çok şükür albi ve freely kullandım tavsiye ediyorum
Eminde değilim gerçi kan vermeye cesaretim yokAllah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah bu sonuç freely de mi çıktı peki canım benimde byle o yüzden
Sana göre var mı Bişey meselaAllah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah bu sonuç freely de mi çıktı peki canım benimde byle o yüzden
Amin canım Çok teşekkür ederim güzel duan için Evet freelydi hatta benim hemen çıkmadı 2 saat sonra bi baktım çizgi vardı oyüzden sordum burda hep kızlaraAllah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah bu sonuç freely de mi çıktı peki canım benimde byle o yüzden
Bence görünüyor ama tekrarla emin olmak için ben çok test yaptım silik çıktıkça yaptımSana göre var mı Bişey mesela
Tamm öyle yaparım çok teşekkür ederimBence görünüyor ama tekrarla emin olmak için ben çok test yaptım silik çıktıkça yaptım
Inşallah canım benim rica ederim 2 gün var adete Amin inşallah canımAmin canım Çok teşekkür ederim güzel duan için Evet freelydi hatta benim hemen çıkmadı 2 saat sonra bi baktım çizgi vardı oyüzden sordum burda hep kızlara
Var gibi görünüyor adet ne zamandı ? İnşallah hamilesindir
Yarın sabah tekrar test yap ve at buraya canım inşallah güzel habeler alırız sendenbekliyorum haber etInşallah canım benim rica ederim 2 gün var adete Amin inşallah canım
Tamm canım benım inşallahYarın sabah tekrar test yap ve at buraya canım inşallah güzel habeler alırız sendenbekliyorum haber et
Ederim canımTamm canım benım inşallah
Freely Dogru sonuç veriyor yani sence dime canımTamm canım benım inşallah
Benimde bu marka freely benimde saatler sonra çizgi
Benimde bugün yaptığım test sonradan çıktı aynı marka freelyBence görünüyor ama tekrarla emin olmak için ben çok test yaptım silik çıktıkça yaptım
Aaa evet görünüyor kan ver bir iki gün sonra canım tebrik ederim inşallah hamilesindir öyle görünüyorBenimde bugün yaptığım test sonradan çıktı aynı marka freely
En alttakinde biseyler var sankiSabah 10 da en aşagidaki testi yaptim 3 saat sonra silik cizgi cıkmış adete 2 gün var dün pembe sonra koyu bir damla kan geldi.laboquik test.yukardaki testler önceki günlere ait.var mı bir seyler acaba
Yarın adet gunum sabah al bı marka yapacam onda çıkarsa kan veririm yoksada yokAaa evet görünüyor kan ver bir iki gün sonra canım tebrik ederim inşallah hamilesindir öyle görünüyor